Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
válasz
mcmike
üzenetére
most kaptam céges gépet, előtelepített Windows-szal (Enterprise N x64) és nem értettem miért szaggat a VLC... most már tudom... kérdésemre, hogy miért "N", a szarházi admin visszaírja: "Never had one single issue with N windows in a long time ."
neki biztos nem volt issue az N-es windows-szal mert valószínűleg mindig csak másoknak rakta a gépére
EDIT: nekem a MPC-HC ezen az N-es windows-on szaggatásmentesen megy...
-
Geth
veterán
válasz
mcmike
üzenetére
rendszeres VGA driver cserét igényel. Egy idő után nem lesz túl egészséges. Még DDU használatával sem...
Aztán már miért nem? DDU is csak egyes esetekben kell, utoljára NVIDIA-AMD csere idején volt futtatva, de amikor nem váltok gyártót, én szó nélkül szórom rá a frissebb verziókat, soha nem volt gondom belőle... -
movax
őstag
válasz
mcmike
üzenetére
Édes istenem, mega codec pack 2019-ben...
Ami meg a win újratelepítgetéseket illeti: 2012-es gépen oem win7-et upgradeltem 2016-ban win10 home-ra, soha nem volt tiszta reinstall, a laptomonak (sony vaio s15) évekkel ezelőtt megszűnt a techsupportja, két éve kapott egy ssd-t, átklónoztam a rendszert, win-frissítések naprakészen fenn vannak, naponta 12 órát használom a gépet, munkára is, soha, semmilyen baja nem volt a windowsnak, minden porcikája tökletesen működik. El nem tudom képzelni, mitől nehezednek el a windowsok, hogy folyton újra kell telepítgetni.
-
King Unique
titán
válasz
mcmike
üzenetére
Általános, otthoni használatra rendszerint elég a Home kiadás. De ha van lehetőséged kedvezményes áron Pro licencet beszerezni, akkor inkább érdemesebb azt, mint a fapados Home-ot. A Pro kiadásnál szükség esetén pl. a frissítések halasztása is megoldható a gépházban, van csoportházirend stb., ami további konfigurálási lehetőséget tesz lehetővé. Ugyan a soron következő verziónál (19H1) már a Home kiadásnál is lesz lehetőség szüneteltetni 1 hétig, de azért ez nem pont ugyanaz, mint amit a Pro tud.
A N és KN kiadásokat meg jobb elfelejteni, nem sok értelme van olyat használni otthon. Illetve a vége rendszerint úgyis az szokott lenni, hogy utólag szükséges a Media Feature Pack feltelepítése, mert ez+az eleve nem működik...
-
Cs1csó
titán
válasz
mcmike
üzenetére
Windows 10-kiadások összehasonlítása nekem HOME verzióm van egyszerűen NINCS szükségem a PRO többlet funkcióira.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

+1 no codeck pack +1 VLC (egyszerű és nagyszerű)