Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Fennvan a 14328.
Nem néztem még meg benne sok dolgot (sőt, inkább semmi érdemlegeset), de pl. az Edge betűkezelése az ígéretnek megfelelően sokkal jobb lett.
Végre újra olvashatóak a szövegek. Még mindíg nem olyan szép és olvasható, mint FF alatt, de láthatóan jobb, mint InternetExplorer alatt. Érdekes, hogy IE alatt nem változott.Nem rakok be nagy képet, a pár soros részleten is látszik. PNG-t raktam be, nem JPG-t, így nem romlott a minőség, az van a képeken, ami a monitoromon is van.
IE:

Edge:

Cortana-t nem tudom, hogy mennyire jó, vagy sem, nincs mikrofon a gépemen, anélkül nehéz lenne szót érteni vele. Amúgy sem hiszem, hogy ez a szóbeli utasítgatás olyan nagyon széleskörben elterjedne. Elképzelem, ahogy a piroshetesen reggel mindenki félig ordítva, tört angolsággal próbál szót érteni a laptopjával

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm