Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Felgyorsulnak az események!
Go Go Go Go! -
frisco
aktív tag
Simán felrakhatod elsődleges op. rendszernek, nekem a 6801 óta így muzsikál.
Azt azért megjegyezném, hogy op.rendszer ide vagy oda, az adatokat mindenképpen indokolt egy másik partíción tartani.
Ezt létrehozni még egy non-stop használt op. rendszer esetén is kb. 10 perc és innentől szoftvergondtól már nincsenek fenyegetve. -
Peetry
senior tag
Nem tudja valaki hogy tudom megadni neki hogy ne vegye vissza a CPU órajelét? Nekem notin van, és idegesítő hogy csak 1GHz-en ketyek a T7200, hiába állítom be az energiagazdálkodást high performance-ra. Valaki tapasztalta esetleg?
-
Mire jövök haza? a 7000-re! Tegnap óta van fent az előző! Sebaj! Megy mellé virtuálisra!

-
Genius007
őstag
Update-eket nyugodt szívvel lelehet tölteni hozzájuk ?

-
pzstm
titán
6801 óta elsődleges oprendszer...most 6956-so van fent...várom hogy lesz-e 64bites BETA1...de ha így haladnak, akkor többet nem telepítek vistát az tuti

-
Peetry
senior tag
válasz
Genius007
üzenetére
én is elsődleges oprendszernek használom. sőt már le is túrtam a vistát mellőle, mert feleslegesen foglalata a helyet. szerintem teljes mértékben használható. persze ízlések és pofonok, ha félsz hogy prebéta/béta ne rakd fel. Nekem megéri mert sokkal jobban használható mint a vista.
-
Dave™
nagyúr
válasz
partymaci
üzenetére
Köszi, már halálba idegesített a bizonyos időközönkénti felugrálásával

szerk: #481: nyilvánvalóan nagyobb kockázatot képvisel egy (pre)béta szoftver, mint egy végleges, de ahogyan már sokan mondták, (általánosságban) jobb, gyorsabb és megbízhatóbb, mint a vista. Nálam kb. egy hónapja van fent, mint elsődleges rendszer, ha minden driver megvan és minden működik, akkor szerintem nem lesz vele gond. Adatvesztést nem tudom elképzelni hogyan lehetne, legrosszabb esetben a saját file-jait babrálná, ha meg fizikai jellegű probléma jelentkezne (mem, hdd) arról úgysem a 7es tehet.
-
Sziasztok.
Én is kipróbálnám ezt az oprendszert, de nem merem, mert a D meghajtón sok adatom van. Elsődleges oprendszernek fel lehet rakni mindennapi használatra? Nem történhet adatvesztés? -
moonguru
őstag
Sziasztok!
Én egyelőre nem tudom használni mert WIFI+PPPOE alatt lefagy...
Vagy azonnal vagy max. 1 percen belül amikor ellenőrzi a jelszómat..
Lehet kikapcsolni a gépet,mert semmire se reagál...
Az előző verzió se...
Edimax_7128G Vista drivert instaláltam...

-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Bocsi a kérdésért, de miért jobb a 64bites Windows 7!
-
dashed
senior tag
"It appears that there is not much changes from the leaked Windows 7 pre-beta build 6956, although there may be under-the-hook changes and tweaks invisible to ordinary users.
The only clue that Windows 7 build 7000 is indeed a beta comes from About dialog of Windows Media Center, where the Windows 7 has the version build 6.1.7000.0 (winmain.win7beta.081212-1400). The build will expire on 02.07.2009." -
pzstm
titán
64bites Windows 7 érkezéséről senki nem tud semmit még?

Mármint a 64bites BETA érkezéséről :-)
-
Lenry
félisten
válasz
Alister71
üzenetére
meg bizony
majdnem le is szedtem a 6801-et, de itt írták, hogy az régebbi már, meg utána is olvastam, hogy külön kell előhackelgetni belőle az újdonságokat (vmi blue badge izé...)
úgyhogy inkább mégse
most látom, ennél is fog kelleni... na mindegy, mégiscsak újabb

meridaharcos: köszi, akkor annak esek neki

-
Lenry
félisten
melyik a legújabb 64 bites build?
-
meridaharcos
senior tag
Köszi , kipróbálom.
Igen, IE volt... -
Genius007
őstag
válasz
meridaharcos
üzenetére
IE-t használsz?
Próbáld meg FireFox-al, vagy Operával!
Én most raktam fel a Beta (7000), és IE-vel valahogy nagyon fura volt a fórum rész ...
De szerencsére FireFox-al megoldódott a probléma!
partymaci: Köszi ez most nagyon jól jött.

-
meridaharcos
senior tag
Hello!
Kissebb gondom akadt Windows 7 használata közben (x64 , build 6936).
A prohardver fórumába belépve a hozzászólások (és csak azok) hihetetlenül kis betümérettel jelennek meg. Tudtok erre valami megoldást ?Köszi előre is!
-
partymaci
aktív tag
Hibajelenseg:
Once in a while, Windows Vista may pop up an error message that says “Host Process for Windows Services Has Stopped Working”, which normally has problem details point to svchost.exe application and fault module name of rasmans.dll_unloaded. The error also appears occasionally and intermittently in Windows 7, or start occurring suddenly, experienced by early testers who manage to download Windows 7 pre-beta build and install on their system for normal usage.
The exact cause for the “Host Process for Windows Services Has Stopped Working” error to happen is unknown, however, there is a workaround fix to stop the error from ever appearing again.
akinek ez a hibauzenet jelenik meg bizonyos idokozonkent:
Host process for windows services stopped working and was closed
Arra a megoldas:1. Nyisd meg a Task Scheduler -t. (Vezérlőpult Adminisztracios eszkozök)
2.Nyisd ki a Task Scheduler Library -t-> Microsoft -> Windows -> RAC.
3. Kattints a View menure, es engedéjezd Show Hidden Tasks.
4. Jobb klikk a RACAgent-re (Windows Vista) vagy RACTask-ra (Windows 7), es Disable.
Restart

-
Genius007
őstag
Na fent is van!
/közbe kaja is volt meg miegymás/
Lomtáras hibát még mindig nem javították ki ahogy látom.
Ha valamit letörlök, és üríteni akarom a lomtárból, akkor nem jön elő az ablak, hogy
" tényleg törli .. ? bla bla bla " rákell mennem egy másik ablakra, és vissza, hogy előjöjjön, bár lehet csak nálam csinál ilyeneket!
Oldalt a Gadget része már tökéletesen működik! (Előzővel (PreBeta) nálam nem ment).
Hirtelen ennyi.

Ui.: IE mintha jobban vacakolna, mint az előzővel, legalábbis a PH! eléggé "ugrál" meg szétcsúszik alatta ..

-
Genius007
őstag
Én most fogom feltenni a 7000.
Remélem azért kijavították benne azokat a hibákat, amire a 695x -ban felfigyeltem.
-
Lenry
félisten
szedem a W7 x64 6801-es bétáját. Vista helyére szeretném rakni. a kérdésem: lehet a Vistát frissíteni vele? anno ME alól csak beraktam az XP CD-t, elindult az autorun, felrakta, és visszakaptam az asztalom, a programjaimat, mindent. ezt el lehet ezzel játszani, vagy inkább mindenképp a tiszta telepítést válasszam?
-
Gabis
őstag
ez a Beta 1 már gondolom nem sokban különbözik a januárban megjelenő bétától

-
L7wy
őstag
Fenn van a 7000es build [link]
-
No-kia
addikt
hát elég lassan jön, de ha Isten is velem van akk talán holnap estére leér, márcsak egy vinyót kéne vennem

-
frisco
aktív tag
Kint van a beta verzió. (built 7000)
Több torrentoldalon már elérhető, kedvcsinálónak egy screenshot egy olyan fórumozótól aki már feltette.
[link] -
Igaz h virtuális gépen van igaz h 1 giga ramot adtam neki, igaz h nem látja pl a hangkarim igaz igaz sokminden, de h meglep a gyorsasága az is igaz! Mint egy gyerek akinek a jézuska meghozta az ajándékot! Pistike mit hozott a jézuska? Windows 7 ultimate beta-t!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Peetry
senior tag
Kipróbáltam. gond nélkül megy. egy dell inspiron noti-ra egy LG F700B-t dugtam analogon. Csak nem reagált rá automatikusan semmit. Anno vista észrevette. Asztal jobbklick->screen resolution aztán be kell állítani, hogy kiterjesztés. külön külön felbontást stb. vidkari nekem nVidia Geforce 7900GS
-
drpele
senior tag
Próbálta már valaki az asztalt kiterjeszteni másik kijelzőre? Nálam 6956-os verzió alatt 8.12-es ATI driverrel (R2600XT) egyszerűen semmi sem történik (CCC-ben) advenced módban, novice módban pedig mindenféle hibaüzenetek törnek elő amikor megpróbálom aktiválni az asztal kiterjesztést.
-
Háááát ez kkkész! felszaladt! Első amit észrevettem h nem minden van a "helyén"! Hát ugye xp-ről win7-re ugrás az ezzel jár! Fajin!

-
Virtual PC-re mennyi idő alatt megy fel? Elég egy óra? Kivételesen fontos momentum!
-
L7wy
őstag
válasz
Alister71
üzenetére
Remélem nem timernuke. Az letiltja a frissítéseket, és kitudja mi mást ront még el.
Talán ez jó:
Nyomjuk le a [Windows billentyű] + R gombot.
Írjuk be cmd, majd ENTER.
Adjuk ki a slmgr.vbs -rearm parancsot.
Ha nemműxik akkor sorry, elvileg vissza kellene h állítsa a 30 napot, és ezt 3*lehet megcsinálni vagyis 120 napra ki lehet húzni. -
Peetry
senior tag
Nekem is hozott létre 200MB-s Systemet de nemtom mire használja. ha valaki tudja érdekelne. Sleepet én nem használom de voltmár amíg nem állítottam át a gombokat meg a fedelet hogy lehajtottam és elaludt. szal működik. Meg nekem a hibernate is működik, bár azt nem tudtam kirakni a hibernate gombra, ugyh power gombról üzemel. Lehet hogy a gyári driver kéne hozzá. Amugy nekem notim van, nemtom ez befolyásolja-e.
Köszi a mailt. úgy nézem frankó, bár status not available

-
Innox
tag
válasz
Alister71
üzenetére
Apropó, nálatok nem hozott létre egy 200 MB-os partíciót system használatra? Én egy szüz HDD-re raktam és rábíztam a partícionálást. 2 partíciót hozott létre.
Más: Kinek működik a sleep funkció? Nálam elaludt a gép, de nem volt már hajlandó felébredni semmire. Próbáltam billentyűvel, power gomb. -
T.Peter
őstag
#410 Lord Vader: Két külön partícióra van feltéve a vista és a 7. Azon a partíción, amin a 7 van, más is van. Használtam egy darabig, de utána gondoltam, hogy letörlöm, de csak a users mappát sikerült (így nem is indult). Ezt utána pótoltam úgy,hogy a vista felhasználók mappáját másoltam oda, és neveztem át. Elindulni elindult ezután, csak most az van, hogy bármit állítok, az nem tárolódik el, szóval minden bejelentkezésnél újra kell csinálnom mindent.
(most formázom, aztán majd a public betat felteszem vista helyett, és azzal fogok megbarátkozni)
#411 Blue@X, #414 Lord Vader: Erre nem gondoltam.
Köszi. -
Silenzio
addikt
Lehet már aktiválni valahogy a 6956-ot? Már csak 19 napom van...

Nekem is IND-verzió van, de visszaszámol. -
Blue@X
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Amit írtál az jó, ha nem menne a Virtual PC kezelése, itt tedd fel a kérdésedet:[link]
Törlése egyszerű, egy fájlt hoz csak létre ha jól tudom.
Ajánlom még a VirtualBox-ot (teljesen ingyenes) vagy a VMware-t (fizetős). De VirtualPC is tökéletes.
Ha VMware-t használnál, itt egy leírás, hogyan készíts virtuális gépet: [link] -
Alister71
nagyúr
Nem lehet, hogy valami megnyíebált verziót raktál fel? Az általad említett híbák özül nálam egyik sem jelentkezett.
_ak_ : Köszönjük Emese. De megnyugodhatsz , nem kell még egyszer elmagyarázni mert olvastam már még ha nem is hinnéd.
-
T.Peter
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ha a 6956-osat akarod feltenni, akkor az xp-d mellé tedd fel szerintem, de januárban jön a public béta, érdemesebb azt megvárni, ha csak 7-et akarsz. Nálam a 6956-osban az előlapi fülhallgató csatlakozó nem működik, filmek alatt nincs felirat (mondjuk ere gondolom van valami megoldás, vagy megint csak nálam nem működik ez sem
), gadgetek sincsenek, stb. -
HA felteszem ezt: Windows.7.Ultimate.BUILD.6956.x86 csak ez az egy op rendszer lenne fent, azaz az XP ideiglenesen nyugdíjba menne! Ő lenne a C-n és a többi partíción az adataim!
Akkor meddig működik? Mire készüljek fel? tepítése hogyan indul egy xp-s rendszer megléte esetén? ugyan úgy tudok vele partíciót törölni-létrehozni-azt formázni és arra telepíteni? driverek terén mizu? Induljunk ki abból h nem akarok játszani! Csak egy olyan rendszert akarok ami jó netre, zenehallgatásra, dvd-re, azaz minden ami film és zene! 5.1be! ALC889A hangkarival! Menjen a winrar,winamp,AU3 (abode),PaintshopPro,Everest,Office 2003,kb itt kifújt! Kíváncsi vagyok a win 7-re......
Ha a kíváncsiságom aláfagyott letörölném és vissza menne az XP! -
T.Peter
őstag
#374 Lord Vader, #375 pzstm: Akkor csak úgy lehet új ablakot nyitni, hogy jobb klikk és firefox? Ha igen, akkor kéne ezen változtatniuk, mert nálam ha nagyon belemélyedek, akkor 4-5 ablak meg van nyitva, és macerás mindig kiválasztani jobb klikk után.
-
Chaser
legenda
Én is kipróbáltam a 6956-ot, minden driver benne volt alapból a g31-es lapomhoz, ati vga-nak is rakott valaamit..sztem gyorsabb mint a viszta. 1et nem értek igazából, magát 32 bitesnek mondta, de mind a 4 giga ramot látta az akkori 256 megás vga mellett. Ebből csak 64 bites van nem? Meg ha 32-es, akkor hogy látta az összes ramot?
-
_ak_
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Igazából nem tudok mit írni, meguntam én is úgy, mint mindenki más a magyarázást, de ha valóban érthetetlennek találod a kimagaslóan óriási memóriazabálást alapjáraton, akkor keress rá a superfetch kifejezésre.
ez csak egy példa h érdemesebb azért olykor egy kicsit körültekintően használni a rendszert és egy kicsit jobban megismerni, ahelyett, h egyből lehúzol vmit.
-
pzstm
titán
-
Alister71
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Photo shoppot nem próbáltam, a többi az igen.
Total commander, K-lite codec pack, winrar, minden megy rendesen, a Codemasters játékai nagyon jól futnak rajta, szebb a képe alapból mint az xp-n.A vista drivereket emulálva kell felrakni mert amúgy nem mennek, nem ismerik fel az oprendszert.
Az NFS PS és az NFS UC pl. eléggé laggolt a vistán, ezen tökéletesen futnak.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Go Go Go Go!
na mind1, lehet csak a gadget nem vette észre.

" lassan jön.

/közbe kaja is volt meg miegymás/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)