- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
westlake
üzenetére
everest nem ismeri fel == elég nagy szégyen
Én programozok, de nem winfos alatt, szóval ha mégis winfosra nyomatnám, akkor talán a registry lenne a nyerő ilyen dolgok kiolvasására, mert ha nem, akkor ez lenne az egyik következménye............De azért tegyük hozzá, (védve a szotverfejlesztőket), hogy ilyen szitukra azért nem kéne minden programnak felkészülnie..., így is elég sok dologra kell odafigyelni
-
Dave™
nagyúr
Közben olyat láttam a disk managerben, hogy egy pata winyóm, amin csak zenék vannak, a win szerint system, és van is rajta egy bootsect nevű file, meg valami bootmgr is rejtve. Csak azt nem értem, hogy miért, mert ezen soha semmilyen rendszer nem volt :S
-
blokad
senior tag
Tetszik tetszik, kezdem belakni.
és szerintem gyorsabb, mint a Vista. Várom már a public betat. -
blokad
senior tag
Na felmászott a 6956. Eddig nagyon zsír.

-
r0by
addikt
Nem parázok, ha nem megy, akkor nem megy
De még most megy
MgaDiag pedig most ezt adja:
kép -
dashed
senior tag
-
moonman
titán
mert nem aktiválja, hanem kinyírja a software licencing service-t (ha jól láttam, még le is törli), szóval a not available nem egyenlő az aktiválttal. ráadásul emiatt rejtélyes hibák és nemműködések is előjöhetnek, úgyhogy aki használni is akarja 120 napig, az inkább rearm-olgasson, mindenféle aktiválás nélkül is genuine, amíg tart a 30(120) napos grace period.
-
ko9
addikt
Hali!
Khmm... Próbáld meg ezzel!
ExPeacerSzerk.: Ja, és most már itt is itt van : Eredetiség ellenőrző
Patch -
Dave™
nagyúr
Firefox-szal sem jó, és mailt sem kaptam (bár ez utóbbi simán lehet a freemail sara, mert lassú, mint a dög) - lehet, hogy internetem sincs, csak halucináció, hogy írkálok és reagálnak rá

#671: köszi! - a boot bent volt, de nem volt active, most már az, restart és meglesem.
-
ko9
addikt
Hali!
Persze, hogy megy, saját oldalmról jön a link
Megnéztem most is, és kb 2mp alatt behozta a mentés, FireFox 3.0.4 alatt (ami még elégge pre-alpha stádiumú
). Elvileg Administratorként kell futtatni, UAC-nak minimumon ajánlott lennie. Bejön egypár DOS-ablak, és hagyni kell, hogy saját magát indítsa újra. Persze vírusírtó/firewall/és minden ilyen nyalánkság tiltva kell legyen, bár nincs benne vírus, szkriptet is blokkolhat akármelyik bármikor...Dave: Nekem nem, nekem azért kellett, mert úgy hoztam össze, hogy XP és Se7en is mennyen egy vinyóról, és install után mindig a XP akart bejönni. Végül csak a Se7en, de nagy nehezen megoldottam
Üdv: ExPeacer -
r0by
addikt
Nekem is jó a link, de nem látnám, hogy eredeti lenne:
kép -
Halljátok, nem az Ms csinál ebből végeleges verziót hanem ti!
De tényleg! Arra várok mikor linkeli be valaki a pro által kiadott verziót!

-
Dave™
nagyúr
Arra valami ötlet van, hogy nem bootol magától, hiába van a jó winyó kiválasztva elsődleges boot eszközként megadva, ellenben ha manuálisan minden indítás előtt megmondom honnan bootoljon, akkor gond nélkül megy neki?
#655: nem megy a link sajna
Az aktiválós része nagyon érdekes ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ko9
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Hali!
Azt néztem, de ott a letöltési linkben "winvista" szerepel, és azért nem hittem, hogy az lenne az... Mind1, köszi!
A másik:Ez a patch nekem eltüntette a Watermarkot, a Send Feedback linket, és aktiválta is a rendszert, és az eredetiségellenőrző eredetinek ismerte fel. Igaz mindez build.6956 alatt, nem tom tovább működik-e. Hátha valakinek segít!
Üdv ExPeacer -
blokad
senior tag
Nem tudok upgradelni, szerintetek mitől van? Azt irja, hogy eltérő nyelv, de felraktam az angol muit, és így sem engedi. semmi esélyem a frissitésre?

"The following features are no longer included in Windows. Your data and settings will be available after the upgrade.
o Windows Mail and Calendar
o Windows Photo Gallery
o Windows Movie MakerUpgrade is unable to continue...
* The upgrade can’t be started because the Windows 7 installation files use a different language than the language installed on your computer. To upgrade from your current version of Windows to Windows 7, you need a Windows 7 installation disc that uses the same language as the language installed on your computer. To install Windows 7 directly on this partition you can instead select “Custom install,” but this option does not keep your files, settings, and programs. To preserve your files and settings before installing Windows 7, you can back up your files and save them to an external hard disk or other storage device. After you install Windows 7, you can then restore your files from your external hard disk or storage device. You will need to reinstall any programs using the original installation discs or files. For more information, search Help and Support for “back up and restore.”
"
Ezt írja.
-
r0by
addikt
Az előbb felraktam a winampot.
Mondom persze, csinálj egy ikont a quick lanuch-ba.
De persze az most nincs, hiába is neveztem el úgy a sajátom, amit kreáltam, persze, hogy nem teszi oda.
Namost ebbe jobban belegondolva, minden 2. progi felkínálja ezt az opciót... -
pzstm
titán
-
tomy_cz
senior tag
milyen 32 bites drivert használtok nvidia kártya alá? 9600gtm van
nVidia.ForceWare-180.48_32VISTA
ezt próbáltam de nem ment fel rá -
lacos001
senior tag
Egészen jó lett,sebességre tényleg ver minden eddigi oprendszert,áttekinthető igy fél óra elteltével.......és minden egyéb e mellett szól jelen pillanatban álláspontom szerint,hogy ez JÓ .
Benchekben xp sebesség megvan simán,nálam eddig xp-n volt nyerő sokminden,........okát nemtudom,semmit sem változtattam hardvereken,de érzésre gyorsabb,optikailag becsapós sztem
.....
15-20 perc alatt megvolt minden 2 restarttal együtt,további 10 perc cuccok telepitésével,és teljesen készen van a gép,cirka 30-40 perc alatt megvolt,már csak parancsikon kell a gameknak,aztán azt is meglesem.....ja és ........EZ ITT ugyanolyan beépitett baromság,mint az elődjében........
-
pzstm
titán
watermark eltüntetve.......... vhogy kéne netet varázsolni vmWare alá mert nem akar vmiért menni

-
Alister71
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére

más: ezt a watermark dolgot mire mondjátok?

-
blokad
senior tag
NA nekem is szalad le. Márcsak feltesszük és akt...akarom mondani pü-t, ha tud valaki.
-
Alister71
nagyúr
Rendesen bepörgött ez a topik,
mi lesz majd ha kijön a rendes béta? 
-
bypet
tag
A boot paramétereket hogy lehet átállítani? boot.ini nincs, bcdedit nem fér hozzá a jogosultságával, rootként futtatva sem.
A Premiere CS4 nem települ rá.
-
gV
őstag
a 6956-os buildtól kezdödöen nincs gyorsinditás, illetve van csak mostmár ugy lehet létrehozni ha pineled a taskbarra a kiválasztott elemet
más: upgradeltem 7000-re 6956-ról, lassabbnak tünt mint a sima telepítés és sajnos ért két negatív dolog: nem megy a media center illetve a telepités után megint jött a teljesítménymérő szarakodás ami eddig nem volt, szerencsére nem olyan hosszu mint a Vistás
-
ko9
addikt
Sziasztok!
Én tegnap tettem fel a 6956-ost, és eddig nagyon faja! Most látom, hogy van 7000-es is, de azt olvastam, hogy nem sok különbség van a kettő közt, vagyis nem fogom mégegyszer leszedni, mert nem éri meg. Igaz ez?
A másik: Úgy raktam fel, hogy egy fennlévő XP mellé. A főpartícióből levágtam egy 40GBos szeletet, és a telepítőjével formáztam a partíciót, és arra toltam fel. Ami az érdekes: nem látja a maradék partíciót a Windows7!!! Van egy 40GB-os partíció, amin ő elvan C:-betűjellel, és nincs több, de ha az eszközkezelőben a merevlemes tulajdonságaiban beolvasom a köteteket, ott látja! De viszont nem rakja ki sehova...
XP alatt az eredeti/nagyobbik partíció a C:, a Se7en-é a D:.
Nincs valami megoldás erre?
Köszi előre is!
Üdv: ExPeacer -
tomy_cz
senior tag
nos..sikerült feltnnem nekem is..

és hát "nádzson kígyóóó"
komolyan..nagyon teccik..felismert mindent..még a monitoromat is..
most telepítgetek cuccokat..majd írok
-
Innox
tag
Nektek menyi idő alatt jött le a win7? Én 30 perce szedem, de csak 5 KB/s-el vánszorog szegényke.
-
Felszaladt a 7000! virtuálisra! A telepítése 97%-tól olyan tetű lassú volt h fúú, de ettől függetlenül okés a cucc!

-
Crogan
tag
Sziasztok!
A gyorsindítást be lehet valahogy kapcsolni?
7000 build.
Na valaki tudja a választ? -
blokad
senior tag
Valaki dobna egy pü-t, ha tud http ill. ftp letöltési lehetőséget?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és szerintem gyorsabb, mint a Vista. Várom már a public betat.

, de utána már a belinkelt kép következett.
Az aktiválós része nagyon érdekes ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)