Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
[I]Meddig használható a Beta 1?
A Microsofttól kapott hivatalos termékkulcsokkal aktiválva 2009. július 1-jéig, ezt követően – függetlenül az aktivált állapottól – a rendszer érvényességi ideje lejár, és nem tudunk bejelentkezni.
Észrevettem, hogy a telepítés során létrejött egy 200 MB-os partíció, de nem férek hozzá. Miért?
Ha a Windows 7-et olyan merevlemezre installáljuk, melyen nem található elsődleges rendszerpartíció (például egy korábbi operációs rendszer található rajta), a telepítő automatikusan létrehoz egy 200 MB méretű, rejtett partíciót, melyen a rendszerindításhoz és helyreállításhoz szükséges fájlok találhatók. Erre azért van szükség, hogy a főpartíció sérülése vagy esetleges vírusfertőzés esetén is indítható (vagy helyreállítható) maradjon a rendszer – és valljuk be, ideje volt végre a külön bootpartíció bevezetésének. Lehetőség szerint ne módosítsuk ennek a partíciónak a tartalmát, és ne adjunk hozzá meghajtó-betűjelet sem![/I]
-
hemaka
nagyúr
Közben asszem megvan a problémám, nincs bekapcsolva az aero, azt hol lehet bekapcsolni?
-
A legnagyobb jóság, hogy a Windows Explorerben Ctrl-F-re a jobb felső kereső mezőbe ugrik

Ezt a működést nem lehet valahogy belehekkelni Vistába?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Minden driver felmegy? Semmivel nem akad össze?
A chipset drivert fefl kell tenni vajon? -
Beaumont
aktív tag
Üdv mindenkinek. Egy kis saját tapasztalat. Használtam már a 6801-es build-ot is, az minden probléma nélkül felment. Ez viszont nem akart. Annál a feliratnál, ahol a az első beállításokat intézi, nekem csak egy fekete kép volt, a jobb alsó sarokban a verzió szám feltüntetésével.
Vártam jópár percet (kb 15), de semmi változás. Ez gyanús volt, mert az előző nagyon hamar felment. Sokadik próbálkozásra kiderült, hogy ha bedugva hagyom a gépet a tv-be, illetve az optikai hangkábel is csatlakoztatva van a hangfalrendszerhez, akkor ez fogad. Amint kihúztam tökéletesen ment tovább a telepítés, és pár perc múlva használhattam is a rendszert...Ami nekem minden gond nélkül ment:
Programok:
-Nero 8.3.6
-Everest Ultimate 4.60.1500
-Office 2007
-Winrar 3.8
-Vista manager 2.0 (működnek az itt beállított dolgok)
-Windows Live manager 2009 beta 3
-Riva Tuner 2.22
-Eset Smart Security 3
-K-lite mega Codec pack 4.45
-790 SLI lapom van, a hozzá tartozó legújabb cuccok simán felmentek (6.03 nvidia tools, 20.8 nforce drivers)
-Ashampoo Burning studio 8.03
-Xilisoft video converter ultimate 5.1.18.1211
-Total Commander 7.04Játékok:
-Cod 5: a single játék csak akkor indult el, ha a "disable visual themes" be van kapcsolva, különben cd-t kért minden áron. Eredeti a játék, ez furcsa volt.
A multi minden gond nélkül ment
-Far Cry 2: csak vista kompatibilis módban indult el, és itt is ki kellett kapcsolni a visual themes részt
-Sims 2: gond nélkül ment
-Sacred 2: gond nélkül ment
-SimCity társadalmak: ez nem indult el, folyamatosan cd kulcsot kér a telepítés elején, hiába írom be... Szintén eredeti game.
-Fallout 3: gond nélkül ment
-Madagascar 2: gond nélkül ment
-Prince of Persia (a legújabb): minden gond nélkül ment
-Lost Planet: extreme conditionA filmek simán mentek. A feliratok nem mentek automatikusan, de az ffdshow menüjéből bekapcsolható. Hirtelen ennyi a két nap alatt.

-
dunc
nagyúr
A start menüből,hogy tudok törölni,(computer 2x húztam be a bal oldalra.)
-
mg105
senior tag
sziasztok!
megpróbáltam az eredeti Microsoftos AHCI drivert frissíteni az intelesre, de az installer ezt írja ki: "This computer does not meet the minimum requirements for installing the software."
32bites vista drivert töltöttem le (installert, mást nem találtam)
segítsetek kérlek! -
Edween
őstag
Help!
Az outpostot szeretném fel húzni, de nem sikerül, már kétszer kék halálozott, mindig a visual c++ telepítené akkor dobja el, van valami megoldás.Agnitiumnak ment is a feedback!
-
Fogjatok le! Hetek óta ugyan azokat a kérdéseket olvasom vissza szóról szóra!

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Még nem tettem fel,de ahogy tudom 120 napig lehet használni,na most,a cd key frissítés,hogy megy?
Mindig le kell kérni,vagy amit most megkaptam a Microsoft-tól az jó 3 hónapig? -
M3oH
addikt
Olvasgatva a forumot, azt szurtem le, hogy felteheto a w7. Szoval igy van-e? Most valtanek vistara, de lehet beprobalkozok w7tel. Nem lenne nagy kinlodas 1 eddig vistat hanyagolo egyennek? Vagy inkabb a vistat javasoljatok?
-
CimbiX
aktív tag
Csekkek be vannak fizetve, termeszetesen
Es mondom, a hazon belül mindenhol minden OK...Fox-ot meg nem probaltam, csak operat. De erdekes modon ha az origo-n keresek, akkor mükszik a google engine. No most lepnem kell, fox utan jelentkezem, de nem hinnem, hogy az megoldana a gondot.

-
CimbiX
aktív tag
Na en ilyet sem lattam meg... az internetem le van valahogy korlatozva... a magyar oldalak mennek, a "külföldiek" nem- pedig Stuttgartban elek... ha pl. a www.computerbase.de oldalt akarom megnyitni, akkor ez fogad:
"Internet Explorer cannot display the webpage" (csinaltam screenshotot is, de nem engedi feltölteni, talan kesöbb...)
Es sokkal lassan a netem, mint a haz többi lakojanak, erdekes modon csak ma delutan ota, tegnap este meg minden franko volt. Azota raadasul meg csak nem is telepitettem/töröltem semmit.
Mindent töröltem a browserböl, es a firewall-t is kikapcsoltam- semmi eredmeny... meg a google sem megy!
Ötlet?

U.i.: mas böngeszövel ugyanez a helyzet... (opera)
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A dokumentumok mappát,úgyanúgy helyezem át,mint az XP-ben?
Nyomatott már valaki rajta játékot,esetleg programozott rajta valaki vagy Razer egérrel próbálkozott e valaki???
-
PuMbA
titán
Észrevettétek ,hogy a WEI-ben van csomó DX10 teszt? Lehet jobb,mint egy 3DMark

-
pzstm
titán
-
hemaka
nagyúr
Valahol be lehet állítani, hogy áttetsző legyen a taskbar?

-
Gabis
őstag
-
GodHeart
senior tag
Na meg is van az első problémám.. Total commanderrel nem tudok ftp-zni.. legalábbis eddig xp alatt haverom ftp szerverére simán tudtam csatlakozni, de most megakad, és nemmegy tovább.. Valakinek hasonló vagy netalántán tök ugyanez a hiba? Nem ír ki semmi hibát csak a "Letöltés" résznél megakad

-
GodHeart
senior tag
Írok már én is, mivel ma sikerült felraknom az oprendszert, és teljes mértékben megvagyok vele elégedve.. a notebookomban lévő hardwareeket 98%-ra felismerte, egyedül az ujjlenyomat olvasó amivel nem tudott mit kezdeni és a HighMax-os hangkártyám, de utóbbi vista driverrel egyszerűen működésbe lehetett hozni, előbbivel meg még nem foglalkoztam. Deamon tools kivételével én nem találkoztam még más programmal ami ne ment volna fel rá, itt az alap igényeket értem.
És nem akad az 1.73GHz-es 1GB ramos notimon. Szóval szerintem.. minden összevetve igen jó kis oprendszer lett.

((most megy fel rá az office 2007.. de már 20 perce rakja.. eddig minden program úgy felment rá, hogy időm nem volt kattintgatni.. ez meg valamiért tetü lassú.. na mind1))
-
scorpy02
aktív tag
pzstm: Ramok miatt 64bit-es.

_ak_ / h-yle: Úgy lesz, inkább akkor a winupdate-re bízom a dolgot, CCC-t meg külön is fel tudom majd telepíteni.
Más: Most, hogy említettétek az ATT-t. Vista64 alatt nálam valami digitális aláírást kért, és nem tudott elindulni (1.6.9.1374-es verzió). Gondolom Win7 alatt sincs ez másként. Erre tudtok megoldást?
-
mmdms
addikt
hali!
meg tudnátok mondani, hogy mekkora helyet foglal telepítés után? -
h-yle
addikt
válasz
scorpy02
üzenetére
Mint már sokszor leírta sok ember: Nem kő piszkálni az alap drivert!
Felteszi a 8.12-et, (jelenlegi legújabb stabil ATI driver) és azzal nagyon faszán megy. Szóval formatálj, és utána winupdate felteszi a drivert amit hagyj békén. Ennyi.
_ak_: Ott a pont. Tök fölös. Ha már kell valami kontroll panel a VGA-hoz akkor inkább ATT, de az is csak beállítás perverzeknek

-
_ak_
addikt
válasz
scorpy02
üzenetére
Nekem sem sikerült vele akármit is kezdenem. A DC meg még csak jobban eltolta a szitut, én is a formatot ajánlom, sőt mi több, most fel se raktam a drivert, csak amit a winupdate lehúzott magának..., nem érzem azt, h akármivel is hátrányba lennék attól, h nincs fent a ccc
-
scorpy02
aktív tag
Üdv!
Catalyst Win7-es Beta driver-t sikerült már valakinek levakarnia a gépről? A CCC-t simán leszedte, de a Display Driver eltávolításánál bealszik. 10 perc után kapcsoltam ki, de nem tudta leszedni maradéktalanul. És a vicc az, hogy most már semelyik drivert nem tudom visszatenni, mert itt is feltelepít valamennyit, és utána meg már csak gondolkodik (Vista kompatibilitási módban is). Se a Driver Sweeper, se a Driver Cleaner nem segített. Úgy érzem, hogy ebből format lesz.

-
dashed
senior tag
nem megoldas.. az eredetihez kell az eredeti lemez..
namost en se hasznalom az eredeti lemezt mert mar igy is picit karcos es inkabb egy letoltott mini imaget mountolok be daemonba + emulalas amivel elhiszi ,hogy az az eredeti es megy a jatek online is.. ebben az esetben nem jo a poweriso.. Kapise?
az ,hogy vki valoban warezol es rarakja a jatekra a cracket(vagy az eredeti lemezt hasznalja) es nem kell cdt beraknia az meg egy mas kerdes.. eredeti jatek , online-al , es gyari cd nelkul sajna nem megoldhato daemon nelkul.. -
AthlonXP
őstag
Próbából felraktam a Test Drive Unlimitedet, mert olvastam, hogy nem megy az új rendszeren..
Hát, nem is tudom.. nekem gond nélkül megy ráadául PowerIsoval a 64 bitesen, semmi trükközés nem kellett hozzá csak felraktam és kész...
-
luki88
csendes tag
Hello!
Nemtudja valaki ,hogy GTA IVet hogyan tudom/ egyáltalán lehet -e telepíteni win7 alá (32bit)?
Most azt írja h nem kompatibilis az oprendszeremmel.
Köszi előre is. -
spammer
veterán
Power Options Advanced settingnél próbálnám beállítani, hogy ha felébresztem a gépet, ne lépjen ki üdvözlő képernyőre és ne kérjen jelszót, ott van hogy
"Require a password on wake up", de ott csak "Yes" opció van, és szürke, nem lehet "No" opciót választani. Ez másnál is így van? Elég gáz

Azt akarom, hogy ébredés után azonnal visszamenjen a desktopra, megoldható valahogy?
szerk:
toroki: Nekem pont fordítva volt, Vistás gép cuccait láttam és tudtam is másolni róla, de Vistás gép már nem tudott belépni a Win7-es megosztásomba..
-
toroki
csendes tag
[link] Erre valami megoldás?
-
Viszlát
addikt
Javaslom gyúrj rá egy kicsit a szövegértésre, mert gondjaid vannak. De csak neked bemásolom most a kérdést:
Daemon-tools kompatibilitásra van valami remény, egyébként?
De ha más nem, az győzzön meg, hogy volt akinek sikerült megértenie és válaszolni. Mellesleg nem kötelezett senki, hogy reagálj, vagy valaki kinevezett topikgazdának? Azt meg végképp nem te döntöd el, hogy mi a warez és csak megsúgom, hogy amit Tibiajax csinál, az nem az. A feltételezéseid meg aztán végképp senkit nem érdekelnek. Szóval arcból vissza, mégegyszer megkérlek.
-
D@ni88
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
de minden 2. hsz erről szól hogy deamon mért nem megy, vagy hogy működik e? meg ilyesmi.
Ezért csináltak összefoglalót, ami kint van a címlapon is. De ha gondolod, a kedvedért, mindenkinek elküldöm külön külön privátba azt hogy nem megy a deamon tools, meg hogy rendeljen betűjelet a meghajtójához meg hasonlók.
Egyszerű lenne ha utánnakeresne hogy megy e, de lusta rá. mi meg már unjuk mindig ugyan azt szajkózni ennyi.amúgy meg nem tom mit vagy kiakadva, Warezolás tilos a fórumon, és az hogy test drive-ot futtassa deamonból hááát nem tom, sztem nem cdkép formájában töltötte le pénz ellenében a játék oldaláról... szval warez. ennyi
-
Tibiajax
nagyúr
Csak eredetivel lehet online játszani. A kényelem és a lemez kímélése érdekében használok képfájlt. Csak daemon-nal megy, megnéztem azt a szuper poweriso-t, kalap kaka, probáltam egy másikat is, amit tracker-en ajánlottak mint alternativa, az se tudta ugy emulálni, h elfogadja az eredeti exe.
Ki volt egyébként az, aki irt ilyet, h megy 7 alatt a tdu képfile-al? linket -
-
AthlonXP
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Igen, sajnos tényleg sok program csak a Daemonnal hajlandó menni, de bízzunk abban, hogy hamarosan megjelenik a Win7-es változata is.
Amúgy arra tud vki megoldást esetleg, hogy 1280*960-ban tudjam használni a monitort windowsban? A Catalist mindíg átállítja 1280*1024-be. Ami nem is volna baj, csakhogy a monitorom itt 75 Hz-et bír és ez engem kissé zavar ( picit vibrál a kép ). 1280*960-ban szeretném használni a monitort 85 Hz-en, mindíg így használom, de itt vhogy nem megy, csak egy ideig, mert átállítja.

-
AthlonXP
őstag
Hm... elég érdekes..
Felraktam a Crysis Warheadet, 1024*768 ( kezdésnek nem mertem feljebb rakni ) Ultra High 4* AA 20-22 FPS.
Nekem ennyi FPS-em Vistán volt 1600*1200-ban ugyanilyen beállításokkal csak 2* AA-val.. De persze nem vok kétségbe esve, hisz ez még csak béta rendszer, ráadásul Vistás drivereket használok ( hisz nem sok Win7-es driver van még ), szal azért ahoz képest nem rossz ez. 
-
hemaka
nagyúr
Jó reggelt hetesek
Szerencsére sikerült elindulnia reggel a mókának, semmi probléma nem volt. Photoshop-ot telepített már valaki? Estleg Flash8, ilyesmit? -
Tibiajax
nagyúr
Daemon-tools kompatibilitásra van valami remény, egyébként?..
-
westlake
félisten
a 181.20-as forceware (vista) feltelepul, bar jo sokat kell varni, mire elkeszul.. (olyan, mintha a telepites felenel lefagyna).. az x-fi drivert viszont sehogysem tudtam feleroltetni.. mondjuk az is igaz, hogy en a server 2008 r2-vel probaltam..
-
AthlonXP
őstag
válasz
Blizzard.9
üzenetére
A GTA4-et hogy tudtad feltenni? Nekem azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel az oprendszerrel ( 64 bites ). Próbáltam adminként és Vista/XP kompatibilis módban futtatni, de akkor is ezt írta ki.
Én a 8.5-ös MSN-t raktam fel, eddig nincs vele gondom, simán műxik... Az újat nem mertem felrakni, mert sokan írják, hogy baj van vele. -
Gyűlnek ám a hszek...
De a CS1.6 még mindig nem megy
5let?
@luki88: kaptál már választ a hálókártyás kérdésedre? -
Zalaymate
senior tag
Na én most fekszem le. Nálam a mai nap volt használva a rendszer teljes mértékben és jól vizsgázott!

Mondjuk adnék ennek Beta verziónak is 100-ból 70 pontot! (A COD 4-es Punkbuster azért nagyon fáj!
) 
Le a kalappal a Microsoft-os srácok előtt! Ezt szépen összerakták. Valami ilyent vártam már évek óta!

Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolod,hogy az alapokat nem probáltam,probáld meg és meglátod nem jó. 

)