Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
Valaki futott már bele, hogy a desktop betölt, majd azonnal újraindítja (nem a gépet, csak az asztalt)? És ez végtelen ciklusban. Csökkentett módban is.
Chkdsk, sfc nem segít. Egyedül a ctrl+alt+del ablak hajlandó működni, ha az bezáródik folytatódik a restart.
Most futottam bele másodszor 1 hét alatt, teljesen másik gépnél.
Mivel csökkentettben is, így kizárnám a nem Windows-os szervizeket, meg autostartos programokat. -
beef
őstag
válasz tordaitibi #146999 üzenetére
Ne a classic shell-t használd, évek óta nem fejlesztik, hanem az open shell-t. Ugyanannak a folytatása.
-
beef
őstag
válasz King Unique #147103 üzenetére
Leírta, hogy csak egy file:
"Van egy beragadt fájlom NTFS fájlrendszer alatt és nem tudom törölni"
Egyébként elég fura, hogy Ubuntu alól sem sikerült törölni. -
beef
őstag
Próbáld feltenni külön a VC++
https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ -
beef
őstag
válasz quailstorm #147165 üzenetére
Ha parancssorba beírod ezt, akkor sem?
shutdown /s /f /t 0 -
beef
őstag
válasz Donki Hóte #147186 üzenetére
Esetleg tölts le egy Total Commander-t és használd annak a keresőjét, klasszisokkal jobban testre szabható.
-
beef
őstag
válasz zsoltip #147217 üzenetére
A DPI-nek semmi köze a vektorosan tárolt szövegekhez, azt nem befolyásolja csak ha képként lenne lementve.
A PDF kétféle képpen menti a szöveget, vagy menti a használt betűtipusokat és "sima" szövegként a tartalmat, pozíciókkal, méretekkel, stb., vagy az egészet görbékké konvertálja. Utóbbi esetben pl. nem tudod kijelölni szövegként a karaktereket PDF nézegetőben.Közben megnéztem, böngészőből mentettem MS PDF-be, hát ez láthatóan képként tárolja le a szöveget, azért akkora amekkora.
Egyszerűen tudod ellenőrizni, a kész PDF-be nagyíts bele maximálisan, ha elkezd pixelesedni a szöveg, akkor kép. Meg a szöveget sem fogod tudni kijelölni, másolni. -
beef
őstag
válasz winhate #147284 üzenetére
Megpróbálhatod a Windows Update MiniTool-t. Ebben egyszerűen tudod szabályozni az automatic updates rész alatt. Átlátható, egszerűen kezelhetők vele a frissítések (akár ki is zárhatod bármeilyiket).
Én évek óta ezen vagyok sok munkagépnél, mert az nem opció, hogy a Win a lehető legrosszabb időpontban letöltsön vagy frissítsen. -
beef
őstag
válasz King Unique #147290 üzenetére
Engem meg hidegen hagy, hogy MS mikor akar letöltögetni (nem akarok dátumokkal foglalkozni). Nekem így sokkal kényelmesebb.
-
beef
őstag
válasz zolokas #147379 üzenetére
Az https://id-ransomware.malwarehunterteam.com/ oldalra feltöltötted a ransomware readme file-t, vagy egy ferőzött file-t?
Felismerte a pontos fertőzést?
Utána elmentél a https://www.nomoreransom.org/ oldalra és rákerestél a névre?
Ha volt találat, akkor szerencsés vagy és le tudsz tölteni egy decryptert, ami visszaállítja képeidet. Ha nem, akkor jó eséllyel megszívtad, legfeljebb mentsd el őket valahova, hátha egszer meglesz a feloldókulcs hozzá.[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz Kiskokó #147480 üzenetére
Ez láthatóan nem Windows probléma (nem ebbe a fórumba való).
Egyébként próbáld meg azt, hogy az 1 pár memóriát berakod az A2/B2 slotokba (általában a procitól számolva 2. és 4. slot). Belépsz BIOS-ba és kérsz egy gyári alap visszállítást, hogy töröljön ki minden beállításodat. És nézd meg úgy működik-e install. -
beef
őstag
válasz svgyula #147645 üzenetére
Ha elolvastad volna mit írt, akkor látnád, hogy nem erről van szó. Írta, hogy játék alatt pont semmi probléma, ami jelentősen jobban terheli a tápot, mint egy video lejátszás.
Neki alap dolgoknál akad az egér, amikor a vga fogyasztása kb. a minimum közelében van.
Ez nem táp hiba, ha az lenne, újraindulásokat vagy minimum windows hibaablakokat kapna. -
beef
őstag
válasz spleenszuru #147776 üzenetére
Elvileg minden normális program telepíti a neki szükséges Runtime Library-t. Ha mégsem, akkor illik szólnia, hogy mi hiányzik a futtatásához.
Felesleges mindent ezért felpakolgatni. -
beef
őstag
válasz spleenszuru #147781 üzenetére
Ezt meg nem mondom neked
A zipben úgy látom a Prereqs mappában benne minden telepítő ami kellhet hozzá.[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz Kiskokó #147852 üzenetére
Ahogy írtam már korábban is, ez biztos, hogy nem táp probléma. Az máshogy jelentkezne.
Nem emlékszem, alaplap bios legfrissebb és volt rajta gyári visszaállítás?
Próbálj meg kikapcsolni minden automatikusan induló programot Windowsban (feladatkezelő egyik fülén ezt meg tudod egyszerűen tenni).
Alaplap drivert honnan töltötted le? -
beef
őstag
válasz Kiskokó #147875 üzenetére
Az akadást nem swap file néret okozza, nekem 32GB RAM mellett a minimum van bekapcsolva, azaz 16MB. Soha nem volt vele gond. Pedig játékok és grafika programok is futnak rajta, Ráadásul a 32GB RAM-ból még 16GB dinamikus ramdrivnek is oda van adva
Az ilyen akadást okozhatja akár audio driver is.
Csak böngészőkben indított lejátszásnál akad vagy egyéb filmlejátszókkal is, pl. VLC, MPC, stb. ? -
beef
őstag
válasz Piftuka #148185 üzenetére
https://www.cgsecurity.org/
PhotoRec lesz a barátod (igazából a qphotorec, az GUI-val rendelkezik) vagy ha szakértő vagy akkor a TestDisk is szóba jöhet. -
beef
őstag
válasz Imi1981 #148204 üzenetére
Ezeket ne úgy képzeld el, hogy nem működik a vírusos telepítő. Ugyanazt a programot megkapod, csak mellé lesz csomagolva a vírus is.
Az adb control meg orosz fejlsztés, ott bármi elképzelhető
Persze a ramsomware bejöhetett korábban is valami más telepített programmal, csak altatta magát egy ideig. -
beef
őstag
válasz Imi1981 #148246 üzenetére
Nem bonyolult: https://www.youtube.com/watch?v=vgygvDbHxSA
-
beef
őstag
válasz Flowtation #148529 üzenetére
Lemezkezelőben az adott partíciókról távolítsd el a meghajtó betűjelet.
-
beef
őstag
válasz Potyka03 #148535 üzenetére
Töltsd le a HirenBootCD-t, benne van az NT Password Edit és a Windows Login Unlocker is. Utóbbi új felhasználót is tud létrehozni vagy meglévőt unlockolni.
-
beef
őstag
válasz Potyka03 #148538 üzenetére
Igaz, nem írtam le az apró, de fontos részletet, hogy a Hirent ki kell írni bootolható formában egy pendrive-ra és arról indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple notebookok
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest