- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #60971 üzenetére
Ok, de,
azt nem ertem,'miert kell 1 azaz egy darab dll file miatt nyitni egy 25-50 karakter hosszu nevu konyvtarat.
Ez kereses es hasznalat szempontbol 100x nehezkesebb, idoigenyesebb.Most nem vagyok a munkahelyemen, az ottani w10 gepen tegnap delutan kivancsisagbol nyomtam a wisxs konyvtaron egy jobbklikk/tulajdonsagok, es amikor meguntam a daralast kb. 1-2 perc mulva, akkor jart 8,1 giganal. Tavolrol se 666mega. Es ez egy beepitett nem bovithet 64G ssd tarolo mellett szerintem nagyon sok.
Update stb. szemetek a win sajat lemezkarbantartojaval eltavolitva, ergo nem ezekkel van tele.Szerk, most latom nalad is nagyobb,
errol annyit tudok kb, hogy egyugyanaz dll vagy mas file a kereszthivatkozasok, linkek miatt mas programokkal mas meretet mutat, mert tobbszor is szerepel a listaba, akkor melyik a jo meret...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged