Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Kiskokó
üzenetére
"A meglévő C: meghajtómat klónoztam a Macrium programmal, biztonsági mentés céljából. (nem először)"
Mármint BIOS/MBR szerinti telepítés System Reserved és WinRE partíciók nélkül, azért csak a C-t, vagy hogyan kell érteni?
UEFI/GPT esetén még ugye még több partíció van, alapesetben 4 db a C-vel együtt és normál esetben előbbinél és utóbbinál is nyilván mindegyik partíciót menteni / klónozni kell."Ennek örömére vissza raktam a többi meghajtót is de ezután már nem bootol be a gép az új SSD-ről. A régiről működik hiba mentesen."
Mármint mi a gond, szükség esetén nem sikerült megfelelően beállítani a BIOS/UEFI boot menüt és sorrendet, pl. UEFI szerinti telepítésnél a Windows Boot Manager bejegyzést beállítani az 1. boot opciónak, vagy mi?

Klónozás előtt a Fast Startup funkciót lehet nem ártott volna kikacsolni, vagy Shift + leállítás módszerrel leállítani a Windows 10-et, ellenkező esetben akár az is okozhat problémát a meghajtók cserélgetésénél.
Egyébként ha rendszermentés készítése a cél, akkor értekemszerűen azt kellene csinálni, menteni és nem klónozni, a klónozás pl. meghajtócsere esetén indokolt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest