Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argh!
aktív tag
válasz
King Unique #123234 üzenetére
Nem tudom, lehet volt valami program ami már nem működik, több éves win nem emlékszem.
-
Argh!
aktív tag
válasz
King Unique #123230 üzenetére
Köszi.
Engedélyezve , registry is hozzáadva de nem müködik.
Hiányzik egy menü ami pár napja még ott volt a Személyre szabás / Szineknél. Volt egy csúszka amin lehetett allitani mennyire legyen átlátszó a tálca és az ablakok széle, az most már nekem nincs ott. -
Argh!
aktív tag
Üdv.
Jött ez a version 2004 frissités, nem tudom mi történt de nálam megszünt az hogy a tálca és az ablakok áttetszőek legyenek ( nem tudom pontosan ezt hogy nevezik) .
Ujratelepitettem a vidi drivert de nem segitett. Hogy lehet beállitani?
Lehet hogy volt róla szó akkor bocs a lustasagomért
Valaki tud segiteni? -
Argh!
aktív tag
Üdv.
Valaki tudna ajánlani registry tisztitót ami nem vágja haza a win-t?
-
Argh!
aktív tag
Üdv.
Eseménynaplóba ezt találtam:
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device SWD\WPDBUSENUM\{ca379b63-f357-11e5-a5e9-806e6f6e6963}#0000000000100000.
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device SWD\WPDBUSENUM\{ca379b64-f357-11e5-a5e9-806e6f6e6963}#0000000000100000.
Forrás: Kernel PnP Eseményaz: 219 Feladatk:212Próbáltam kideriteni hogy miez de nem sikerült. Játék órákig megy gond nélkül, kilépek és onnantól nem reagál semmire.
Elinditom Edge-t csak kék háttér és nagy E betü de nem tölt. Ha gépházat probálom ott szürke ablak és nem tölt be semmi.
Windowsba forog a kék kör kurzor és ennyi. Nyomok a főkapcsoló leallitás vagy újrainditásra és semmi.
Csak hideg reset segit. Ha betölt a windows és hozzá se nyúlok akkor is behal minden egy idő után.Telepités után ezközkezelőben ott volt minden ami kell, nem volt driver hiányosság de jött ez a hibajelenség.
Lecseréltem a Realtek PCIe GBE Family Controller drivert és az integrált realtek audió driverét hátha az a baj de nem oldotta meg.Valaki tud segiteni mi ez a hibakod?
-
Argh!
aktív tag
Üdv.
Most váltottam w10re. Az Edge-ben nem találok egy beállítást ami volt az Explorerbe. Kedvencek sávon hogy rövid nevek vagy csak ikonok legyenek, valaki tudja hol lehet? Mindenhol kerestem de nem találom.
-
Argh!
aktív tag
Van valakinek itt Gigabyte GA-Z68P-DS3 lapja aki win 10et használ? Driverek miatt kérdezem mert nem találok hozzá és nem tudom müködne e minden win 10 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest