- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Üdv.
Nem tudom, hogy ez a téma amit leírok idevaló-e, de jobb helyet nem találtam.Szóval.
Van egy SSD és két HDD a gépemben.. Adatlapomon szerepelnek.
Az egyik HDD-m picikét hangosabb mint a másik. A hangosabb HDD-re filmeket meg játékokat szoktam csak tenni szóval ritkán használom. Nem annyira hangos, de picit zavaró, főleg estefelé csendes szobában.. Alig várom mikor áll le.. Megörülök neki. Viszont azt vettem észre, hogy olyan fél/egy óránként megint elindul, holott semmit nem használok róla. Mit csinál vele a Windows, hogy mindig elindítja? Már kész vagyok ettől. Végre elhallgat aztán egy idő múlva megint elindul. Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne induljon magától tök feleslegesen? Vagy ilyenkor a Windows a háttérben használja valamire?
Nagyon kényes vagyok az apró zajokra, lassan a tápom is lecserélem valami félpasszívra, mert annak a minimális hangja is b@ssza a fülem. VGA már hangtalan, Procihűtő meg passzívan is lehűti az i5-öt.
Szóval már csak az a rohadt HDD a para. Valamit lehet kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest