- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Norbi887 #145059 üzenetére
Valószínűleg azért akadozik, mert tükrözi a képet. Állítsd be úgy, hogy csak a csatlakoztatott monitoron legyen kép, a laptopon NE. Majd a laptopot ne csukd be teljesen, hogy tudjon szellőzni, megfelelően hűlni, ne melegedjen túl. Felesleges a 2 kijelző egyidejű működése, amikor csak 1 van használva.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Norbi887 #83913 üzenetére
Az a legviccesebb az egészben, hogy, amíg nem volt fókusz segéd, addíg engem különösebben nem zavartak az értesítések.Játék közben win7 alatt sem jelennek segéd nélkül sem. Amióta van, azóta viszont pl. már a naptár is képes volt értesítést feldobni doomozás közben. Ha meg teljesen kikapcsolod az összes értesítést, akkor meg az a baj, hogy nem dob fel semmit. Szóval engem az a része bosszant egy kicsit, hogy állítgatni kell ahhoz, hogy olyan legyen, mint előtte volt. A legzavaróbb része tényleg az, amikor kilépsz egy játékból, akkor eléd vágja ezt az értesítő ablakot, hogy mi történt közben. Hát, én már hozzászoktam, hogy, ha van valami a jobb alsó sarokban, akkor megnézem mi az, de, ha nincs semmi, akkor nem. Nincs szükség ehhez mégegy felugró értesítőre, ami arról értesít, hogy kaptam egy értesítést
-
Cr00py
senior tag
válasz
Norbi887 #82438 üzenetére
Fél perc volt megkeresni. Parancsolj.
Ilyen, vagy hasonló esetekben elég, ha a hibakódot beírod a Google-be, és számtalan találatot kapsz a kiküszöbölésére, illetve magára a hiba okára.
-
-
törölt tag
válasz
Norbi887 #80079 üzenetére
A Fókuszsegédnél az automatikus szabályokat kapcsoltad ki, ugye? Egyébként lehet, hogy a gondok forrása azonos, de ezt így nehéz lenne megmondani (kb. mint hogy mitől sérül a felhasználói profil). Indítsd újra a gépet, majd állítsd be amit kell (például a Fókuszsegédet). Ha a frissítésekre hibát ír, akkor próbáld meg a hibaelhárítót, az magától reseteli is, ha kell. Lehetséges, hogy majd kézzel kell telepítened egy frissítést, amitől megjavul (1709-en volt ilyen pár hónapja).
Szerintem is elég bugos lett, egy laptop le lett húzva a töltőről alvó módban, ébresztés után azt írta, hogy nincs aksi, és hálózatról megy. Frissen telepített rendszeren a Defender úgy megőrült, hogy a beállításai megnyitása helyett elkezdte 100%-on használni az SSD-t (nem is lehetett csinálni semmit rajta), plusz megevett 3-4 giga memóriát. Semmi sem hozta helyre, ezért újra lett rakva a rendszer. Azóta sincs semmi baja. Az Avastra nagyon sokan panaszkodnak, hogy állandóan összeakad a rendszerrel, de a Defendert sem kell félteni.
(#80077) Geth: Gépház > Kivetítés erre a gépre, piros szöveg: "Még mindig próbáljuk megállapítani a funkciók támogatottságát". Ez most azt jelenti, hogy a gép nem támogat valamit, vagy hogy a rendszer?
-
törölt tag
válasz
Norbi887 #80071 üzenetére
Jó eséllyel a hangkártya drivere bolondult meg, tapasztaltam hasonlót korábbi builden is. Próbáld újratelepíteni a drivert (akár távolítsd el az eszközkezelőben), vagy menj a Gépház > Frissítés és biztonság > Hibaelhárítás > Hanglejátszás menübe.
Ha nem jó, akkor rendszergazdai Powershellbe írd be ezt (ez több dologra is jó lehet):
Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} -
Cs1csó
titán
válasz
Norbi887 #79257 üzenetére
Érdekes, egy más után kétszer is újraraktam a gépet és az első alkalommal nekem is ez jött elő minden program telepítése előtt de most másodjára már nem. Passz valami gubanc a telepítés elején csináltál valamit vagy nem futott le valami frissítés stb. nem jöttem rá én sem, hogy mi volt az amit máshogy csináltam mint korábban. Lehet hogy épp a windows szervereit kaptuk el rossz passzban.
-
King Unique
titán
válasz
Norbi887 #77548 üzenetére
Ez "csak" a Windows Defender antivírus platform frissítése. Ha elsőre nem sikerül, akkor meg lehet próbálni a gépházban a beépített Windows Update hibaelhárító futtatását, vagy egy restart után újrapróbálni stb. Ha időközben megoldódott, akkor nyilván nem téma. Amúgy az engine verziójának frissítése volt a legutóbbi eset kapcsán a lényeg.
Nálam egyébként több gépre is felment hiba nélkül és frissült az ügyfélprogram verziója. Ahol gond volt vele, az egy külső programmal kreált Windows To Go telepítés. De annál mondjuk a Windows Defender biztonsági központ folyamatosan ugat egy hibás eszközillesztő miatt és lehet azért nem engedi. Ezt leszámítva egyéb gond nincsen és a motor frissült az új verzióra, valamint a többi frissítés is simán felment.
-
King Unique
titán
válasz
Norbi887 #77405 üzenetére
Ha tudod, akkor mért itt kérdezed, pláne hogy a másik topikban már megtörtént? Egyébként ott kaptál választ, ráadásul előbb, mint itt.
-
-
törölt tag
-
Cs1csó
titán
válasz
Norbi887 #76408 üzenetére
Tiszta 1709-es lemezképből telepítetted? A telepítés elején OFFLINE fiókkal telepíted? Egy probléma lehet: telepítésnél van élő netkapcsolatod? Ha meg tudod oldani hogy legyen (tehát nem betárcsázós PPoE vagy hogyishívják) neted akkor az lehet megoldja és persze friss lemezképből telepítsd - windows honlap media creation tool segítségével tehát ne egy régebbi build-el telepítsd majd azt frissítsd fel.
-
King Unique
titán
válasz
Norbi887 #75865 üzenetére
A 17133.1-es build még valószínűleg nem a végleges RTM, a Windows Insider Program topikban is éppen erről folyik a diskurzus. A végleges várhatóan valamikor áprilisban jön ki, illetve akár a 10-ei patch kedden már a WU-n keresztül is elérhető lehet.
Viszont, ha (saját felelősségre) már most fel akarod rakni, akkor vagy a gépházban bekapcsolod az Insider buildek fogadását és frissítesz az aktuális (fast ring) 17133-asra, vagy kerítesz a netről valahonnan egy olyan ISO-t. Ugyanis az utóbbi hivatalos forrásból még nem nagyon érhető el és a Windows Insider Preview Downloads weboldalról is jelenleg csak a 17127-es tölthető le.
-
mpo
veterán
válasz
Norbi887 #75361 üzenetére
Menj be a routerbe és amikor azt látod, hogy a böngésző szerint nincs internet, akkor a routerben a statuson frissíts és látni fogod, hogy mi az állapot.
Mobilról is próbálhatod ilyenkor WIFI-n.Ilyen régen még a Windows 10 előtti időkben előfordult, kijött a DIGI, azt mondták, cseréljek routert.
Még két évig hiba nélkül elment a routerem.Visszatöltöttem a routerbe a mentését és ment jól.
-
pc360
addikt
válasz
Norbi887 #75275 üzenetére
Nálam is volt már ilyen. Nem tudtam teljesen megfejteni az okát. Valami szoftver install / uninstall után nyekkent meg, de már nem fog beugrani, hogy melyiké. Újratelepítés lett belőle - nem csak emiatt. De így, hogy nálad friss telepítésről van szó, passzolom a dolgot.
-
-
Pierre75
senior tag
válasz
Norbi887 #66316 üzenetére
Még 2 hete sincs, hogy tudhatnak róla, minek kapkodni? Az áprilisi CU-val alátettek az Edge-nek is, ami azóta nagyon lassan vagy meg se nyitja a disqus fórumait. Majd kiadták android-ra is, ezt nektek, fejlődés! Mondani se kell, a Fail alatt is olyan szar, mint volt.
Másnak is 3-4GB-tal foglal több helyet a CU Fail, mint az elődje?
3 napja gondolt egyet és annak ellenére, hogy tiltva volt a sw frissítés, feltett egy új Nv. drivert. Tegnap este feltette a Fail-t, ami törölte a 3 napja frissített vga drivert és egy régebbit rakott a helyébe.
-
pzstm
titán
válasz
Norbi887 #66219 üzenetére
[How to get the Windows 10 Fall Creators Update]
Beginning today at 10 a.m. P.T., the Windows 10 Fall Creators Update will start rolling out to Windows 10 PCs across the world in phases, starting with newer machines first.
-
törölt tag
válasz
Norbi887 #65845 üzenetére
Tisztán telepítetted a 16299.15-ös rendszert? Akkor Powershellből újra kell telepítened az Áruházat.
Rendszergazdai PS-t indítasz, majd beírod:Get-Appxpackage -Allusers *windowsstore*
A Packagefullname részt kimásolod pl. Jegyzettömbbe.
Utána beírod, hogyGet-AppxPackage *windowsstore* | Remove-AppxPackage
Ha ez is kész, akkor itt a parancs az újratelepítésre:Add-AppxPackage -register "C:\Program Files\WindowsApps\*******\AppxManifest.xml" -DisableDevelopmentMode
, ahol a ***** rész a packagefullname lesz, amit kimásoltál.Ezután lehet, hogy angol lesz az app, de frissítheted, és rendbe is jön (magyarra vált majd).
(#65603) TRob1: Igen, a felfedezős oldalra gondoltam, de ott azzal kezdi, hogy "Hey Insiders!", és a többi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest