Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• a1200

aktív tag

Steelmanus, Sub-ZeRo: Így használtam 1 telepített Mozillával 5 ablakban 5 külön folyamatként 5×25 lapot: [link]
    Muszáj volt több folyamatra osztanom, mert 1 böngészőt túlterhel 100+ lap, nem ajánlott 30 lapnál többet használni 1 böngészőben, kikísérleteztem XP alatt.
    A Mozilla ugyanaz a 32 bites W8 alatt is.
    Persze 5 külön megnyitott Mozilla program 5-ször annyi RAM-ot foglal, mint 1 folyamatban, de ez csak pár 10 MB/folyamat, ezután jönnek a lapok RAM foglalásai. A feladatkezelőben is 5 folyamatként látszik.
    Nálam sincs bejelölve a csak kijelöléskor töltse be a lapot négyzet.

Indítás után a W8 Enterprise 840 MB-ot foglalt a VGA-val, és a többi kisebb folyamattal együtt. Készenléti RAM 1340 MB, szabad 861 MB.
    1 Mozillában 1 ablakban kinyitottam 19 lapot, ez után 20 perccel 1460 MB foglalt, készenléti 1430 MB, szabad 160 MB.
    Mi ez a baromság? 3 GB RAM van a gépben. Miért írják azt, hogy X64-nél 2 GB RAM a minimális követelmény? Ez most alig lenne elég!
    Ha még kinyitnék ebben 10 lapot, és még 4 külön folyamatban 100-at, akkor kizárt hogy elég lenne a 3 GB RAM, de még a 4 sem.

t72killer: A netbankot nem használom minden nap, és csak 5-10 percig vagyok belépve, utána kilépek.

Itt hol van az XP-nél megszokott pagefile.sys file, elérési út? Csak mert a feladatkezelő nem írja ki. Vagy ez = a készenléti RAM-mal?

Hogyan lehet elérni a számológépet, beépített játékokat, a HDD-n keresés menüt, és egyebeket, ami az XP-nél is megvolt? Nem találom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés