Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Sziasztok,
valami egyszerű screenshot progit keresnék, ami egyszerre vágólapra is teszi a körbevágott területet.... linuxon több egyszerűű megoldás van, de most W10-re keresnék valamit.
Tudtok ebben segíteni? -
agy73p
senior tag
Proci nem, hdd viszont terhelve van. Sokat nézegettem, pontosabb nem tudom kideríteni. Semmi mást nem látok, mint a Thunderbird terhelését.
Ha azt újratelepítem, esetleg segíthet? Ilyenkor minden beállítást újra kell rakni? Mert akkor nem állhatok neki. A levelezés a legfontosabb az egész munkám során. -
agy73p
senior tag
Hello,
erre valami ötlet esetleg?Gyenge a hardver, vagy mi lehet a gondja? Más nem tapasztal ilyen dolgokat?
-
agy73p
senior tag
Sziasztok,
általánosságban kérdezném, hogy mi okozhatja azt a jelenséget a mhelyi gépemen, hogy Thunderbird levélírás közben néha (de sztem néha a böngészőben címsorba beírva is) késik a megjelenítés, visszatörlésnél vár pár tizedmásodpercet. És csak 3-4-5 ujjal gépelek, mondjuk nem lassan, bár nem is vakon. Talán értitek, hogy mire gondolok, elég idegesítő, hogy variálok a szövegben, aztán meg nézem, hogy eleget töröltem-e vissza, vagy még kell egy két karakter.
Több ablak nyitva van, párhuzamosan esetleg több emailt is szerkesztek, csatolmányok is vannak sokszor. 60-70 % a ram terhelés..... Sztem valamit folyton ír a Thunderbird...
A gépem egy Win 10-es, 64 bites Asrock, 8 giga rammal. Bios is lett frissítve. -
agy73p
senior tag
Üdv, Windows 10-es mobilon lehet szinkronizálni az outlook.hu-n levő néjegyeimet (telefonszámok) a telefonnal, amit most tettem alaphelyzetbe és adtam hozzá ezt az egy fiókot? Hogy ne kelljen az összes számot kézzel bevinnem a telóba...
-
agy73p
senior tag
Üdv, Windows 10-es szgépemet szeretném bluetoothon összekötni a Microsoft Lumia 550-el, hogy sms-eket küldjek és fogajak és a telefonos névjegyeimet kezelje. Ezt hogyan tudom megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Metal topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Több ablak nyitva van, párhuzamosan esetleg több emailt is szerkesztek, csatolmányok is vannak sokszor. 60-70 % a ram terhelés..... Sztem valamit folyton ír a Thunderbird...