Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Koszi!
Egyelore meg nincs itthon a gep, de amint megerkezik, es elakadok a linkelt progikkal, akkor megkereslek.
Koszonom az osszes segitseget!

mod: Van ceges MSDN hozzaferesem, es barmelyik Win10 verziot bezsakolhatom, de annyit kikotott az IT, hogy csak egyet tegyek magameva.
(#79395) King Unique: Ha leszedem ezeket az alkalmazasokat, akkor a kovetkezo nagyobb frissiteskor felmasznak ujra?
Tobbszaz megas Disney-s jatek az alap win10-ben?
Egy 120GB-os SSD felet szantam a Win10-nek, mert a jatekok ugyis winyorol fognak futni (Annyi SSD-t tuti nem veszek, hogy a jatekok elferjenek.)
Lehet hogy a linuxnak ossze kell huznia magat? -
King Unique
titán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az egy dolog, hogy te az összes UWP app eltávolítását preferálod, így használod a rendszert, OK. Viszont nem mintha ez kötelező lenne, azok megléte mellett ne lehetne használni a Windows 10-et, ráadásul akkora nagy tárhelyet sem lehet vele felszabadítani. Na meg ennyi erővel egy gépház, egy áruház, egy számológép stb. is UWP. Én a magam részéről nem szoktam eltávolítani erővel egyiket sem és így is gond nélkül használom a rendszert. Szóval ez az eltávolítás inkább opcionális és semmiképpen sem kötelező! Na meg, ha valakinek annyira nem kell semmilyen ilyen modern alkalmazás, akkor ennyi erővel használhatna akár Windows 7-et is, abban alapból nincsenek. Viszont pl. nekem már a Windows 8.x is részben pont ezek miatt tetszett és egyáltalán nem bántam, hogy alapból a rendszer részei.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
"OTTHONI használatra bőven elegendő a HOME verzió. A PRO verziónak otthoni használatra én 3 helyen látom némi előnyét:
1. bitlocker - ha titkosítani akarod a meghajtódat..."Én otthon HOME verzióval használok bitlockert, ami win7-10 home verzióban is írásra-olvasásra is támogatott, csak létrehozásához kell egy aktiválatlan USB-HDD -s PRO verzió..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest