Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
smityke
csendes tag
Sziasztok !
Valaki próbálta már a Steamet vele , mert igencsak nem updatel fel

-
Genius007
őstag
Én tegnap elég sokat szenvedtem a GTA IV elindításával, aztán rájöttem a megoldásra!
Felkell rakni a legújabb Patch-et, és nem kell semmit állítani a kompatibilitásnál, és simán elindul.
Nekem még jobban megy mint VISTA alatt. 
A teljes magyar Windows 7 mikorra várható?
Mert ahogy észrevettem már most jobb ez a PreBeta, mint a VISTA.
Remélem majd a teljes Windows 7-et azért nem bas**ák el.
-
gV
őstag
közben látom mások is tolnák a gta4-et win7-en, én átraktam a kompmódot xp-re az összes exe fájlt amit futtatni akar a játék telepitéstől az inditásáig és így simán felmegy és elindul
-
noxon
őstag
Hello! A 6956-os buildre van valami aktiválási megoldás?
-
D@ni88
addikt
GTA4 nektek hogy megy? nekem követeli a frissítéseket...

-
Havajava
tag
A Realtek_R210-es drivere tökéletes működik a 7-esen. A Realtek HD Audio Manager végre elindul!
. (végre jó az 5.1
) -
Havajava
tag
Jött már ki Win 7-re valamilyen béta nVidia driver vagy mindenki a Vistáét használja?
-
Havajava
tag
A 6801-est fel lehet netről frissíteni valahogy az újabb bétára? Vagy mindenképp le kell szedni és újra kell rakni az egészet?
-
Ipk18
csendes tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Teljesen stabil. Érdekes módon a tálcája ugyanolyan, mint Vistáé, semmi Superbar, ez egyértelmű visszalépés a 6801-hez képest. Én legalábbis nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget. A Daemon Tools erre se megy fel. Meg halacska van az asztal közepén.

-
Blue@X
senior tag
-
_ak_
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Preview drivert cseréltem volna le egy sima vistásra, de kifogott rajtam. Ment is a partíció format..
Btw nem a rendes betanak kellett volna megjelennie mostanásg, ez az új akárhányas build még mindig csak egy prebeta nem?
-
Genius007
őstag
Probléma megoldva, nem volt fenn az ATi Driver, (ami még nem is lett volna gond)
a gond az volt, hogy a TV nem volt letiltva ... és TV-re rakta ki a képet automatikusan olyankor .. szóval ez USER ERROR volt.

-
Genius007
őstag
Na felraktam én is ezt a Windows 7 PreBeta cuccost, szép meg jó meg minden, de van egy nagyon nagy problémám vele ...
Pl. Counter-Strike: Source közben (és lehet más közben is) Alt + Tab-al le akarok lépni asztalra, erre mintha le is lépne, de mégse, csak fekete képernyő vár ... semmi nem történik, de nem is fagyott le ... akkor gondoltam a CTRL + ALT + Del, aztán feladatkezelő, rákattintok, erre ugyan úgy fekete képernyő ...
Csak a kijelentkezés, és bejelentkezés segít ...Nálatok is produkált hasonlót ?
Mert megmondom őszintén igazság szerint fent hagynám, mert így elsőre nem rossz, de ez miatt lehet holnap vissza rakom a VISTA SP1 -et ...

-
Komplikato
veterán
Hmmm. Windows 7 build 6936 x64 verziót próbálta már valaki? Azt mondják a build számnak megfelelően félúton van a 6801 és a 6956 között, bár nyilván közelebb az utóbbihoz. No de mennyire stabil?
-
D@ni88
addikt
nem érem el a vistás meghajtót, mit kell ahhoz bekapcsolni hogy lássam?
-
-
Dave™
nagyúr
-
gV
őstag
pl? én nekem most ez az op rendszerem, de nem találok benne mást, na talán még modusult a taskbar
probálta valaki a gta 4-et? mert és igen és amig a kocsival nem probálok előre menni vagy kanyarodni, semmi gond, akkor viszont fél mp mulva megáll a játék fél percre (vicces, mert toltva semmi probléma)
-
D@ni88
addikt
feltettem hozzá a vistás drivert, mert ugye ami megy vistán is az megy win7en is, na hangkari driver fent, szépen szól, csak "kivágja" a jackdugót majd írja hogy visszajön, de csak zene alatt... és 3-4s-enként...
-
D@ni88
addikt
Kicsit érdekes, hogy letöltötte a frissítést a hálókártyámhoz, akkor utánna nem volt net, el kellett távolítani, újraindítani és lett...
-
pzstm
titán
az új 6956-os verzióan a az élményindex mindössze 3.0 lett a lemez miatt....6801-es buildben ugyanez az érték még 5 felett volt....mitől lehet ez sztetek?
-
baracsi
tag
sziasztok, felraktam az új 6956-os verziót (az előző verziót már kicsit szétgányoltam, egyébként is újraraktam volna), sokkal gyorsabb a boot, mint volt, a kikapcsolás/hibernálás is gyorsabb, de az asztalon jobb klikk\Gadgets nem csinál semmit, sőt ha egy letöltött gadget-re klikkelek kettőt, kiírja, hogy unspecified error, ez vajon mitől lehet?
-
D@ni88
addikt
Az új verzió ugye megy bootmenü segítségével Vista meleltt is? nem bassza el?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Komplikato
üzenetére
Simán ment IDE-re, meg olyan satás vezérlőre is, amire az XP csak legacyIDE módban.
A 69xy-t meg még be kell szerezni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dashed
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
a regebbi 6801-es nekem gond nelkul felment ide vinyora.. a mostani beta mar sata-n van szal errol nem tudok tobbet mondani.
-
dashed
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
nekem nem fogadta el. pedig 6801-nel meg megette..
Punkbuster meg valoban nem megy.. de hát nem is csoda, meg nem ismeri a win7-et

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ti tudtatok punkbusteres játékot tolni neten? Nekem mindenféle unknown windows api hibákat dob, hiába próbálkoztam a punkbuster exe-ket kompatibilis módban indítani, akkor is bannol, CoD2, CoD4...
-
mr.geeZ
aktív tag
1 Bug: Synaptics touchpad görgető, scroll funkciói elvesznek néha nálatok is?
Amúgy tényleg kiválóan használható, még a gyengécske 1,6-os Dual Core notimon is. Persze az ATI driver is megfekszik néha, de én az X200M-emmel ezt már megszoktam minden oprendszeren (pl. hogy az OSx-et ezért nem lehet egyáltalán felrakni erre a notira)
Hopp, a compatibility-t nem is próbáltam, pedig anno XP-n sokat használtam a 98-as programokra, rögtön megnézem. -
mr.geeZ
aktív tag
Lehetséges a Nokia Pc Suite -ot Windows 7 -en telepíteni? Nem kompatibilis oprendszert ir a PCsuite setup (eddig ez az első program, ami fel sem települ, pedig a többi, vista kompatibilis program, amit eddig próbáltam, simán felmegy, valahogy az OS check-et kéne lelőni)
-
GjonRambó
csendes tag
Korábban mintha olvastam volna a topikban, hogy a Win7 jobban használja a 4 magos procikat mint a Vista? Akinek Quad-ja van tudna valamit mondani erről? Ugye a Core I7 legkisebb tagja is 4 magos, így gondolom azért ehhez igazítják az új rendszert is.
-
GjonRambó
csendes tag
válasz
strebacom
üzenetére
A Winavi se nagyon müxik rajta. Úgy látom a konvertáló progikat még át kell írni erre a rendszerre a programkészítőknek. Én a másik vinyón tartok egy XP-t is mellette ha valami kompatibilitási gond van azon meg tudom csinálni.
Dehát ugye ezért adták ki tesztelésre, hogy mire a végleges verzió kijön addigra a az összes driver és program gond nélkül működjön majd rajta. -
strebacom
senior tag
A divx to dvd progi nem megy nálam valamiért nem müxik, nem fagy le vagy ilyesmi, de amikor kiválasztom, hogy melyik flmet akarom konv.-ni nem teszi be a listába???
Csak a Win7-tel ilyen,,,? -
_ak_
addikt
Nem tudom, h a felirat kezelésnél mi a szitu, de pl ac3 kódeket sem építhetnek be a wmp-be, mert h (és itt már nem emlékszem, h hogy is szólt pontosan) vmiféle "piaci versengés szabályai miatt" hisz minek vennék pl a power dvd-t, ha win alapból jól letudná kezelni a dvdket. Nekem inkább ez a durva.
Azért ne felejtsük el, h nem a szomszéd 10 éves pistike fejleszti a windowsokat és véletlenül felejtett ki alapvető funkciókat a rendszerből.De más téren is így van. amikor a vistát fejlesztették, biztonságosabbá akarták csinálni és alapból ellehetetlenítették volna a kernelhez való hozzáférést, erre jöttek biztonsági cégek, h nem úgy van az, mert az rossz a piacnak, ugye pl az ativírusoknak is be kell épülniük a kernelbe ahhoz, h működjenek, így megint csak kényszerítve lett a microsoft egy újabb biztonsági rés nyitva hagyására..
-
dashed
senior tag
-
baracsi
tag
Ez a média player nem jeleníti meg a feliratok, szerintetek ez normális (avi + srt)? Nehogy azt mondjátok, hogy ugyanolyan nevű legyen az .srt állomány, mint az avi, mert nem vagyok már csecsemő. Ezt valahol külön be kell állítani, vagy plugin-t kell letölteni? Pont ezért nem használtam korábban sem a media playert, mert annyi sz@r opciót beletesznek, ami meg kellene, az meg nincs benne, vagy csak ha megpiszkálod.
-
_ak_
addikt
Nem szoktam ilyeneket mondani, de az ATI elmehet a pics@ba a bugos drivereivel. attól függetlenül, h ez beta rendszer. a vista alatt is volt vele már gondom
Egyszerűen nem lehet uninstallálni teljesen a rendszer alól a vga drivert, ill. a drivert kikapta alóla, csak minden mást meghagyott, mert egyszerűen beáll az uninstaller. Gondoltam telepítem megint, az meg valahol az elején áll be és nem lehet mit kezdeni vele. Próbáltam a driver cleanert, de semmi változás.
Az egész meg ott kezdőzött, h le akartam cserélni a legfrissebb vistásra, mert ár régi játék (bg, toee, planscape) nem fullscreenbe indultak. hanem megmaradt a 640x480as felbontásba a játék, de a képernyő felbontása maradt 1280x800ba.
Kipróbáltama CCleanert is, a synaptics driverből vmit töröl (reg karbantartás alatt) és ezáltal leáll annak a működése, reinstallal könnyen helyre állítható.
Plusz, ha esetleg nem is gyűlt volna meg a bajom az ati driverrel, akkor is muszáj lennék vistát használni, mert nem megy az Autocad09 sem.

-
törölt tag
válasz
GjonRambó
üzenetére
Próbáltam azt is hogy keressen a szoftvert a neten, és az eszközkezelőben meg is jelent utána a hangkari, csak hang nem volt
Na de mindegy, majd valamit kezdek még vele. Nekem chipset drivert sem kellett feltennem, felrakott ez mindent az amd 780g-t, vga vezérlővel együtt, első indítás és már volt aero is. Lehet hogy inkább kézzel kéne feltennem a chipset drivereket úgy ahogy te, ez is okozhat talán kékhalált... -
GjonRambó
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem még 1 kékhalált se csinált akármit csináltam vele. A Creative drivert nem szabad felrakni (sőt semmilyen hangkari drivert), de netről felrakja és müxik is vele. Nekem pl. az xp-s creative drvert rakta fel az Audigy se-re.
mert nem tudta milyen a rendszer
. De mondom kék halál még nem volt. A P45-re az Intel chipset drivert kellett vistának emulálni mert az se tudta mire akarom felrakni. Anno a Vista beta-val is hasonló dolgok voltak, azt is könnyű volt kinyírni ha rossz progit raktam rá. (alcohol 120 meg a nod rögtön kinyírta) -
törölt tag
válasz
GjonRambó
üzenetére
Én végül megoldottam VistaBootPro-val hogy induljon a régi rendszer. Hagynám én a 7-et is, de nem egész 12 óra alatt kb 10-15 kékhalált dobot, volt mikor induláskor egyből, Creative driver telepítése közben szintén kékhalál, úgyhogy számomra nem volt jó döntés kipróbálni, de mostmár mindegy

-
GjonRambó
csendes tag
válasz
üzenetére
Nekem megcsinálta a multiboot menüt de a Vistát simán lerendezte.
Többet nem indult
. Inkább leformáztam az egész vinyót és csak a 7-est raktam fel, ráadásul a Vista meg ez? minek? Elég ez is, nem kell 2 rendszer. Csinált egy 200 megás partíciót is magának, betűvel nem jelölte. De megy szépen. -
törölt tag
Na most már fen tvan, de a multiboot menüt nem csinálta meg. Magamtól nem tudok létrehozni egy rendszerválasztó menüt, hogy ne kelljen előröl raknom az egész Vistát újra?
-
törölt tag
Megpróbáltam feltenni, a 14 gigás ex-XP partíciómra, ott kezdődik hogy az F: partíción található Vista rendszert csak logikainak látja, a C-re meg azért nem települ, mert kevés neki a 14 giga (?) ezért nem megy tovább. De már nem is indul az előző rendszereim egyike sem
Mit tudok csinálni ilyenkor? Még jó hogy van egy másik számítógép is a lakásban 
-
GjonRambó
csendes tag
Performance
Ezek elfogadható pontszámok? -
GjonRambó
csendes tag
Ez meddig pontozza a hardvereket? Ugye a Vista 5.9-ig, de ez a videókarira adott 7.9-et. A többi az maradt a vista értéken.
-
dashed
senior tag
válasz
strebacom
üzenetére
Virtual CloneDrive
en ezt hasznalom, es idaig nem volt vele gondom.. -
törölt tag
Köszönöm a válaszokat!
Driver ügyileg, ugye mindenhez az a meghajtóprogram kell ami a Vistához is, jól tudom?
-
strebacom
senior tag
ÁÁÁÁ rájöttem mi cseszteti a memóriát a poweriso,ha telepitek vele valamit akkor fogy a memó rendesen, mihelyt kilépek a progiból...azonnal 600mega lesz....viszont iszonyat gyorsan települnek a játékok a TombR.underworld max 4-5 perc és fenn van vistával ez 15perc volt....
Csak kellene másik virtuálismeghajtó progi...nem tudtok mást ami fut...
-
törölt tag
Sziasztok. Készülök én is feltenni a Win 7-et az összeomlott XP rendszerem leváltására, próbaképpen, hogy milyen cucc ez. Az lenne a kérdésem, hogy ha telepítem Vista mellé, ez is ugyanúgy megcsinálja a multiboot menüt automatikusan, mint mikor a Vistát raktam fel az XP mellé, vagy mókolnom kell vele valamit, hogy induláskor a 2 oprendszer között választhassak?
-
baracsi
tag
lockoltam, de akkor is előjön, akkor is ha kikapcsolom, de van amikor hibernálásból való resume esetén is előjön ez a bug, végülis belefér, annyira nem idegesít.
egy másik kérdés: ezt a példányt meddig lehet használni? a béta jellege miatt fennhagyhatom vagy tegyem vissza a notira a jogtiszta vistát, elsősorban azért érdekel, mert készülök Írországba menni, és nem tudom, hogy a vámosok az ír reptéren esetleg fognak-e ilyet ellenőrizni, egyáltalán megnézik a notit, hogy mi van rajta? erről nincs információm
-
_ak_
addikt
válasz
strebacom
üzenetére
Többnyire a rosszul megírt programoknál fordul elő és/vagy vírus vagy malware miatt. Én is a 64bitest próbálgatom és nálam nem volt ilyen hiba. De pl anno vista alatt nekem ugyan ez volt, ha a neroval lemezt írtam vagy másoltam.
mindig is kíváncsi voltam, de sosem jöttem rá. mitől jobb, ha egy rakás kérdőjel van egy helyett? vagy tényleg, minél több annál jobb?????
-
_ak_
addikt
2 napig nincsen netem és szinte berobban a topik

strebacom: természetesen nem normális ha telepítés közbe elfogy az összes ramod, ez az úgy nevezett buffer overflow jelenség (ha tévedek valaki javítson ki), ami vagy bug vagy egy malware "jótékony hatása".
Silenzio: a taskbar process ablakánál, kattints a show processes from all users gombra, csak ekkor fogja mutatni (majdnem) az összes folyamatot, de leginkább egy ilyen programmal tudod nyomon követni az eseményeket.
baracsi: a guival még vannak problémák, ezért is pl nem elérhető alapból az új gui és annak minden funkciója, de a public beta-ra ezeket javítani szeretnék. és ha minden igaz a régi taskbar és a quick launch meg egyáltalán nem is lesz elérhető a végleges w7ben. természetesen ez sincs kőbe vésve, de ezt rebesgetik.
-
Silenzio
addikt
Szerintem belógott valami vírus ami szórakozásból lefoglalja. A task managerben összesen 2%-nyi procihasználat látszott az 50-ből, semmilyen folyamat nem volt megnyitva a huszonvalahány kritikus rendszerfolyamaton kívül. És csodálkoztam, ha tegnap ennyire jól ment a Far Cry 2, most miért megy le 10 fps-re városban... Hát ezért.
De ezt XP-n jópárszor eljátszottam már. Beállítom a legutóbbi működőképes beállításokat a boot menüben, és megjavul. Megjavult most is. Lehet, hogy valamelyik aktivátor cseszte el amit próbáltam... De aktiválni is sikerült, és eléggé elégedett vagyok vele. Stabil, kiegyensúlyozott, és meglepő módon 20%-os gyorsulásokkal kápráztat el a dx9-hez képest...
-
Silenzio
addikt
Nálam a processzor-használat eleve 50%... Mi lehet a gond? Vírus? Vagy ez normális? 4200+-os X2-m van 2.5 ghz-en.
Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Manjaro Linux
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

t00r3nT
Nekem még jobban megy mint VISTA alatt. 

. (végre jó az 5.1
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)