Hirdetés

Aktív témák

• twine

veterán

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni hogy ha minden HDD-t lehúzok az alaplapomról(amit eddig használtam -adatlap-), csak egy külön HDD-t (mondjuk egy 80-ast) dugnék rá, majd telepitném ezt a csodát (szeretnék beleférni abba a 2,5 millió emberbe holnap) és ezek után kötném vissza az eddig használt HDD-imet, akkor ir e valamit a 7 a többi HDD-re? Rejtett File-ok valamilyen beállitások stb.... Biosból választanám ki a mostani Vista-m,(200-as HDD), vagy a 7 (80-as HDD) bootoljon....szóval nem szeretnék közös boot menüt ahol választhatok..meg semmiféle közösködést nem akarok....mert melózok a géppel, féltem az adataimat, stb...tehát azt szeretném ha a 7 bootol, akkor elérjem a háttértárként a maradék HDD-met, ha pedig a Vista akkor ugyancsak elérjem "háttértárként" a 7 HDD-jét!
    Szóval a kérdés, egyszerüen és tömören, el tudom e ugy szeparálni külön HDD-n a 7-et úgy, hogy közben csatlakoztatva, és üzembe van helyezve a többi vinyóm?(mert azért szeretném az adataimat elérni 7 alol is -fotók, filmek, programok telepitöi,stb...-)
    Lehet túlbonyolitottam, de szerettem volna ha mindenképp megértenétek a "vágyaimat" :DDD
    köszi :R
    üdv
    Twine

Aktív témák