- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Köszönöm a válaszod. Letöltöttem a Insider oldalról a 14393.82-t, telepítettem angolul. Kíváncsian várom frissül-e.
Azt írod, hogy ha magyar rendszert teszek fel, nem frissül. Ha angolt teszek fel, és utólag választom a magyar nyelvet, szintén nem? Tehát használjam angolul?
Szerk: Ha insider windows verziót töltök le, használok, az azt jelenti, hogy legális windows rendszerem van?
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérek tőletek. Kb 3 hete töltöttem le a MS Insider oldaláról a fent lévő iso-t. Telepítettem, működik, minden oké. Be is vagyok jelentkezve azzal az MS fiókommal, amivel csatlakoztam az Insider programhoz, mégsem jönnek frissítések. A névjegynél a következő verziót látom: Windows 10 Pro, verzió 1511, build: 10586.545. Ez nem tűnik túl naprakésznek, tekintve hogy Ti már a 14905-nél jártok. Én értelmezem rosszul a feladatot, vagy valóban maguktól kellene jönniük a frissítéseknek?
A Windows Update nem talál új frissítést, a speciális beállításoknál pedig a fast opciót választottam. Ez alatt van egy lenyíló menü: rs1_release, RS_PRERELEASE. Mindkettő beállítást próbáltam.
Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm