Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Tehát akkor a 32es gyorsabb azon a 60as HDD-n mint a 64es? Ha jól emlékszem első telepítés után panaszkodtál is hogy lassu, az volt az x64?
-
Core2duo6600
veterán
Próbaként feltettem egy Win 7 x86 ot, egy pata 60 Gb os Seagate re
Élvezet, hogy száguld, ugyanezen a hdd én próbáltam ki legelösször a Win 7 et, de akkor x64 est, aza másodrendszerem amúgy, de inkább azt használom, azt tettem újra.Ezekután már csak arra vagyok kiváncsi, hogyha a 32 bitest teszem a sata hdd re, akkor gyorsul - e még.
-
Edween
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Jó neked, én még vista betöltő sávját látom, újra tenném mert nem nagy kunszt, de csak ezért nincs kedvem, majd fel megyek you tubera, és megnézem miennek is kellene lenni e.

-
Core2duo6600
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Le lett húzva a hdd, hogy abba ne kontárkodjon bele az Easy BCD.
Lévén a win béta lesz rövidebb ideig, fent a gépen, ezért ebbe akartam a bootmenut beletenni.
Vistán sem csináltam még ilyet, eddig Linux volt azon a partición ahol a win 7 most, és a linux grubloaderével választottam.Most már ujra lett rakva, mert cd borító gyártás közben történt egy kis mallör, az olló val.
És összerogyott a particióm, hál istennek csak ez.(#5995) Edween
Én már túl vagyok rajta
-
twollah
nagyúr
-
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Megszerkeszted a Vista bootmenüjét. Szerintem egyszerű, de hova tünt a Vista? Vagy nem is volt?
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Mit akarsz egyáltalán szerkeszteni ez itt a kérdés?
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Control Panel/ Administrative tools/System Configuration/Boot/ No Gui boot. Majd restart.
De valamit nem értek. Mi a fenének az Easy bcd? Gyönyörűen lehet szerkeszteni a boot-ot e nélkül is., -
Core2duo6600
veterán
Hogy tudom visszahozni a win 7 nek a bootolásakor azt a színes bootképet, animációt, mert sikeresen elrontottam az Easy bcd vel, és olyan zöld csík megy mint a vista akatt.
-
pzstm
titán
válasz
Szellem.
üzenetére
leszedtem, feltelepítettem....VOLNA, ha nem ezt a hibaüzenetet kaptam volna:
Windows7 7025 hibaToklac: Abba is hagyhatod a letöltést... fölöslegesen ne pazarold a drága sávszélt.... Virtuális gépben legalábbis tuti nem megy....... (se VMWare se Virtualbox)
-
-
TokLac
senior tag
7025.0.090120-1850_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso.torrent
[link] -
Morden24
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na, megoldódott, hála Plagnak.
Rendkívül eszesen beraktam az Ofiice telepítőt, aztán repair. Ennyit erről

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Nemhogy a program mappában rendben van (tehát a Program Files (x86-ban)), de ha a broken ikonra nyomok egy properties-t, akkor ott is rendben van.
Telepítő tuti nem hibás, nem kokány, nem warez, nem krekk meg semmi egyéb

Barthezz2: Nekem is volt már ilyen (Xrecode-nál emlékszem, hogy volt egy ilyen), és én is vissza tudtam már hozni, de szürke izével nem fog menni.
Mondjuk hadd háborogjak egy kicsit: mi a tökömért szükre az a kurva "change icon"? Mindenkinél az, vagy csak engem tisztel meg vele? -
pzstm
titán
-
Már csak azt lenne jó tudni, hogy az RC-t hogy lehet majd használni(kell-e uj key, netán a beta felfrissíti magát...stb..)
Morden24: nálam akkor jelentkezett ilyen, mikor a fentlévő everest-re rátelepítettem az ujabb változatát. Akkor nekem is eltűnt mindenhonnan az ikonja, de ugye a beállításokban én vissza tudtam neki adni(ami nálad szürke..). Office nálam megy rendesen
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát nézd, azokat pakolgattam, amit az Office telepítő hozott létre.
De amúgy ha az outlook.exe-nek csinálok egy pin to start menu-t vagy taskbar-t az intézőből, akkor is broken ikon fogad, ezt már bepróbáltam.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Ha visszarakom, sem akarja az igazságot.
Ha bug, ha júzer error, az tuti, hogy kitartóan jön utánam, mert Vista alatt is volt.
Ami bosszant, hogy ha a change icon-ra tudnék kattintani, akkor meg tudnám oldani a gondot, de ennél a kurva Office ikonoknál ki van szürkítve a mező. Hát hm...

-
-
válasz
Morden24
üzenetére
Ha az áthelyezgetés elött gond volt, akkor max azt tudom mondani, hogy ez az x64-es Win7 extra fícsörje. Megmutatja milyen az Outlook ikonja kép nélkül.

Azzal próbálkoztál, hogy visszarakod az Office mappába őket?
Egyébként meg így ezek után fingom sincs mi lehet még. Lehet bug, nem tudom. -
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Semmi furcsaság, ráadásul friss telepítés az SSD miatt.
Egy dologra tudok gondolni, az pedig az, hogy áthelyezgettem a start menüben a dolgokat. Azaz: az Office mappából én ki szoktam rakni a Programs-ba a Word/Office/Excel/Powerpoint ikonokat (mert ezeket használom folyamatosan), az Ms Office mappát meg berakom egy Microsoft mappába (ahová egyébként még csomó mindent teszek, szóval ilyen jópofa rendezéstechnikám van, na).
Ha jól gondolom, mindig az áthelyezgetés után van/volt gond (bár nem tuti), csak azt nem értem, hogy miért pont az Outlook-nál most.
Az Office-ot ráadásul szinte elsőként telepítem Win install után (mivel úgyis halom frissítést szed le), és már telepítés után gond volt az ikonnal.
Nincs is túl sok minden fent, de valszeg ez irreleváns, mert gyak. minden előtt volt fent az Office.
(Érdekességképpen észrevettem, hogy az Infopath ikonja is broken. Ez a kettő szállt el, más nem. Hát faszom.)
szerk.: Már sokat nem tökölök ma vele, mert lassan megyek el, szóval majd megnézegetem, hátha valakinek lesz valami heurékája ezzel kapcsolatban

-
válasz
Morden24
üzenetére
Milyen programok vannak fent pontosan a gépeden? Nálam ilyen nem volt még. 2 hete nyomom, és sosem tünt az Outlook. Szerintem valami bekavar neked. A taskbar nem jelez valami csúnyaságot a processzek között véletlenül? Csak érdeklődöm, mert így távolról nehéz megtudni a probléma okát. MAx csörögj rám. Tudod a számom.
-
Morden24
nagyúr
-
-
-
pzstm
titán
válasz
Szellem.
üzenetére
Torrentes igen.... nem lett kiadva hivatalosan... legalábbis én sem tudok róla, csak annyit hogy erről láthattunk utoljára képeket.
Áprilisban meg nagy valószínűséggel jön az RC, mint arról már korábban is írtak... persze ez még mindig nem 100%....
Áprilisban RC?Pontosan Morden24

-
Morden24
nagyúr
MS-es letöltőoldal miért nem jó?
Ja, látom. Merthogy 7025-ös. Khm.
-
-
pzstm
titán
válasz
fsb1000
üzenetére
Korábbi 32bit-es szintén 3giga alatt volt... 2,4 körül..... csak a 64bites volt 3giga felett.....
"régi" key-ről halvány lila gőzöm sincs hogy vajon megy-e vele.....
az is lehet hogy fake...... addig nem akarok semmi hülyeséget írni.... net sincs olyan most a közelemben...míg lejön az is majdnem 1óra.... utána bepróbálom és kaptok képet... már a telepítés közbeni állapotról is akár!

-
pzstm
titán
7025.0.090120-1850_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso (2.4 GB) érdekesen hangzik.... ha lenne erőforrás letesztelném... bár lehet 512 rammal megpróbálom virtuálisban

-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
Szeretném átvinni egyik gépről a másikra a már telepített Win7(x64)-et.
XP és Vista esetén ez könnyű volt, mert egy GHOSTolás megoldotta a dolgot
(Hirens BootCD)De a Win7 csinál egy 200MB-os boot particiót is.
A kérdéseim:
1 Lehet telepíteni Win7-et a Boot particó nélkül?
2. Lehet Win7-et ghostolni másik gépre a boot particó nélkül? (létrehozza, megy nélküle)
3. Ha ezek nem lehetségesek, akkor mi lenne a legegyszerübb módja a dolognak?Kieg:
Az egyk otthoni gépemre szüz HDD-re telepítem (asszem az össz méret 11GB)
És ezt akarom gyorsan átteni más gépekre, önnálló HDD-re, ahol vannak más HDD-k más OS-ekkel.
Bios-ból döntöm el melyik HDD bootoljon.
Ez lehetséges WIN7-vel vagy meg fog zavarodni hogy most másik HDD-n van.És mégegy fontos kérdés. Page File-t ki lehet kapcsolni? (és hol?) Hogy kisebb legyen a ghostolandó méret.
Köszi!
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Hogy érthetőbb legyek/legyen:

Plag: Fennáll, de nekem a desktopon nincsenek ikonok, csak most raktam ki, hogy mutassam, az sem jó. De amúgy ha nyomok refresh-t, akkor is úgy marad. Mintha nem látná az ikon elérési útját, de ettől még ha rákattintok, elindul az Outlook.
Tényleg rohadtul idegesít
-
-
Morden24
nagyúr
Miért van az, hogy néha egy-két ikon eltűnik? Csak az ikon képe, tehát a parancsikon megvan, de csak a default ikon.
A poén az, hogy ha jobb klikkel a tulajdonságokat megnézem, akkor ott látszik a képecske is, de "kívülről" nem.
Na most ebben az a kurva idegesítő, hogy pont az Outlook-kal csinálja ezt, ami 1. a Start menu-be, és a taskbar-ra is pinelve van nekem, és rohadtul zavarja a szépérzékem 2. másnál működött az, hogy egyszer-kétszer rákattintok a "change icon" használatával a saját ikonjára, és akkor visszaáll, de az Outlook-nak ki van szürkítve ez az opciója 3. idegesít, mert nem tudom, hogy miért van, elég random és Vistán is láttam már ilyet.
Tud valaki valamit? Agyf_szt kapok ettől, és tuti tök egyszerű a megoldás.
-
hardline
senior tag
Photoshop CS3 működik,vagy csak CS4?
Én elsődleges oprendszerként használom a 7-est.
-
moonman
titán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
bemountolja, csak betűje nincs.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
-
-
Core2duo6600
veterán
A win 7 ugye csinál a hdd elejére egy 200 mb körüli particiót, amit alapban nem mountol be
Ellenben én betettem egy + hdd ét, és most bemountolta, és nem tudom a betujelet eltüntetni róla , nem engedi, mondván, hogy boot hdd, vagy page fiel van rajta stb ...Van erre valami megoldás ?
(#5932) kew
Kikapcsolásnál, ujraindításnál csinálta már nekem is. -
-
RI/OS
addikt
válasz
Szellem.
üzenetére
notiról beszélünk, amin 2slot van, most 1db 1gbos modulja van, ha ehhez vesz egy 2gb-osat, menni fognak asszinkron dual channelben, nézz utánna.
5937: a különbség észrevehetetlen, bár valóban egy picit lassabb lesz a memóriaolvasás, de notinál egyáltalán nem fog feltünni, ott az fsb ami fogja
-
hossszú
őstag
Nokia PcSuite-t valaki fel tudta már rakni a 64bitesre?
-
-
kew
senior tag
Olyan hibával nem találkoztatok, hogy egyszer csak elsötétül a kép és kifagy az egész win? Nálam néha jelentkezik, legtöbbször filmnézés közben. Próbáltam már kmplayer-el és vlc-vel is.
Nem jöttem még rá mi okozhatja, nincs ötletetek?

32bit-es rendszer, HP 6715b-n fut.
-
-
válasz
Morden24
üzenetére
Nekem ott az X64-es Vista, de Win7 esetében nem igazán akartam szarakodni tudván, hogy a driverekkel lesz problem, vagy lehet!
De, amit írtál az érdekes valóban. Naálam a Raptor esetében meg a Win7 bootol sokal gyorsabban, mint a Vista. Pedig rezidensen mind a kettő esetében ugyan azok az alkalmazások futnak és töltődnek be. -
Morden24
nagyúr
Aham, ahogy látom elmúlt a dolog. Kb. 5 perce még mindent phishing warning-al dobott fel.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Óh, én W7 x64-el keménykedek

Ami érdekes (bár talán kevéssé lényeges), hogy SSD-vel a Vista bootup lényegesen gyorsabb, mint a W7. Tehát ameddig a Vista 8-10mp, addig W7 azért kitartja magát vagy 20 másodperccel. Mint mondtam, inkább érdekes, mint hasznos infó, csak gondoltam megemlítem.
Ja, gugli elhasalt. ITcafé-n hekkre is tippelnek már, de majd kiderül. Lehet megmakacsolták magukat, és mostantól csak Krómmal működik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Atomtámadás wazeg! A Microsoft Isten lecsapott a gonosz gúglira, és megelégelte vala káros tevékenységét. Vagy elvágták a kábelt Szegednél.

-
Gyerekek! Befoshott a gúgli!
Keresel valamit, kiadja a találatokat és sehová nem enged be. -
bakosgabor57
őstag
válasz
Balazs_
üzenetére
Én is eltököltem a 9.1-es csomag felrakásával,mert restart után azonnal elkezdte felrakni azt a hülye WDDM 1.1-et.Végül úgy sikerült,hogy update kikapcs,uninstall(device manager-ből),registry pucolás,majd 9.1 vista32 csomag fel(nyelvnek azangolt válaszd,különben nem lesz CCC-d).[link]
-
válasz
Morden24
üzenetére
Szoszillak Morden24!
Ez elképzelhető, de a 9.1-essel még ne próbálkoztam. Egyenlőre a 32 bites Win7 zörög a gépen.
De, van ilyen. Például egy érdekes hiba, hogy a SuperAntiSpyware 32 bit alatt szét fagy. Nekem a telepítésekor, másnak meg Szkenneléskor. Az oka, hogy ennek a proginak van egy SASKUTIL.sys nevű drivere, ami a BSOD-t okozza. NAmost visszafejtettem a dump fájlt, és egyértelműen kiderült, mi a gáz. Viszont ez a program 64 bites Win7 alatt gond nélkül feltelepült és le is futott. Szóval, van ilyen is.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez kifogástalanul megy nekem is! Pontosítom a másik gépemben, amin teszteltem először, ott egy Ati 1550 Pro van sajnos, de oda jó. Azon meg nem megy a Win7 beta driver, mivel support listában nem támogatja ezt a karit! De, le is van írva, hogy mely kártyákra készült el a béta driver.
-
A driver problémád nem egyedi. Én X64-es Win7 esetében nem tudtam feltenni a Catalyst szoftvercsomagot a videokaimhoz. A 32 bites Vistás simán felmegy a 32 bites Win7-re. Meg kell nézni van e újjabb driver vagy program.
Nyílván ha az alaplapod kezeli a dual chanelt, akkor dualban érdemes használni a RAM-okat! Tehát, vagy még 1 gigát és ugyan olyat belepakolsz, vagy még 3-at!Egy pár programom sem megy Win7 alatt, de ez nem aggasztó és normális is, hiszen egy új rendszerről van szó. Majd kijön az újjabb, és nincs gond.
-
more
tag
Sziasztok!
Végre lett időm és feltettem a 7et a laptopomra. Ez egy thinkpad r61i. Kb mindent felismert, de fel akartam tenni a hozzá való programokat. pld ami a hdd védelmet vezérli, meg a thinkvantage-ot, a tochpad driververét, de sajnos egyik sem működik rendesen. 32bitest tettem fel és a 32es vista drivereivel\programjaival próbálkoztam. Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel?
A másik, h most csak 1x1gb ramom van, és nem tudom eldönteni, h még egy gigát vegyek és akkor dualba mennének, vagy még kettőt, és akkor esetleg később még bővítem négyre. Szerintetek melyik lenne jobb megoldás? -
God Vazzeg
veterán
Ja, ha van valaki aki 3dmark 06-ot akar telepíteni, az meglepődve fogja tapasztalni hogy nem indul el. Külön kell telepíteni az openal cuccost, és akkor jó lesz!

-
God Vazzeg
veterán
VGA-t váltottam, nvidia helyett ati lett, és zökkenőmentes volt a váltás teljesen
Egyre jobban tetszik a win7 
-
feenty
aktív tag
válasz
moonman
üzenetére
Moonman. Ezzel egy jó kérdést vetettél fel bennem.
Adott a 64es rendszer 64es driverekkel. Feldobok egy progit ami 32bites de nagy memóriaigényű. Mivel a progi a rendszermeghajtókon keresztül kommunikál a hardverrel akkor lehetséges hogy a 32bites progi kihasználja az esetleges 4 vagy 8GB ram-ot?
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindenféle gond nélkül....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyre jobban tetszik a win7