- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa és számomra érthetetlen okból a 1903-as update nem tud települni, mert úgy tűnik a Microsoft saját nyomtató drivere blokkolja az egészet.
Konkrétan a CompatData nevű xml fájl szerint ez a kettő blokkolja a migrálást:
<DriverPackage HasSignedBinaries="False" BlockMigration="True" Inf="oem53.inf"/>
<DriverPackage HasSignedBinaries="False" BlockMigration="True" Inf="oem52.inf"/>Na most úgy néz ki, hogy
oem52.inf = Microsoft Print To PDF
oem53.inf = Microsoft XPS Document WriterAzt írja hogy nincsenek aláírva, miközben a Win10 saját maga rakta fel ezeket? A MS saját drivere blokkolja a Win10 update-t? Ez alapból epic fail. Megpróbáltam azt, hogy kitöröltem ezt a két eszközt az Eszközkelezőből (Eszköz eltávolítása). Ki is törölte őket aztán utána futtattam még egy próbát, de ugyanezzel a hibával leállt az update.
Kérdés: hogy lehet megkerülni ezt a két fájlt vagy hol van "aláírt" változat ezekből? A legnagyobb vicc, hogy SOHA nem volt nyomtatóm és most sincs, nincs is szükségem a nyomtató eszközökre!
Tud valaki egy tippet/tanácsot, hogy hogyan lehet ezt megoldani?
Aktuális Win10 verzióm: 1803
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest