Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
L7wy
őstag
Oké, én csak arra voltam kíváncsi, hogy ez kivitelezhető-e, mivel a 32 bitnek vannak korlátai... de ti csak a 64 bitet nyomjátok eszetlenül. Itt nem kérdéses, hogy a 64 bizonyos esetekben sokkal jobb. Az a fura h pl a Microsoft (ha ez megvalósítható) miért nem így adta ki pl a 32 bites Win 7 et... Tehát arra célzok hogy lehetséges h tudatosan korlátozták, hogy a 64 minél előbb teret nyerjen.
-
L7wy
őstag
Ehhez mit szóltok? Lehet ez valóságos? Illetve gondolom h valós mivel Raymond nem szokott fake híreket adni...
-
L7wy
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Azt hiszem te még ezt nem láttad : Windows 7 - Insane Multitasking!
-
L7wy
őstag
Ide megéri benézni...
-
L7wy
őstag
válasz
divergens
üzenetére
1. "aero akkor fagy meg ilyenek" ha media player classicot használsz akkor a beállításokban a kimenetet tedd EVR(Vista/net)re mint [L
tp://efrud.com/images/media.jpg]itt[/L]
2. Nekem a Daemon tools 7264en működik, de installnál a windows kompatibilitási ablakokat dobál, azt ki kell hagyni és kész...Coreavc-t nemtudom

-
L7wy
őstag
Ezt a bugot észrevettétek? A RTM-ben is benne van?
-
L7wy
őstag
Ezt azért kérdeztem mert ha pl az 5össel végződőben lenne időlimit (nem 30 napos, hanem a márciusi) akkor kizárhatnánk h az a RTM.
-
L7wy
őstag
Érdekelne hogy ezeknek a RTM-knek is van időhatára? Megnézné valaki?
-
L7wy
őstag
Feltöltöttem ,mert DNA weboldala szórakozik

-
L7wy
őstag
-
-
L7wy
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Pl.
Aviráé -
L7wy
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nem mindegyik tűzfal jelzi...azért mondtam az erőforrás-figyelőt...
-
-
L7wy
őstag
Most akkor mivan? Kijött az aranykód vagy sem?? Wzor szerint igen... sevenforums szerint is...
-
L7wy
őstag
Most mivan a RTMvel? wzor valamit írt, csak nemnagyon értem...
-
L7wy
őstag
válasz
FRENK1988
üzenetére
Magyarításhoz egy topik..., a 2. hozzászólás a magyar...
Remélem ez nem warez, ha igen, törölje a házigazda, de ban-t nehogy kapjak

-
L7wy
őstag
válasz
pete_21
üzenetére
" В преддверии выпуска финальной версии Windows 7 и после серьезного вчерашнего наезда Microsoft мы вынуждены временно убрать все то лишнее что может помещать в ответственный момент работе наших ресурсов.
С сегодняшнего дня (09.07.09) мы встаем на круглосуточное дежурство возле сборочного цеха Microsoft и отслеживаем ситуацию.
О любых изменениях мы сразу будем информировать вас...."xdXD ha tudsz oroszul, fordítsd már le...
-
L7wy
őstag
Wzorról: "A végső változat kibocsátásának, Windows 7, a küszöbén és komoly tegnap az érkezés a Microsoft minket kényszerítenek, hogy tisztítsuk annak az ideiglenesen egészét fölösleges az tud hely a felelős pillanat folyamán az erőforrásaink munkájába.
Mostantól fogva (09.07.09) emelkedünk egész napos órán gyűlésbolt közelében a Microsoft és mi kinyomozunk egy helyzetet.
Azonnal el fogunk árulni bármilyen változásokat te..."
Webfordítás.hu val ment, nem én vagyok a hibás az érthetetlenségért... -
L7wy
őstag
Nos máris észrevettem dolgokat az RC és a 7264 között, az utóbbi sokkal kompatibilisebb a régi progikkal, játékokkal (pl Line Of Sight: Vietnam)... Pedig már megijedtem h majd nem fog futni egy régi kedvenc a kedvenc OS-en... Szóval; Hajrá MICROSOOOFT

-
L7wy
őstag
Szóval akkor légyszíves írjatok rám privit, hogy milyen színű virágotok van, hogy kiteljesítsem a kertemet vele

-
L7wy
őstag
Ki használ 726X verziót? lenne kérdésem...
-
L7wy
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ezek a preRTM-kk is igénylik már a kulcsot, de csak "kulcsot" kapnak, és mennek, szépen kiírja h aktiválva van, hát most majd meglátjuk 30 nap múlva...
-
L7wy
őstag
Elvileg ma van a nagy nap neeem? De egy szót sem láttam a rtmről...
-
L7wy
őstag
Szerintetek ez nem bug? Szerintem annak minősül... Van valaki Microsoft közelben?
-
L7wy
őstag
Nos emberek akkor teszteljük ezt már le kérlek benneteket... Egy másik haveromnál is előjött a bug, ha számítógép, jobbklikk egy használatlan meghajtón, tulajdonságok, eszközök, ellenőrzés, mind2 pipa be és indulás... Nálunk (nekem 32, haveromnak 64 bites; 7100as ) felmegy a ram kb 90%ig, és belassul nagyon a vizsgálat; az explorer.exe foglalja a ramot, és csak a folyamat újraindítása segít. Kérlek próbáljátok ki, és ha nem javították a későbbi buildekben, akkor kell jelenteni Microsoftnak, nehogy a RTM-t kiadják így

-
L7wy
őstag
És 7100asokon is megy normálisan a lemez ellenőrzése windows alatt úgy hogy nem szi meg az össz ramot?
-
L7wy
őstag
Próbálta már valaki a lemezellenőrzést Win 7 alatt? Nálam 7100 as ban ha olyan meghajtót ellenőrzök, amit Win alatt is bir csinálni, akkor elindul, és felzabálja az egész ramom, majd belassul mint az állat? És kérdeznék egy olyat aki nagyobb számú buildet használ hogy neki van-e ez a bugja?
-
L7wy
őstag
Próbálta már valaki a lemezellenőrzést Win 7 alatt? Nálam 7100 as ban ha olyan meghajtót ellenőrzök, amit Win alatt is bir csinálni, akkor elindul, és felzabálja az egész ramom, majd belassul mint az állat? És kérdeznék egy olyat aki nagyobb számú buildet használ hogy neki van-e ez a bugja?
-
L7wy
őstag
Lenne egy kérdésem, olyan válaszoljon aki tud, illetve talán tud valamit...
Megéri a 7260assal próbálkozni vagy a várás éri meg jobban? Jelenleg az RC van... -
L7wy
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Pff tényleg ezt jól elolvastam. Én Nero Express nek olvastam
De milyen az a Nero Vision Express? Itt sem ír ilyet... Van Nero Vision, meg Nero Express nem? -
L7wy
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem akartam senkit se megsérteni...És nem kiabálok, csak sírok
Clemi: nem nagy az arcom, akkor lett volna az ha személyesen leszóltam volna, hogy miért nem használ mást.
PL valaki felteszi Neró t, lassú mint a dög, akkor miért nem kérdez, olvasgat hogy mi van még a piacon ami gyorsabb, jobb. Egyik haveromnak pl Xp je van, 2magos rendszer, sok rammal, és közepes grafikus karival, és ennek ellenére az enyémen gyorsabban megy minden, mert jó szoftvereket használok. Tehát csak annyit akartam evvel mondani, hogy nem mindig a legnagyobb név a legjobb...
-
L7wy
őstag
Miért nem képes a nép a normális szoftvereket használni??? cd/dvd írónak nagyon jó például Burning Studio, ImgBurn, vagy akár Infrarecorder. Én ImgBurn t ajánlom az olyanoknak akik kicsit értenek a cd/dvd íráshoz, aki meg nem az meg Burning Studio.......... -
L7wy
őstag
Itt tessék érdeklődni, ha nem tetszik Avira reklámja, lehet szépen ingyen kulcsot kérni hozzá...
-
L7wy
őstag
Komolyan nemértem, az ilyen dolgokat sg.hu fórumán simán megtehetitek, ott csináljátok a virágültetést, ne itt, mert ez nem egy olyan fórum, itt nem lehet wareztémákat felhozni... itt max priviben tárgyaljátok ki a dolgokat.
-
L7wy
őstag
-
L7wy
őstag
válasz
gametofiton
üzenetére
A DNA féle 9.3 ast tedd fel.
-
L7wy
őstag
Ennél az SP dolognál kicsit elvesztettem a fonalat, valaki lenne oly kedves h ír erről egy kicsit? (akár az 1. hozzászólásban is lehetne róla szó)
-
L7wy
őstag
A Kaspersky win 7 es verzióját nem érdemes használni...
Akkor már inkább a 2010est ami már az RC utáni(majdnem végleges) fázisban áll: itt megleshetitek
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tp://efrud.com/images/media.jpg]itt[/L]