- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
-
-
strebacom
senior tag
válasz
Alister71
üzenetére
Hohó azt még nem nem vagyok olyan nagy tesztelő mint te.....

de most én is úgy döntöttem hogy Förendszerkén használom.és kurvára megvagyok vele elégedve...van egy-két olyan progi játék ami nem faxa de elindul, vagy nem áll le, de attól függetlenül jól müxik minden....
-
Alister71
nagyúr
válasz
strebacom
üzenetére
Valószínű sokkal jobb a több mag kezelése már most mint a vistának valaha is volt és bár nekem csak egy E7300-am van de az is iszonyatosan szakít . Neked a quaddal milyen tapasztalataid vannak? Cinebench R10-et pl. futtattál már rajta? Nekem majd 1000 pont-al többet adott mint a vistán.

A másik vinyómon fent van még egy SP3-as XP, de amikor azt használom olyan érzésem van mintha megint 2002-őt írnánk és a 2GHz-s cerkát űzöm Matsonic alaplapba.

-
Ki lehet mondani h Win 7 + izmos game = 8 giga ram? nem nézve a procit stb!
Vagy: Win 7 + izmos programok (esetleg game is egy szintig) = 4 giga ram?
Vagy: Win 7 + irodai munka(office) = 2 giga ram?
Ki mit gondol? -
pzstm
titán
válasz
Alister71
üzenetére
Persze tény hogy 2 gigával sokkla "gördülékenyebb" a dolog......
64bitesnek nyilván csak 4giga RAM+ esetében van értelme....
Remélem Windows7 BETA1-ből lesz 64bites is elérhető változatban és akkor mindenképpen azt rakom fel...... most a 6956-os 32-bites van fent........
Mondjuk nekem Public BETA-nál az tűnne logikusnak ha a 64 bites illetve a 32bites verzió is elérhető lenne....
Jah maúgy tény hogy ez egy 3 éves laptop 855-ös integrált vidkarival ha jól rémlik, ergo 1.0 az élményindex, ergo nincs aero se azon a laptopon...lehet amiatt is kevesebbet eszik -
Alister71
nagyúr
Hát nem tudom, fater mikor megvette a F.S. laptopot 1 giga memóval és 32-es vistával, az integrált videóvezérlő még elfoglalt belőle 128 megát a maradékból pedig 80-85% volt folyamatosan foglalt, amikor hozzá sem volt nyúlva a géphez akkor is. Bevitettem vele szakszervizbe, mivel ugye garis, mondtam neki rakasson bele még 1 gigát. Meg is csinálták persze teljesen más márkájú ramot raktak bele, hogy véletlenül se működjön a két csatornás memvezérlés. Dühösen visszamentem vele a szervízbe és közöltem a "szerelővel", hogy jó lenne ha nem nézné hülyének az embereket.
Na mind1 , 2 gigával végül is jól működik, sokkal gyorsabb és stabilabb a rendszer.
De a 64-eshez szerintem ajánlott a 4 giga. -
Az lesz h megnézem magam majd ha kijött a 7! Addig Xp!
Így vagy úgy de a 2 nem lesz elég a jövőben, azt legalább akarok venni jövőre, de akkor a 4 már lehet olyan lesz mint most a 2, azaz 8 lesz jövőre!
Nem aggódok én h nem megy majd, csak próbálom felmérni a terepet!
Ezért lesem a témát, ti használtok beta 7-et! ti látjátok milyen! -
pzstm
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
hülyeség...Vista óta dinamikus a memória kezelés......1giga ramnál meg 40%-ot eszik....ha osztunk szorzunk mennyiségre nem ugyanaz a 2 szám...... viszont 4 giga ramnál vagy a 32bites 3 gigánál sokkla jobban érzi magát...még akkor is ha sok minden meg van nyitva néha flemegy 50%-ra is akár memóriahasználat 6956-osban pl nekem....de who cares?

Itthoni laptopon Vista Ultimate SP1-el 40%-ot eszik...szülőknke tökéletes...msn, skype, firefox, office van fent rajta..... 40msp alatt bebootol....és 8 hónapja hiba nélkül megy....

-
Mennyit ramot eszik meg nektek? gondolom van fent vírusírtó meg stb! de azért érdekelne!
-
-
T.Peter
őstag
Én is megvárom inkább a public betat, a 6956-os build van fent, és ennél is ugyanúgy, mint a 6801-esnél is, az előlapi fülhallgató bemenet nem működik. Lehet, hogy user error, ezt valaki megoszthatná velem. Amúgy nekem az új tálca nagyon tetszik, sokkal használhatóbb, és az aero ablakokat is lehet már használni, ami megint egy jó pont. Viszont letenni a tálcára kis ikonként a programokat nem tudom hogyan kell, plusz ezen a linken említi, hogy ha a programot rögzíteni akarjuk a tálcán, az ikon melletti nyílra kell kattintani, viszont nálam nincs kis nyíl. Ezeket valaki meg tudná nekem magyarázni?
-
meridaharcos
senior tag
Köszi!
-
pzstm
titán
válasz
meridaharcos
üzenetére
ha másik partícióra telepíted akkor természetesen tudsz választani a bootoláskor a feltelepített oprendszerek közül, hogy melyik induljon...
-
meridaharcos
senior tag
Bocsi, de nincs időm végignyálazni a topikot, pedig tuti volt róla szó...
Telepített vista mellé fel tudom tenni kipróbálás céljából a hetest ?
Saját maga létrehoz valami boot menüt ?Köszi előre is !
G
-
L7wy
őstag
Jaja várom, addigis kibirom ezzel, ha hibás a gadget akkor is.
-
pzstm
titán
Ha még nincs felrakva, akkor én mindenképp megvárnám,a január legelején debütáló Public BETA-t...azt a kis időt már kibírod... (amúgy én már a 6801-est is főrendszernek használtam, és minden tökéletesen ment..) Jelenleg 6956-os BUILD van főrendszernek, és csak jót tudok elmondani róla... (pl. legkellemesebb meglepetés számomra az volt, hogy 20 perccel tovább bírja kb a notim
)
De mostmár ezt a kevesebb mint 2 hetet szerintem kibírod. (Előreláthatólag január 5-e "körül" jön a BETA a legfrissebb információk szerint) -
-
No-kia
addikt
vki csinálhatna egy összeállítást hogy eddig milyen játékok mennek a 7-es alatt, mert a vista anynira nem jön be, az xp folyton fagy, a 7esről meg mármost sok jót hallottam
-
strebacom
senior tag
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!!!

-
Innox
tag
Hát sajnos megleltem a megoldást. Mivel ez dynamikus kötet (amit a win 7 nem kezel ezek szerint), vissza kell alakítanom basic lemezzé, ami teljes adatvesztést jelent. Tehát aki win XP-ről, vagy Vista-ról szeretne win 7-re váltani az mindenképpen ellenőrizze a lemezkezelőben, hogy milyen kötetei vannak.
-
Innox
tag
Ezt én értem is, csak addig nem tudok hozzárendelni betűjelet amíg nem jelenik meg mint basic disk.
És ha basic-é akarom alakítani, akkor csak egy hibaüzenetet kapok. Lehet hogy a partíció nevei nem tetszenek neki? Mert azt még XP alatt csináltam. Jah és a filerendszer NTFS.Üdv: Innox
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden kedves fórumozónak.
-
Innox
tag
Sziasztok!
Én is feltettem a 7-es 6956-os verziót. Eddig semi gondom vele, minden drivert automatikusan telepített. Csak egy problémám van vele. Van a gépben egy másik HDD-is amit foreign-ként kezel. Ezt próbáltam importálni vagy átalakítani Basic diskké, de a végén azt írta: the pack name is invalid. Esetleg más is találkozott a problémával?
Addig is üdv mindenkinek.
Innox -
Blue@X
senior tag
válasz
CounterBoci
üzenetére
VMware-t próbáltam már, tökéletesen megy rajta.
-
CounterBoci
senior tag
Valaki próbált már valamilyen virtual pc-t win7-en? Esetleg VirtualBox-ot?
-
pzstm
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Természetesen működnek.
-
No-kia
addikt
mit kell csinálni hogyha a beta megjelenik akkor én is letölthessem a microsoft oldaláról? vagy majd letöltöm utána? fgondolom nem ilyen publikus teszt lesz
-
strebacom
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
köszi, de ezen már túl vagyok, de mégis csinálta ma, valószínü, valami kontakthiba lesz holnap(ma) szétszedem az egészet és átnézem....
-
strebacom
senior tag
oké.... köszi a válaszokat, de akkor, meg hogy lehet hogy most is megy frankón, arról irok...tegnap meg az istennek sem kapcsolt be.....

-
God Vazzeg
veterán
Win7 alatt működnek a vista gadgetek? Érdekelne, de nincs most telepített win7 a közelemben

-
strebacom
senior tag
Szerintetek mi lehet az OKA ennek a dolognak érthetetlen, mert most meg jó a win7 miatt lehet ez, de még a bios sem tölt be akkor meg miköze van az op.rendszerhez..neem...
Köszi!!!

-
gV
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én szem szerint nagyon várom a magyar első már nem beta kivitelt!
augusztus környékén jön a kiadásra jelölt változat, elvileg, ellenben már most olyan állapotban van, h simán felteheted, illetve mostmár mégse várd meg január elejét amikor jön az első(?) beta (a mostaniak csak előzetesek)
az aláírásodban lévő képről: nem érdekelt eddigsem mások negativ véleménye a Vistáról ezután sem fog, szerintem egy remek op rendszer, nagyon örültem mikor végre megjelent és lecserélhettem az uncsi XP-t
-
services.msc ?
-
válasz
partymaci
üzenetére
Én sem, de váltani kell, évek óta kint van az xp, én maximálisan stabilnak tartom. Arra számítok h az xp után win 7 elég nehézkes lesz az átállás, nehézkesebb mint vista után win 7-re! Tiszába vok vele h a win 7 a vista javítása! Ettől függetlenül a vistát 0-nak tartom, mint a win ME-t is anno! Bocsi
futtatás> msconfig?
-
partymaci
aktív tag

-
partymaci
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
egyeni velemenyem az h aki nem mert belevagni a vista hasznalataba az win7re is nagyon nehezen fog valtani, ez az atlag user. Az xp is hosszu ido alatt forrta ki magat, ha ennyi idot adtak volna a vistanak az is kiforr.
Nekem az eddigi windowsokkal semmi bajom nem volt. Meg millenium is futott szepen pedig azt aztan szidtak mint a bokrot, szinte tobbet hasznaltam mint win98at. Persze lehet envagyok makos hogy mindeg jo vasat rakok ossze.
Vistabol is mar fent volt az RTM, most meg a win 7 szaladgal elesbe. En nemlatom annyival jobbnak a vistanal... jobban optimalizalt vista.azt szeretnem meg kerdezni hogy ezt
http://c12design.extra.hu/alien/send.jpg
a hibakuldo szolgaltatast hol lehet kikapcsolni vagy mi a neve, gondolom msconfig -> servicexp-nel talan ezvolt a hibabejelento szolgaltatas

-
Üdv! Rákerestem a témára, kidobott vagy 50-et! Ráböktem erre!

Látom szinte naponta jönnek ki az új beta változatok! Én szem szerint nagyon várom a magyar első már nem beta kivitelt! Először lennek hajlandó arra h még ha semmi sem megy rajta én feltenném! Anno a 98-ról az XP-re való átállásomkor is már az SP1-ről beszéltek amikor én feltettem!
Ajánlom figyelmetekbe az aláírásomat! -
SAMYka
senior tag
A logikait kevered a kiterjesztettel. A primari az teljesen külön épül fel azaz semmi köze a logikaihoz. A logikain belül hozol létre kiterjesztett partició vagy particiókat. Ha kinullázod a logikait bukik vele a kiterjesztett is fügetlenül hogy hány van a logikain belül. Tehát a logikai csak úgy működik mint egy keret annak nincs betűjelzése míg a kiterjesztettnek van ezért kiterjesztettet csak logikain belül tudsz létrehozni.
-
Ipk18
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Persze, 64 bites. Szerintem a 6936-osból nincs is 32 bites, mint ahogy a 6956-osból sincs 64-es. Vagy legalábbis nem hozzáférhető, Megy a privi.
-
Ipk18
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én a 6936-ot nyúzom, mióta elérhető. Teljesen stabil, semmi gond nincs vele. Mindjárt az elején felraktam a TimeNuke-t, azóta csak azt írja ki a hátralévő napok helyett, hogy "Status Not Available". Még nem telt el 30 nap, úgyhogy nem tudom, ez a megoldás mennyire tartós. Ha kijön a beta akkor a 6936 úgyis befejezi a pályafutását.
-
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, most szedtem le én is a windows 7 et. De csak 2. oprendszernek szeretném feltenni XP mellé. Az a baj, hogy nincs külön partícióm ,mégegy oprendszernek. Van egy 640gigás satas meg egy 400as patas vinyóm, a 640 es van két felé bontva 50 giga windows xpnek program filesnak. A maradék egyben, ezen lenne mgé 70 giga hely. Felrakjam erre a szabad helyre a többi cucc mellé, és ha már esetleg nem kell simán törlöm Xp alól, vagy kéne inkább lecsípni belőle egy új partíciót?
-
Cathfaern
nagyúr
-
-
Peetry
senior tag
hi!
talált már vki használható pdf-printert win 7 alá? Eddig akármit próbáltam, primoPDF, doc2pdf, egyik sem ment. köszi -
Cathfaern
nagyúr
"Nekem azért vannak a disken lévő 2. vagy akár 3. partíció(i)m is elsődlegesre beállítva, mert ha a többit logikaira veszed, és tegyük fel elvész a C-d, akkor a logikaira formázott D-d, stb. szintén el fog veszni, míg ha elsődleges az is, akkor megmarad."
Ha valami hülyeség, akkor ez az, már bocs. Egy logikai partíciónak semmi köze az elsődleges partíció(k)hoz, sőt a logikai partícióknak sincs egymáshoz közük. A logikai partíció azért lett kitalálva, mert elsődleges partícióból maximum 4 lehet egy merevlemezen (mikor kialakították a merevlemez felépítését nem gondoltak arra, hogy kellhet több), s erre nyújt egy olyan megoldást, hogy a merevlemezen létrehoz (fizikailag) egy elsődleges partíciót, amin belül tudsz te újabb (logikai) partíciókat létrehozni (ezeknek a száma is korlátozott, ez elég nagy szám már ahhoz, hogy ebből ne legyen gond). -
bnss
veterán
Kipróbálnám a Win 7-et, de meglévő op. rendszer mellé (külön partíció) telepíteném, boot managert elintézi a Win, vagy manuálisan kell beállítani?
-
MrCsiT
addikt
válasz
strebacom
üzenetére
Szia,
"amelyikre a rendszert teszed mindig az legyen a PRIMARY PART.....a többi ne legyen ez(a többi Logical legyen!!)." -
már ne haragudj, de ez ebben a formában szerintem hülyeség. Nekem azért vannak a disken lévő 2. vagy akár 3. partíció(i)m is elsődlegesre beállítva, mert ha a többit logikaira veszed, és tegyük fel elvész a C-d, akkor a logikaira formázott D-d, stb. szintén el fog veszni, míg ha elsődleges az is, akkor megmarad. Így a "C" bármikor átparticionálható, és semmi gond nem lesz.
..plusz.. azt ne mondd már, hogy ahhoz, hogy több vindows-t a több partícióra tehessek, külön-külön disket kellene vegyek ?! (..mert szeretnek az elsődlegesen lenni
)"ha több primary is van akkor az bekavarhat," - csak ha valami instabil fost használsz oprendszernek, egyébként sosem hallottam ilyesmiről

..bármit, amivel nem értesz egyet, tudnál konkrét példákkal indokolni ?
üdv:
Mr.CsiT -
Zoli1222
addikt
vki meg tudja mondani, h hol találom ezt? HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE
-
God Vazzeg
veterán
Valaki próbálta innen a 6936-os X64-es verziót? Ebben még nincs superbar, de a bluebadge megcsinálja
Amúgy meg elég jónak tűnik ez is, fel is dobnám a gépemre, csak ez a 30 nap zavar ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert eddig még nem nagyon találtam ilyet...... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így vagy úgy de a 2 nem lesz elég a jövőben, azt legalább akarok venni jövőre, de akkor a 4 már lehet olyan lesz mint most a 2, azaz 8 lesz jövőre!
Nem aggódok én h nem megy majd, csak próbálom felmérni a terepet! 

, kár
Esetleg nézd meg egy másik táppal