Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
van egy erős tippem, de lövésem nincs, hogy hogyan javítsam meg (már ha egyáltalán megjavítom, és nem hagyom a **csába az egészet)
előrebocsátom, ez egy területi képviselőnk gépe, a kolléganőt se látom sokszor, a gépét is csak azért tudom hogy néz ki, mert ugyanolyan, mint a többi t.k-é
Win7-tel szállították ezeket a gépeket, azt akartam frissíteni Win10-re.
- GWX: letöltötte a telepítőt, telepítés előtt frissítések keresése - ezt végtelen ideig tudta csinálni
- MCT: letöltötte a telepítőt, telepítés előtt frissítések keresése - ezt végtelen ideig tudta csinálni
- Windows Update: frissítések keresése - ezt végtelen ideig tudta csinálnijó, akkor lehet, hogy a frissítővel van valami gebasz
- WSUS Offline, hogy legalább a Win7 legyen friss, hátha ez helyrerakja az Updatert: letöltötte a frissítéseket, az első frissítés telepítése végtelen időre megállt.
végigjátszottam a Microsoft fórumain leírt sablonmegoldásokat, de a fenti eredmények maradtak. közben a Feladatkezelő helyett előhúztam jóbarátomat a ProcessExplorert, hogy lássam, egyáltalán csinálnak-e valamit ezek a csodás szoftverek. nyilván nem.
velük ellentétben viszont folyamatosan rá volt telepedve az egyik processzormagra az svchost egy példánya. agyonlőttem, csúnyán elkezdett flikkelni a Windows, de az épp aktuális telepítési folyamat váratlanul megindult
AHHA!
újraindítottam a Windowst, hogy magához térjen, és kicsit szofisztikáltabban lőttem agyon a processzt, ami ekkora már igen gyanússá vált: net stop wuauserv
elindítottam az MCT-t, szépen mentek is az előkészületek, általában addig a pontig, amíg a Windowsnak újra eszébe nem jutott izzítani a Windows Update-t vagy az MCT nem kezdett frissítések után nézni (számomra ismeretlen okokból), amikor is megakadt a keresés és végtelen ideig várt. ismét net stop wuauserv és ment tovább a dolog, ha jól emlékszem három vagy négy alkalommal kellett kiadnom ezt a parancsot, míg végre el nem indult a tényleges frissítési folyamat, melynek a végeredményeképp most ott virít a Win10 tavalyi változata a gépben...nem értem, hogy mi történt, de gondolom a fentieknek van hozzá köze...
azóta a Win10-en is futtatom a WU-t, talált frissítéseket, bár a 1511-es nincs köztük, a telepítés elkészítése pedig egyelőre a végtelenbe nyúlik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest