- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17983 üzenetére
Ja, közben utána olvastam még akkor ,hogy Pendrive-nak ugye folyamatosan bent kell lennie, és ezek a TPL lapkák is pedig 2006/2007 -es időszakban már léteztek, tehát a Vista alatt. Köszi az infót
Inv1sus : Azt tőlem is megkérdezte, de én a semmit ne tartson meg opciót válaszottam, így nem tudom egyébként mi következett volna, arra tippelnék, hogy megjelenik egy ablak amiben részletezi mi az ami pontosan megmarad, de azt ,hogy az ISO-ba bármit beépítene a saját rendszeredből az eléggé valószínűtlen. Hiszen az ISO az évekre szól. Illetve csak egyszer töltheted le - sajnos - az MS-től, nem ám hogy á ez így nem jó akkor most letöltőd a harmadik lehetőség szerint.
-
Inv1sus
addikt
-
xxSanchez
őstag
-
fatal`
titán
válasz
#68216320 #18194 üzenetére
Amennyiben nem céges gépről van szó kétlem, hogy bárki ellenőrizné a számlát, pláne, hogy nem is vagyok köteles magánszemélyként számlát kérni.
(#18195) Inv1sus: Ilyet max akkor kér, ha windows alól akarod telepíteni. Írd ki az ISO-t penre, vagy dvdre és bootolj be róla.
-
Inv1sus
addikt
Akkor se értem, hogy tudtátok feltenni csontra formatált merevlemezre a cuccot. Nekem konkrétan azt akarta, hogy előtte legyen egy windows 7 telepítve a partíción. Telepítésnél kiválasztottam azt, amin a win7 van és rátelepítettem (nekem is csinált old.Windows mappát végül).
Nem vágom...
Vagy esetleg ti arra nyomtatok iso készítésénél, hogy őrizze meg a beállításaitokat... Mert akkor ugye eleve belementette a telepítőbe az előző rendszer adatait.
Egyébként így aktiválva már nem hibázik a rendszer, jól működik.
-
törölt tag
Azért ez érdekes dolog. Nem is néztem, hogy 8 -ashoz hanyas Silverlight jön le WU-ról, egészen az iméntig amikor az RTL Most, szólt, hogy újabb kellene... hát alapból még mindig a 4.1-es SL jött le a 8-as Winhez is, most frissítettem 5.1.-re de igazán feltehetnék már az újat WU-ra ahelyett, hogy egyszer lejön egy sebezhető 4.x amit frissít újraindítással fűszerezve 4.1-ra és azzal sem mennek az újat emgkövetelő honlapon a videk
-
törölt tag
Hogyan lehet most legolcsobban x64 verziohoz jutni? Sajnos nincsen legalis win-em, csak az egyik laptopom aljan egy vista matrica, ha ez szamit valamit.
-
jediweb
aktív tag
-
Onderon
senior tag
válasz
simon7012 #18166 üzenetére
én is többet vártam. gyakorlatilag állandóan a desktopon használom, olyan, mintha nem is frissítettem volna win7-ről. kiváncsi vagyok mikor meri meglépni a microsoft a teljes fájlrendszer cserét. tudom, hogy akkor nem lenne visszafelé kompatibilis, de mostmár nem ártana túltenni magunkat a fat32-n meg az ntfs-en.
-
fleetcmd
tag
válasz
JamesHun #18182 üzenetére
Engem jó érzéssel tölt el, hogy legális az OS-em. Ha még tetszik is, akkor pláne. És ez tetszik.
Igaz, épp most találtam egy kissé bugosnak a Mail appot: ha hozzáadok egy új accountot, majd visszalépek a Settings->Accountsba, akkor kilép. Mindegy, majd javítják, amíg működik és csak egyszer csinálja, nem nagy dolog, csak furcsa.
-
JamesHun
addikt
A Microsoft vezérigazgatója szerint a pénteken megjelent Windows 8 iránti kereslet felülmúlja a Windows 7 operációs rendszer iránt kezdetben tanúsított igényeket - számol be a Reuters.
Mily meglepő
9000-et én is kiadtam érte
Bár megkaptam itthon, hogy MINEK jó a khmmm is, de szeretem a legális dolgokat ha relatív nem drágák -
jediweb
aktív tag
válasz
Gabeboy74 #18177 üzenetére
Azt nem tom olvasni mert nekem olyan nincs , de ha értetted akkor meg minek hozol ki belőle annyit ,
részemről lezárva ( lehet az upgrade is hordozható kérdés mit ír a lisence ami kiolvasható én csak az enyémet láttam az hordozható ) ..... ende ....
ja és kipróbáltad a virágbolti win7-re az upgrade na az az igazi ocsó ... és akkor a helyedben meg sem mernék szólalni ... jössz itt a 9000 ft-al kalózba ... -
Gabeboy74
tag
válasz
jediweb #18152 üzenetére
Akkor olvass te is. Az upgrade általános szerződési feltételeit. Nincs hozzákötve a laphoz, amit upgrade-eltél.
Nekem még az a hardverem van, amihez 4 éve vettem az xp-t. Így az upgrade - 9.000,- Ft - olcsó. Legalizálás: nyilván kipróbáltam már a virágbolti win7-et. Viszont ehhez a hardverhez volt xp licensz, így jogszerű a upgrade. Korábban le se szarta senki, hogy volt egy jogtiszta op rendszered és frissíteni akartad. Ott ki kellett fizetned a teljes OEM árat. Ami kb. 30e Ft volt. Nem azt mondom, hogy olcsó a win8, azt mondom, hogy az upgrade soha nem volt ennyire olcsó. Pont harmad annyi, mint eddig volt. -
vlevi
nagyúr
Már régóta nem ezt jelenti az OEM. Legalábbis a Microsoftnál. Hanem azt, hogy az OEM a rendszerépítők számára kiadott változat, tulajdonképpen support nélkül. A felhasználó, aki megveszi az OEM Windows-al előretelepített számítógépet, az suuport ügyben forduljon bizalommal ahhoz, akitől a gépet vette. Namármost, ha te telepíted a saját gépedre az OEM windowst, akkor te vagy a rendszerépítő, akihez gond esetén fordulhatsz. Ennyi.
-
medek3
aktív tag
válasz
xxSanchez #18151 üzenetére
Akkor lehet a "tuning" az oka?
AMD A6, Asrock A75 pro 4M alaplapon, diszkrét VGA nincs csak az integrált.
A legújabb windows 8- as BIOS -al frissítve.
8Gb 1600Mhz es RAM- ok 1960Mhz- re húzva, feszültséget megemeltem.
A lapozó fájlok a fizikai memórián vannak.
Az FSB-t 125 re emeltem. -
Hunork
veterán
Csak egy infó. Poénból Avast felment, legfrissebb verzió, kihangsúlyozva, hogy ez már Full Windows 8 Compatibility...blabla...és a Mail App még mindig fostalicska, első használatkor megy, fél óra múlva már megint nem...
Már akit érdekel, úgyhogy marad a Defend. -
-
RockCNC
őstag
Nemrég lelkesen dicsértem a kereső funkciót.
Viszont csak a fő vinyon keres.
A particionáltan illetve a plusz meghajtón már nem keres.
Hol lehet beállitani,hogy az öszes meghajton keresen? -
jediweb
aktív tag
válasz
Gabeboy74 #18148 üzenetére
Nem értelek
Mit is írtam mit is vétettem ne má
Csak az az olcsó amit upgradelsz annó én is vettem xp lisencet 28e ft és nem sírok érte. Hol van az már a hardware a kukában így a lisence is ( érthető??? )
Mi a probléma?
Mert mi az olcso ja? a 4500 ft? Az valóban az .
Ami meg nem legális és legalizálták, szeretnék látni egy olyat,mertegy dolog hogy megvették (megvették 4500 pengő ) és egy dolog hogy aktíválták ... nem láttam ....Szerintem TE it nagyon is félreértettél valamit ... olvasd és értelmezd ismét ...
ja és az olcsó az hozzá van kötve ahhoz a laphoz amihez upgradelted...
A min 37e illetve 25e ft-os dvd meg hordozhatóEgyébként hogy jobban értsed én a 4500 ft-hoz képest értettem az akár 50e ft árat
ami nem nyivájkolás csak tény ... azt értsd ahogy akarod , de semiképp nem pejoratíve írtam .. -
medek3
aktív tag
Win 8 lefagy a következő hibaüzenettel: clock watchdog timeout
Ismeritek a megoldást? -
Gabeboy74
tag
válasz
jediweb #18127 üzenetére
Már megbocsáss, de mikor tudtál egy újabb op rendszerre frissíteni ennél olcsóbban? És itt MS op rendszerről beszélek. Arról nem is szólva, hogy az eddigi felhasználói bejegyzések alapján a virágbolti Vista/Win7 is "legalizálható", ha volt korábban legalább egy XP licenszeszed. Így már a kutya sem fogja megkérdőjelezni a frissítés jogszerűségét. Az tuti, hogy én most frissíteni fogom az összes licenszeszemet, mert annak idején 28 pénzért vettem meg egy OEM Vistát, amiért most három win8-at kapok, és az XP-im még megvannak.
Aki ezzel a lehetőséggel most sem él - feltéve, hogy érdekli az új OS - az nem mostanában fog jogtiszta szoftvert venni. Az várjon a különféle aktivátorokra, utána meg postolja tele a topicot, hogy a különböző frissítések miért vágták haza a rendszerét. Vagy sírjon ki magának egy campus kulcsot.
Ami itt nyilvánvaló, hogy eljött az amnesztia ideje. Az persze más kérdés, hogy az MS sem fog sírni, hogy mennyi win8-at adott el. -
Onderon
senior tag
válasz
Inv1sus #18122 üzenetére
szintén. fent volt win7 home premium, letöltöttem a progit, leellenőrizte jó-e a rendszer, megvettem 30 euróért, letöltötte, leellenőrízte, előkészítette a fájlokat, jött 3 opció: installálom most, kiírom valamire, később telepítem desktopról, a másodikat választottam, kérdezte hogy usb vagy csináljon iso-t amit kiírok később dvd-re. usb-t választottam, kiválasztottam a pendrive-ot és rámásolta. és ezt most csináltam meg másodszor, mert vettem ma egy külön 4gb-os pendrive-ot direkt erre, hogy a windows 8 installt tartsam rajta. amúgy később bootoltam pendrive-ról, install elindult, kiválasztottam a rendszerpartíciót, format, felinstalláltam a tiszta új windowst.
-
a posta és fényképek app még mindig fos
a fényképekbe még egyszer sem sikerült belépni, a levelezés néha működik. így elég hamar fel fog forrni az agyvizem
szerk: a live tile az megy mindkettőn
-
bAtt001
addikt
90 napos RTM ma írta ki hogy hamarosan lejár a teszt időszak és hogy aktiváljam, ajánlott is egy lehetőséget megnéztem mi az. a 40 dolláros upgrade oldalt dobta fel
ezek szerint lehet ezt is 40 dollárért teljes verzióra cserélni? csak mert ilyenről nem hallottam senkitől eddig és furcsa. bár úgy is a win7et fogom upgrade-elni de nem lenne rossz ha ez az információ is tisztázódna
-
Sonja
nagyúr
Nézegettem a Win 8 árakat, és azt láttam, hogy csak OEM-et lehet kapni. Még mindig úgy működik ez az OEM változat, hogy egy gépre telepítem, és ha alaplapot cserélek, akkor új licensz kell? Vagy ez már kiváltotta a retail/dobozos verziót, és alaplap cserélés után is használhatom legálisan?
-
rétisün
veterán
válasz
jediweb #18133 üzenetére
jogtisztának jogtiszta, de pont itt írta valaki korábban, hogy arra nem vonatkozik a 9000 ft-os frissítés. vagy mégis?
igaz, az upgrade
assassinassistant nem akadékoskodott.mod: csak hogy jól értem-e_ upgradelek, kiirom az iso-t, és saját gépre akárhányszor feltehetem, de egy időben csak egy gépen lehet fenn, igaz?
(#18138) jediweb: addig nem futtattam
de egy próbát végül is mindenképppen megér.
-
RockCNC
őstag
válasz
Воланд #18126 üzenetére
Ja vagy úgy aki a honlapot készitette az variája át,hogy win8 csempés explorerben megjelenjen a flash?
Mert az ebben az esetben én vagyok az oldal fejlesztője és ezenkivül van jó pár, de mi a franc van?
Nehogy már emiatt a webmesterek átszabják a flashtartalmu oldalaikat. -
jediweb
aktív tag
válasz
mclaren777 #18130 üzenetére
Olvass vissza mit tapasztalsz
1.) Sok elégedett usert
2.) Sok elégedetlent usertNa mi a válasz 1 vagy 2 .... ????
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Megéri máris Windows 8-ra váltani? Vagy még közel sem tökéletes?
Hol lehetne találni mondjuk egy hiteles pro/kontra összehasonlító tesztet az előző rendszerekkel? :-) -
BroCreSt
aktív tag
Akkor az járható út, ha veszek a notimhoz külső HDD-t, és letöltöm a frissítés keretében 4.500 Ft-ért a
8-as Pro-t, és a külső HDD-re telepítem fel? -
jediweb
aktív tag
válasz
somogyib #18117 üzenetére
Mi az olcsó a win8 pro minimum az IPOn-nál 37e ft az olcsó??????
Máshol még több láttam 50e ft fölött is ...
A win8 25e ft az még megfizethető jó áras .. de van hol jóval több az is ...
Szóval mi az olcsó 4500 ft na de azt jun. 2 után xy megvettte win7-ként min. 25eft ért vagy többért
akkor az min 30e ft vagy NEM?Aki meg jun2 előt vette meg jóárasítva 25e ft ( ez azért mert ennél csak több lehet )+ 9000 ft
az min 34e ft mi az ÓCSÓ ????
NEM olcsó ... ( de ennyit még megér főleg ha minden nap használva van ) -
dobost
senior tag
válasz
Inv1sus #18122 üzenetére
Szia!
Ez lehet upgrade típustól is függ...Én így csináltam:
1. Feldobtam a szekrény mélyén levő dobozos Vista Ultimate verziómat egy elfekvőben levő winyómra.
2. Megvásároltam a 9000 Ft-os példányt Win8ból, kiírtam az ISO-t.
3. Új SSD-t betettem a gépbe és felment rá a Win8 gond nélkül..Üdv,
Tamás -
Inv1sus
addikt
Na most utánaolvastam.
MINDENKÉPP WIN7-RE KELL RÁTELEPÍTENI és NEM LEHET ELŐTTE FORMÁZNI A MEREVLEMEZT.
És JÓ LENNE, ha így mondanátok legközelebb, mert az, hogy egy rendszert rátelepítesz egy másikra, AZT ÉN ROHADTUL NEM tiszta telepítésnek hívom.
Azt meg nem tudom, hogy az aktiválás hiánya maitt-e, de eddig a szolgáltatások kiakcpsolásnál csődött mondott a rendszer és a frissítéseket se sikerült megcsinálnia. De tényleg, annyira szuper ez a rendszer... Hát remélem csak azt aktiválás miatt volt probléma vele...
-
RockCNC
őstag
válasz
simon7012 #18116 üzenetére
Nem ez az internet explorer 10. 64-bites oprendszeren
ne keverd aaz oprendszert
Ha a csempéről megnyitod bejön egy új kinézet-itt nem jeleniti meg a flashplayert.
Ha lent a kulcsos ikonra katintok job egér -megtekintés az asztalon akkor bejön egy hasonló stilus mint az explorer 9-es volt. Itt viszont müködik a flash... -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Vigyázzatok az Avast free-vel Windows 8 alatt, mert speciel az én gépemen dobálta a kék halált...
Előtte semmi baja nem volt, igaz 1-2 plusz beállítást eszközöltem, mint az összes fájl vizsgálata és az összes tömörített állományba nézzen bele, viszont akkor is fura.Lehet egyedi eset nálam... azóta újrahúztam a rendszert más vírusirtóval és semmi gond.
Gondoltam megosztom, nehogy más is benézze...Erről jut eszembe a Win8 pro-t hányszor lehet aktiválni? Én már 3nál járok.
Üdv,
Tamás -
RockCNC
őstag
Flash playert a csempés explorer nem nyitja meg.
Csak ha asztalról nyitom meg a böngészővel azzal müködik
ezt a linket akartam
http://mms.szekszardon.hu/galeria/mmsshop/
Van erre magyarázat? -
Inv1sus
addikt
Emberek, miről beszéltek, hogy lehet tiszta telepítést csinálni? Most iso-ról felraktam a rendszert a gépre és nem akarja aktiválni. Mi a francról beszéltek ti?
-
jediweb
aktív tag
Eddig annyit tudok semmi esetre sem raknám vissza a win7-et minden úgy működik ahogy kell, sőt sokkal jobban mint win7 alatt, ami meg driver problémás az meg megoldódik minek a start menű az egy dzsunbuj ehhez képest itt minden az asztalon( vagy kezdőlapon , alkalmazás lapon ) van, csak látni kell. Mint az android telefonokon több lap, nem egy zsúfolt menu rendszer, ez szerintem egy sokkal modernebb eszköz így ...
A win7 SSD-ről a bekapcsolás pillanatától kb 30-40 sec
win8 meg max 20-25 sec a bekapcsolástól ....Apropó volt problémám a képnézegetésre megtalálható a win7 képnézegető is ,de szerintem a
Mediacenter az a király, csak azt meg kell tanulni használni ... -
törölt tag
válasz
Alister71 #18097 üzenetére
Ja, hát aki már akkor is élesben használhatta, jó RTM TRIAL-t lehetett volna, de ahhoz, hogy én Steam-et kezdjek telepítgetni nem 90 napos rendszer kell
Más meg nem volt aug 18 körül nekem
Konkrétan a Vistaban Diskeeper van a win7ben meg O&O asszem, szóval a szartól messze van.
Kérdés: 8-asban milyen licencelt töredezettségmentesítő van?
-
Egy Windows 7-es laposon meg volt az upgarde,fenn a Windows 8.Ha egy másik laptopra akarom rakni a Windows 8-at,azzal a kulccsal megtehetem-e,amit másik gépen frissítettem W7-ről?Vagy figyelik a hardvereket is?
-
RockCNC
őstag
válasz
simon7012 #18098 üzenetére
Én nem akarok váltani,eszembe sincs pár évig biztos nem.A w7 64 jól müködik szinte tökéletes...
A w8 csak a kiváncsiságból raktam fel egy másik gépre. Az biztos,hogy tapizásra való,egér és bilentyüre nem fekszik.
A csempéket meglehet szokni,viszont a keresöje az nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest