- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
mefistofeles #4175 üzenetére
én 10049 ISO-ból tettem fel, de azt hiszem vissza teszem a 10041-est és úgy frissítem majd, mert van egy-két érdekesség amit nem tudok hova tenni.
pl:
start menü melletti kereső szürke, nem tudok bele írni, nem lehet keresni benne.
nem tudom normális-e de a spartan is furán működik, váltok a fülek közt, de az oldal nem változik, csak a fülek jelzik, hogy másol oldalon vagyok, olyan mintha minden oldalon ugyan azaz oldal lenne nyítva csal éppen más fülévvel. Ráadásul, ha bezárom és később megnyitom az első fülön, az utoljára nézet oldal jelenik meg a másodikon egy új lap, de az elsőt nem tudom kijelölni, a másodikat engedi csak, az elsőt csak bezárni tudom. meg alapban lassabban is indul, vagy egy szép hosszú sötét képernyő a login előtt, így nálam este csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest