- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ez a server 2008 R2 foundation nem tűnik rossznak. Azt olvastam most róla, hogy csak géppel együtt előre telepítve lehet kapni. Keresgetem, hol lehet ilyet kapni, és sok helyen úgy szerepel az árlistában hogy ROK, ez akkor azt jelenti, hogy az adott forgalmazónál kell vásárolnom egy komplett szervergépet+ ezt a foundation ROK-ot, ugye? De ebben az esetben a forgalmazó telepíti előre?
Az exchange-en és shairpointon kívül van valami, amivel kevesebbet tud ez a foundation mint az sbs illetve a standard? Természetesen olyanokra gondolok, amik számíthatnak jelen esetben. azt olvastam hogy nem lehet csatlakoztatni más windows hálózathoz, meg a csak a tartomány gyökeréhez csatlakoztatható, de gondolom ez most itt teljesen irreleváns.jah amúgy a server 2008 r2 standard és az sbs között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Metal topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest