Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frankie50
tag
válasz Frankie50 #101962 üzenetére
Tegnap megtörtént a frissítés 1903-ra, úgy néz ki visszaállt a világ rendje az Edge-ben, érzésre jobb a tempó, néhány oldal kivételével, de azok eddig is elég hektikusan működtek. A freemail-t nem tudom hol lehet a gond, nem csináltam semmit, most működik, váltakozó tempóban lehet nem is nálam van a hiba
A frissítés kapcsán nem jelentkezett semmi anomália, megy rendesen minden, ami eddig ment
most feldobott egy újabb frissítést -
Cs1csó
félisten
válasz Frankie50 #106790 üzenetére
A "1909"-et még nem adta ki tehát nem tudom mit ajánlott neked de azt még biztos nem, én frissítés mániás vagyok simán futtatom manuálisan is a frissítés de a build adataim a következők: 1903-as 18362.388
A 1909-es valamikor a hónap végén várható, vagy a legfrissebb update fiaskó és a korábbi sorozatos build upgrade problémák miatt lehet kitolódik novemberre.
(ez jóslás de a korábbi események mint egyfajta "díszítősor" alapján ez várható.)
Amúgy én igazán egyetlen egy dolgot várnék - ami csak előreláthatóan tavasszal lesz benne -hogy a "régi" EDGE böngészőt kukázza és lecserélje az "új" chromium alapúra.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Frankie50 #110503 üzenetére
Nem derült ki, hogy esetedben mit jelent az, hogy nem lehet telepíteni, mi a hibaüzenet, hol akad el a telepítő, stb. De amúgy megnézed a rendszerkövetelményeket, ami a CPU-kra vonatkozóan is részletezve van. Ahol a CPU-nál W8.X, 10 rendszereknél követelmény az NX, PAE, SSE2 támogatása, ami pl. a Coreinfo programmal is ellenőrizhető.
(#110505) Croft-21:
Lásd az előző válaszban linkelt leírásokat. Alapesetben a rendszerpartíción (C) töröl, de beállítható akár másik partíció/meghajtó is, meg hogy milyen törlést végezzen (bővebben). Másik lehetőség a művelet idejére a többi fizikai meghajtót leválasztani. -
-
King Unique
titán
válasz Frankie50 #147072 üzenetére
• A megfelelő előkészületekkel vagy akár anélkül jelentős hardvermódosítás (pl. alaplapcsere) után is megtartható a már telepített Windows 10 és nem feltétlen kell újratelepíteni a 0-ról.
• A rendszermentésnek pont az a lényege, hogy utólag a lementett képfájlból 1:1-ben visszaállítható a korábbi állapot, ahol nyilván nem kell "újra particionált/formázott meghajtóra", elég csak törölni előtte.
• Ha BIOS/MBR séma szerint van telepítve a Windows 10 és működik rendesen, akkor nyilván továbbra is maradhat akár úgy, meg ha az új alaplapnál is van CSM (legacy) bootolás támogatása. De opcionálisan akár UEFI/GPT-re is lehet konvertálni az MBR2GPT parancssori eszközzel, ha UEFI-s a PC, sőt ha UEFI-s, akkor alapesetben eleve aszerint kellett volna telepíteni, meg ha cél az UEFI előnyeinek kihasználása.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Frankie50 #147093 üzenetére
• A Macrium Reflect weboldaláról és az innen is letölthető Free változat nyilván nem 30 napos trial verzió.
• A bootolásra alkalmas WinPE / WinRE ISO eleve elkészíthető pendrive-ra a már telepített Macrium Reflect programmal, de akár az előbb linkelt weboldalról is letölthető az előre elkészített WinPE ISO.
• A WinRE / WinPE ISO pendrive-ra írása megoldható magával a már telepített Macrium Reflect programmal, valamint az ISO-fájl külön történő letöltésénél azokkal a szokásos módszerekkel, amik a Windows 10 ISO-fájl esetén is használatosak, lásd pl. manuális fájlmásolás és Rufus.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest