Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
nem kell clean install (vagy csak nekem nem tünt fel), nekem az update jelzte hogy elérhető a 10es , letöltettem vele, majd követtem a telepítő utasításait ás tádám a végén mikor ujraindult a gép a 7esen beállitott környezet fogadott a telepitett programjaimmal
(#19634) amik fent voltak játékok előtte a hetesen, frissítés után is működtek csak bugosan, most ujratelepítettem őket és hiba nélkül futnak, egy próbát megér szerintem
Good hunting,STALKER !
-
-
törölt tag
hali. vagyis most magyarul. 1 gépen van win 7 home premium 64 bit, és felment rá a win 10 home. de én arra jobbnak látnám a win 10 pro 32-est, csak nemtudom,hogy előtte felkell tennem a win7 valamelyik 32-es változatát,hogy feltudjon aztán rá menni a pro 32-es vagy jó azonnal tiszta telepítés is, és aktivált lesz a rendszer? mégha nemis az a rendszer volt fent,hogy azt a win 10-et kapja?
-
ksanc
őstag
Valaki tudja hogy mi alalpján azonosítja be a win10 regisztráláskor a gépet?
Annyira nem vágom, de minden indításnál generál egy azonosítót egyes hardverelemek azonosítóiból. Ezt az azonosítót rendeli hozzá a gépedhez aktiváláskor és ezt menti el a májkroszoft adatbázisaiba.
A hardverazonosító generálásáról itt találsz erről némi infót.Hogy mennyire épül mélyen a rendszerbe és mennyire lehet majd átejteni különböző okosságokkal, azt nem tudom
-
zoo8800
veterán
-
Döglött Róka
veterán
Annyi volt a titok hogy nem kellett a legfrisseb driver mindenből és az alap komponensekét gyárin hagyni. Nekem még volt két gépem is ami egy rendszervinyóval ment majd átraktam az iskolai gépbe hogy ott is butuljon meg mert a tanárom nem hitte el... Tavaly win8 alatt proci ram vga lapcsere mindennemű reinstall nélkül ment szintén.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest