Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Olyan problémám van, hogy sem a laptopom, sem az asztali gépem nem megy el alvó módba. Először a laptopnál tapasztaltam, azt hittem meghibásodott, de reggel észrevettem hogy az asztali gép is egész éjjel ment. Laptopnál nekiálltam a hibakeresésnek, de ezek után úgy gondolom windows hiba lesz, gyanítom hogy a nemrég feltelepített frissítések óta lehet így, régen működött.
Egyik gép sem mai gyerek, laptopban i5 3210, asztali gépnem i5 4440 intel proci van, mindegyikben 8Gb RAM, mivel böngészni, levelezni tökéletes, nem éreztem szükségét hogy újakat vegyek...
Van valakinek ötlete, találkozott valaki ilyen hibával? Kézi módban működik az alvás, magától nem megy el, a kijelzőt lekapcsolja. Energiasémákat alapra állítottam, eszközöket (egér, pendrive, HDMI) lehúztam a laptopról, hátha valami bekavar...Nem változott a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest