Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
a memóriából kell kiszedni a "bezárt" programokat, és ezáltal jobban meríti az akksit!
melyik HTC-t dícséritek annyira? megnézném azt.. mert nyáron készülékcsere lesz!
itt egy egész pofás kis win7 teszt: [link]
A Windows 7 újabb pluszt nyújt: gyári virtualizációs megoldást kapunk hozzá, ez a Windows XP Mód. (Utólag kell letölteni és telepíteni.) A 450 Mbájtos csomaggal a Windows 7-be egy komplett virtuális XP integrálható, ami az XP-n futó programok 99%-át képes futtatni – a játékokat nem számítva. Az XPM hasznos lehet a vállalatoknak (futnak a régi programok is), de az otthoni felhasználóknak is, akik izolált környezetben próbálgathatják ki a szoftvereket, anélkül, hogy a „normál” gépet veszélybe sodornák. A dolog szépséghibája annyi, hogy az XPM futtatásához 2 Gbájt RAM a CPU részéről pedig hardveres virtualizációs képesség szükségeltetik. Akinek ez nincs, az se búsuljon, inkább töltse le például a VirtualBoxot, és máris ugyanott van. (Legalábbis majdnem, mert ebben az esetben legális XP-re is szükség lesz, illetve az alkalmazások nem integrálhatók a Win 7-be.)
ezt hogy értik hogy "az alkalmazások nem integhrálhatók a Win-7 be!
tehát ha leszedem a 450mb-os xp-t akkor hogy lehet integrálni át win7-be programokat?
kíváncsi vagyok -
Csabee.
nagyúr
szifon párti vagyok, de a HTC-t sem vetem meg..
de a szifon jobban bejön mint a winmobile rendszerek, pláne hogy nem zárják be rendesen a programokat.. 
Épp most jöttem a Rádió1-től..
átvettem az ajándékcsomagom .
még szerencse h mellettük melózom, nemkell külön mászkálni 
-
Morden24
nagyúr
-
vtechun
veterán
Fagy mostanában nálam a win7. Alt + Tab megnyomásának hatására kezdni, akkor még müxik egy darabig, tálca sem elérhető, CAD-re kivalasztom a feladatkezelot, de mar az sem csinal semmit, csak elojon. Max akkor tudok eletet lehelni bele , ha CAD után a log offot valasztom, elkezdi bezarni az alkalmazásokat, amikor visszakérdez a firefox. Akkor azt mondom, hogy nem, és megáll ugye a folyamat. Ezután már minden rendben megy. Szerintetek mi miatt lehet mindez ?
-
feenty
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Na jol feldobtam ezt a live balhé témát, nem is tudom kinek válaszoljak

Moonman: Teljesen szűz volt a rendszer, egyedül az automatikus frissítések mentek fel. (2 db driver, és egy kbxyy hotfix)
pzstm: Annyi volt csak bejelölve (de ha jobban megfigyeled akkor is rak mellé szükséges egyéb lomokat), ezért is csodálkoztam a szenvedésén.
Modern 24: Igen, a MS-tól töltöttem le azt a fél, vagy 1 megás telepítőt ami csak a kijelölt összetevőket tölti le szükség esetén.
Egyébként miután felment nem volt semmi gondom, csak zavar hogy nem tudtam kibogarászni hogy miért akadt el többször is a telepítés. Rákerestem az adott hibakódokra, de nem hozott eredményt az sem. S ami a legbosszantóbb, hogy egy másik ugyanolyan szűz rendszerre ugyanolyan konfigra (tényleg hajszál pontosan ugyanaz a konfig) gond nélkül felszaladt.

-
Csabee.
nagyúr
Köszi, az átnevezést nem preferálom, mert egy szőke nőnek nehéz lenne elmagyarázni, na meg a csajok nagy többségének akik csak bekapcsolni tudják a gépet, és az msn már automatán beis jelentkezik stb..
tehát nem neveztetem át, viszont a vírusírtót beállítom neki az avastot ha lehet 
moonman: köszi , igen az az!
LiveOneCare kevertem az Live Essentiall-al..

majd otthon akkor átállítom!
Amúgy igen nagy az élet itt
ti dolgoztok vagy otthon vagytok vizsgaidőszakon?
-
Morden24
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz
Csabee.
üzenetére
jaaaa hát hogy nem volt vírusirtód, és esetleg zip/rar/exe vagy más potenciálisan veszélyes fájlnál ugatott...... Te meg a LiveOneCare-t raktad fel...(ha jól rémlik ezt ajánlja fel alapból....)
Nah most ezt vagy egy "rendes" vírusirtóval lehet kiküszöbölni...vagy úgy ahogy én csinálom:
nincs vírusirtóm, de ha zip-et küldenek pl., akor átnevezik a kiterjesztést .zipp-re...és hopp...máris potenciális veszélytelen lesz az adott fájl
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
otthon majd csinálok képet és elküldöm, de az van egyébként hogy amikor feltettem frissen a win7et felment a winlivemessenger09 és amikor küldtek volna egy fájlt, kijött egy kis ablak hogy telepítsek egy víriusellenőrzőt.. és csak akkor fogadhatom el, és feltette az msn ezt a szart ami idegesít, de lehet hogy csak annyit kéne tennem hogy a beállításoknál beadom neki az avastot és megoldana mindent
csak akkor is idegesítő hogy amit külön feltesz, az egy hulladék idegesítő vacak 
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Én elhiszem, csak egyszerűen halvány sejtelmem nincsen róla, hogy mire gondolsz. Én is használok Messengert, én is szoktam file-okat kapni, de semmi nem ellenőriz 2 percig (2 másodpercig sem).
Arról nem is beszélve, hogy eddig én úgy tudtam, hogy az Essentials az a Live! programcsomag neve, és külön biztonsági izé max. a Family Safety van benne. -
Csabee.
nagyúr
-
breed30
tag
Hello most fönt van a Magyar nyelvi csomag lehet hozzá még feltelepiteni a Németet
a hangvezérlés akkor Németen müködni fog ?
A magyart nem támogatja.
-
-
RootRulez
félisten
A képnézegető miért nem "játsza le" a gifeket? explorer "lejátsza"...
És kivétel nélkül mindegyikkel, XP-ben faszán mutatta, most akkor telepítsek fel miatta külön képnézegetőt, ami szereti a Gif-et?Képnézegető ----------- Explorer
--------
-
Louro
őstag
Örülök, hogy hallgattam rátok. A Win7 tényleg hihetetlen gyorsan felmászott a gépre és első perctől kezdve simán műkődik és csak a webkamerával, mivel egy olcsó változatú van nekem, csak ahhoz nem talált drivert, de megoldottam végül.
Én csak ajánlani tudom. Driverek is vannak hozzá és érezhetően gyorsabb alapon is egy jól beállított xp-nél is. Pedig én aztán nagyon arra megyek, hogy minden minnél hamarabb nyíljon meg, de eddig a win7.et még nem állítgattam..
-
feenty
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ott a pont

Amugy ez a hülye live szolgáltatás is kezd "elnerósodni". Anno volt egy messenger azt' kalap-kabát. Most meg annyi nyavaja van beleintegrálva. Bár ezzel nem is lenne gond ha az a sok beleintegrált vacak felmenne rendesen (nem a fotótárra, mailre és társaira gondolok). Kb egy órát szenvedtem a messengerrel mire fel tudtam tenni egy szűz win7 7100 telepítésre. Telepítés közben xy hibára utalva elvérzett vagy a visual runtime vagy az error reportingos hülyeség telepítésnél.
Rajtam kívül találkozott valaki hasonló hibával? Csak mert legközelebb nem szeretném ujra végigjárni ezt a tortúrát. -
promisz
aktív tag
Onnan az all program-ból alig tud csak egy pár mappát megnyitni explorer leállás nélkül. Nem lesz ez így jó...

-
brownus
veterán
válasz
moonman
üzenetére
igen, az időzített defragot. akkor a w. search-t és a seuperfetch-et kapcsoljam inkább vissza? ok, megnézem mi történik. a rendszer új, múlt hét elején tettem fel a w7 rc-ét. eseménynaplót nem is néztem, este ha hazaértem pótolom.
#20046) promisz , sajna most nem, mert itt a melóban xp van...
-
promisz
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Gondolom nem sok embernek van fennt a 7127-es build, de azért akinek fennt van az megnézné?
Lehet, hogy bug, mert nekem amikor rákkatintok az openre, akkor azt írja, hogy az explorer leáll meg újraindul, és hogy küldjem el a problémát a microsoftnak.)
breed30: ne kattints rá a mappára, hanem csak simán katt rá a startup mappára jobb egérrel.
Csabee.: nem értem. Mit tegyek fel?

-
breed30
tag
Hello majdnem lenn van a 64 bites kb 20 perc.
Fel lehet rakni a 32 bites mellé?
A vinyom ketté van osztva.
-
Morden24
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Én is x64-en vagyok

Most már elvileg mindkettővel működik, kivéve a Shockwave. Na mindegy, pont annyira van rá szükségem, mint amennyire települni akar, azaz semennyire.pzstm: Ja, konkrétan a Windows7-el van baja. Hogyan működnek ezek a telepítők, kernelverziószám alapján?
-
moonman
titán
válasz
brownus
üzenetére
indexel, defragol vagy a superfetch tölti az üres memóriát.
szerintem nem kell kikapcsolni, mindkettő hasznos szolgáltatás. a dfrgui kilövésén gondolom az időzített defragot értetted. azt mondjuk én is kikapcsoltam, még az életben nem defragoltam Vista óta.
mennyire új a rendszer? a gyakran használt programokat egy bizonyos használat után előtölti a memóriába (ezért sem érdemes kikapcsolni), így azok lényegében azonnal indulnak. ha ennek ellenére lassan indulnak dolgok, akkor lehet fájlrendszer-sérülés, elfogyott a memória, vagy egyéb hiba. eseménynapló nem mond semmi érdekeset?
-
brownus
veterán
üdv,
volna pár kérdésem:
- mitől darál a vinyó a háttérben? mit csinál ilyenkor a w7?
érdemes lenne kikapcsolni ezeket?-> előtöltés, windows search? (a vista alatt ezek ki voltak kapcsolva.) a dfrgui-it is kilőttem.-nem minden alkalmazásnál, de ami nagyon feltűnő és zavaró: egy total comm. vagy ff vagy egy hd film elindításnál - kmplayer-el várni kell 2-3 másodpercet! mit kellene ki/be kapcsolni??
-
Morden24
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Ez azért nagyon érdekes, mert határozottan állítom, hogy a 7100 előtt felment ez a szar.
Reader-nél én speciel Vistát választottam ki, és úgy szedtem le a 9.1-et még telepítésnél

Nekem egyből a Choose OS lapot dobja fel amúgy az Adobe Reader oldala, mindkét IE-vel. Régebbről (tehát before RC) van egy olyan emlékem, hogy x64-esnél akarta a 7-est telepíteni, x86-osnál meg kijött a Choose... lap. -
Morden24
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem mintha gond lenne (mert nincsen rá szükségem), de engem egy ilyen fogad a Shockware downoad site-ján:

Egyébként csak akkor kell felrakni mind a két (ActiveX & Installer) Flash-t, ha akarsz IE-t plusz valami alter böngit is használni. Ha nem, akkor csak plusz egy szemét a rendszerben.
-
wwhy
veterán
no a hétvégén én is feltettem laptopra, addig dicsértétek a W7-et
+ HU, és eddig minden OK, tetszetős. Avira free vmiért runtime erroral elszáll, egyelőre ennyi a probl. -
feenty
aktív tag
válasz
JamesHun
üzenetére
Nem tudom megoldódott már-e a problémád, hasonló nekem is volt amikor az adobe flash-ét használtam. Ha az adobe oldalárol töltöd le nézd meg mielőtt letöltesz, mert kettő különböző verziót kínál fel. Egyet az explorer-hez, és egyet az összes többi böngészőhöz. Nálam a messenger csak az explorer-es változatot szerette.
-
<MZ/X>
őstag
Kipróbáltam. Tovább is megy mint eddig, újraindítja magát, de amikor a Complete installation résznél van akkor egy kicsit úgytűnik mintha telepítené magát, azután ugyanezzel a problémával leáll. Sima safe módbab telepítettem, legközelebb megpróbálom a safe mode with networking-el, háőtha az a baja. Most viszont mennem kell. Viszont köszönöm a tanácsokat, tippeket!

-
kételkedem
addikt
válasz
Narmiaren
üzenetére
Amit letöltöttél, az egy Windows_7_RC_Lang......rar fájl. Ezt bontsd ki a Winrarral. találsz benne két mappát, néhány képet és egy txt fájlt. A két mappa a következő: x64 és x86. Az előbbi a 64 bites winhez tartozik, utóbbi a 32 biteshez. Az oprendszerednek megfelelő mappából az lp.cab fájlt másold ki a c:\ meghajtóra. Az UAC-t állítsd le, vagyis a csúszkáját húzd le teljesen. Control Panel\Clock, Language, and Region\ Install or uninstall Languages Pack, és ott kitallózod a C:\ lp.cab fájlt és telepít.
-
<MZ/X>
őstag
Csak 2 GB-os pendrive-om van. Lehet, hogy a DVD-vel van a baj?
@Criton: Szeretném feltelepíteni a Windows 7-et, és a probléma pedig az, hogy ő meg nem szeretne feltelepülni
Konkrétan például a telepítésnél a 2. folyamatnál még 0%-on van, de hirtelen leáll a winchester, elsötétül a képernyő, és nem csinál semmit, újra kell indítani. -
<MZ/X>
őstag
Elkezdtem felrakni, de háromszori próbálkozás után is előjött az a probléma, hogy valamilyen folyamatot végez (vagy semmit nem csinál) és hirtelen elsötétül a kép, a montor nem reagál, de nem indul a újra a gép. A 64 bitesessel próbálkozom. Az alaplap biosában is átállítottam a HPIC-et (nem biztos, hogy ez a neve) 64 bit-esre, de úgyis előjön. Mit tegyek? Ma este muszáj felraknom!
-
Narmiaren
tag
letöltöttem a magyar mui t hozzá, de mikor telepiteni akartam akkor a tallozásnál nem jelenitette meg. mi lehet a gond?
-
Criton
veterán
ez most mennyire igaz ?
-
-
Criton
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
na igen, van 2 Setpointom, az egyik a billhez a másik a G9 egérhez, és ha mind a kettő setpoint van fent, akkor hülyül meg a Win7, egérnél tökéletes ha a bill nincs fent.
Nem is értem, minek kellett külön Setpointot csinálni a G9-hez.
szerk : Spybot - Search and Destroy tökéletesen megy

-
Criton
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
nálam a Win7 tökéletesen felismerte a G9-et, Setpoint nélkül, Setpointal meg elég érdekes dolgokat művelt, bár lehet nálam az is közbe játszik, hogy a Wave bill és a G9 is különböző Setpointot használ, és az okoz neki akkor ott galibát.
Bocsi ha hülyeséget írtam, vagy lehet csak rosszul fogalmaztam meg

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Criton
üzenetére
MX Revolution-om van, és érdekes módon tökéletesen megy a Setpoint!
hülyeséget meg ne mondj, mert ha nem rakja fel a Set pointot akkor hogy kalibrálja be az egeret? teszem azt a gombok mit csináljanak, illetve az aksi élettartamát sem jelzi ki, se a görgőt nem lehetne szabályozni.. szóval kell az a SETPOINT.. nem csak dísznek van az!
-
Criton
veterán
válasz
Kakumix
üzenetére
még nem szabad felrakni a Setpointot Win7-re, nálam is szarakodott. Win7felfogja ismerni mint Logitech termék, és azokkal a beállításokkal jó is lesz. Szóval amíg a logitech nem képes Win7 drivert kiadni, addig szerintem ne rakd fel.
Érdekes, hogy eddig csak az nVidia meg az ATI? volt képes Win7 drivereket kiadni, ami nem béta.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Criton
üzenetére
nem feltétlen használja ki még a dx11-et sőt.. szinte biztos h nem használja ki
-1000pont lenne egy kompatibilitás miatt? érdekesamúgy egy tesztet értelem szerü kompatibilitás módba indítani amikor magát az oprendszert is teszteli, ez olyan mintha vistán xp kompatibilitással indítanád a 3dmak-ot , hülyeség jönne ki úgy is.. mint ahogy ezesetben is
-
Criton
veterán
nVidia drivereket rendesen Updateli a Windows, most lefuttattam egy 3dmarkot a Windows-os driverrel, és +2000 ponttal kaptam többet mint az nVidia azonos driverével.
Azt észre vettem, hogy 3dmarkot csak is rendszergazdai jogokkal érdemes futtatni, valamint 2006 esetében nem szabad a Vista kompatibilitást kiválasztani mert az -1000 pont legalább, gondolom ebben az esetben nem használja ki a Win7 adta lehetőségeket(DX11 stb..)
-
FRENK1988
veterán
Fu nagyon jó lett ez a magyarítás. Igaz vannak hibák (lomtárba helyezés eddig) de igy is jól használható.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kíváncsi vagyok
átvettem az ajándékcsomagom .

csak amit telepitésnél stb öszeszedtem végre eljutotunk odáig hogy egy op rendszert lehetne szóval irányitani.