- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek tőletek. Kb 3 hete töltöttem le a MS Insider oldaláról a fent lévő iso-t. Telepítettem, működik, minden oké. Be is vagyok jelentkezve azzal az MS fiókommal, amivel csatlakoztam az Insider programhoz, mégsem jönnek frissítések. A névjegynél a következő verziót látom: Windows 10 Pro, verzió 1511, build: 10586.545. Ez nem tűnik túl naprakésznek, tekintve hogy Ti már a 14905-nél jártok. Én értelmezem rosszul a feladatot, vagy valóban maguktól kellene jönniük a frissítéseknek?
A Windows Update nem talál új frissítést, a speciális beállításoknál pedig a fast opciót választottam. Ez alatt van egy lenyíló menü: rs1_release, RS_PRERELEASE. Mindkettő beállítást próbáltam.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest