Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a server 2008 R2 foundation nem tűnik rossznak. Azt olvastam most róla, hogy csak géppel együtt előre telepítve lehet kapni. Keresgetem, hol lehet ilyet kapni, és sok helyen úgy szerepel az árlistában hogy ROK, ez akkor azt jelenti, hogy az adott forgalmazónál kell vásárolnom egy komplett szervergépet+ ezt a foundation ROK-ot, ugye? De ebben az esetben a forgalmazó telepíti előre?
Az exchange-en és shairpointon kívül van valami, amivel kevesebbet tud ez a foundation mint az sbs illetve a standard? Természetesen olyanokra gondolok, amik számíthatnak jelen esetben. azt olvastam hogy nem lehet csatlakoztatni más windows hálózathoz, meg a csak a tartomány gyökeréhez csatlakoztatható, de gondolom ez most itt teljesen irreleváns.jah amúgy a server 2008 r2 standard és az sbs között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Horgász topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest