- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Akkor szerintem a következő a helyzet: a router oszt DHCP-vel, de mivel az nem tud róla, hogy a serveren is van DNS server, ezért a saját IP-jét osztogatja DNS-nek, az viszont nem rendelkezik a domain-hez szükséges bejegyzésekkel, ezért nem találják a kliensek a domain-t. Tehát pl. azt csinálhatod, hogy a router-en úgy állítod be a DNS servercím kiosztását, hogy az egyik (lehetőleg az első) a serverre mutasson (ha lehet ilyet, sajnos találkoztam olyan routerrel, amelyen nem volt erre lehetőség), vagy a serveren telepítesz DHCP-t és azt állítod be rendesen, és letiltod a router-en a DHCP-t (nem tudom, mennyire végleges a domain, ill. hogy mennyire probléma neked egy DHCP telepítése/beállítása). Én az utóbbit csinálnám, mert egy server biztosabb megoldás (főleg, ha mentegetve is van
), mint egy (SOHO) router. A fix IP-nek itt nincs jelentősége kliensoldalon. Meg is őrülnék, ha minden kliensnek fix IP-t kellene adni domain-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mint egy (SOHO) router. A fix IP-nek itt nincs jelentősége kliensoldalon. Meg is őrülnék, ha minden kliensnek fix IP-t kellene adni domain-ben...