- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Hali!
Megvettem a 4500ft-os windows 8-at, egy Lenovo gépre telepítettem, amin gyárilag windows 7 volt. Ugye a windows 7 egy gyári rejtett partíción van. Először leszedtem a windows 7 telepített partícióját, meg előle a 200 mb-ost is, úgy telepítettem a windows 8-at. Aktiváltam, majd le akartam menteni a rendszert a Lenovo gép Onekey recovery programjával, ami egy kis gomb megnyomásával indul el a bekapcsoló gomb mellett. Nem indult a progi, be akartam lépni a Biosba, egy hosszú hibaüzenet fogadott bootolással kapcsolatban. Na jól van, gondoltam a 200 Mb-os partíciót nem kellett volna piszkálni. Előszedtem a mentés lemezeket, visszaállítottam a gyári win7-es állapotot, majd neki a w8 telepítővel. Csak a win7 telepítést töröltem, és a helyére telepítettem a windows 8-at. Meghagyta a 200 Mb-os partíciót, viszont a helyreállító program továbbra sem indul. A windows 8 is úgy indul, hogy válasszam ki mit szeretnék indítani, megjelenik a windows 8, és egy "auditPE" opció. Utóbbinál újraindít a gép, majd hibaüzenettel leáll.
Van módszer, hogy tudjam használni win8 mellett a Lenovo helyreállító programját? -
Kirrr
aktív tag
Felraktam, minden f@sza. Baromi gyors!
-
kotor
csendes tag
Sziasztok,
A windows 8-nak van netbook változata? Sajnos a gép nem éri el a kívánt felbontást, így a csempék nem használhatóak. Mit lehet csinálni, hogy működjön vele? -
Mr X
veterán
Urak, letölthető valahol a win8 telepítője valamilyen image formában, ami mondjuk időkorlátos próbaverzió, de már nem a béták?
Az első hsz-ben levő link a végleges verzió?
-
Penész Gomba
tag
válasz
Penész Gomba #17148 üzenetére
Na senki?
Egyébként pedig: Ingyen Media Center Pack Windows 8-hoz!
-
JamesHun
addikt
válasz
evilskati #17171 üzenetére
akkor MS kábít már megint
mert szerintük ha a HDD-m behalna akkor újra fel kéne tennem a winXp-t és csak onnan tudnám a win8-at feltenni újra.
Más 64 bites telepítője nem jó nekem is?
Mert akkor a 32 bites Xp gond megoldódhatna, vagy egyedi telepítőt kapok MS tól és beleépítik a serial key-t is, így más telepítője nem jó nekem is és még sokunknak akiknek a 32 bites gondja van -
Mi van akkor,ha valaki megrendeléskor csal egy kicsit és a 14,99 euróst választja,nem a 29,99-est,de a windows 7 régebbi,mint junius 2.-a?Lesz bünti?
Nekem a windows 8 frissítési segéd kell,ugye?
-
zsepii
tag
Sziasztok!
Némi információ a XP 32bit -> Win8 64bit témához: Most beszéltem a Microsoft M.o. telefonos támogatásával, ott azt az infót kaptam, hogy amennyiben az Upgrade Assistent-es frissítésnél kérem a médiát (DVD) is, akkor működik a dolog.
A Stardock Start8 nevű programjával van már valakinek tapasztalata magyar Win8 alatt? Mennyire van magyarítva a felülete?
A Media Centerhez valaki már megkapta a termékkulcsot ebben az ingyenes (http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-8/feature-packs) promócióban?
-
Miért nem tudok egy ati drivert sem felrakni? Nem tudom a vga-t belőni. Sem a 12.10 sem a 12.6 sem megy.
-
evilskati
aktív tag
válasz
JamesHun #17169 üzenetére
Kell mindenképp, egy előző verziós windows, amire felrakod az upgrade aszisztenst, azzal megvásárlod a w8-at, majd ez letölt neked egy iso-t, ami egyből rá is tudsz a programmal rakni pendrive-ra, meg is csináljan eked, hogy arról a pendriveról bebootolhass, onnantól pedig, mehet a formázás, és tiszta telepítés. A telepítést nem kell egy előző verziós windows alól elindítanod, az csak az aszisztens miatt kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
JamesHun #17169 üzenetére
Elméletileg nem.. Vagyis nem marad meg az előző liszensz. Bár ez más. Vagyis ez arra vonatkozna, ha maradna mind2 rendszer.
De a vásárlásig, boot eszköz létrehozásáig kell az előző rendszer, utána már nem. Tiszta telepítés mehet.
De ezek után Én már passzolok.
-
JamesHun
addikt
és az tetszik neki, hogy 2 HDD-t teszek a gépbe
a kicsire felteszem a winxp-t és letöltöm meg regisztrálom meg miegymás
utána kiírom DVD-re vagy pendrive ra amit kell és elkezdetem a telepítést de a bootnál beteszem, hogy a nagy HDD ről bootoljon és oda is telepítse a win8 Pro-t
Vagy egyszer fel kell tennem a kis HDD-re és ha ott aktiváltam tehetem fel a nagy HDD-re már minden gond nélkül?
bocsi a sok kérdésért, csak szeretném a felesleges fizetést és macerát elkerülni
az első telepítést XP alól kell elkezdenem és nem DVD-ről bootolva? -
hackeeeee
Jómunkásember
Tényleg, van aki ellenőrizte már a kulcsot magát? Gondolok itt arra, hogy a kapott kulcs milyen "fajta", tehát, OEM, Retail, stb...
Gondolom erre van valami féle opció, lehetőség.
-
Malachi
veterán
-
Malachi
veterán
válasz
szabogabor10 #16971 üzenetére
na ezt jó, hogy írtad, mert pár órája igényeltem én is, de még semmi. így viszont akkor várok.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Gonodlkozom win8 vásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy megéri upgradelnem winről? Nekem ez munkaeszköz is, nem tudom, hogy mniden program megfelelően fut-e rajta, vannak-e esetleg problémák vele. pl photoshop? comodo internet security?
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Meg szeretném kérdezi hogy van egy eredeti xp-m és szeretnék váltani win8-ra hogy tudok kedvezményesen váltani + mi a menete , illetve ha 2 gépre akarom felrakni akkor 2 x kel megvennem onnan ahonnan majd mondjátok ? -
xxSanchez
őstag
válasz
hackeeeee #17147 üzenetére
Valamennyire biztos számít mert van egy "Érvényesítés" nevű menü a regisztrációnál amit nálam egyből átugrott. Vagyis lehet csinált valamit, de akkor 1 másodperc se volt.
JamesHun: Egyszer mindenképpen fel kell raknod a Windows 8-at úgy, hogy a régi rendszert partícionálásnál törlöd. Az OEM verzió ha jól tudom alaplaphoz kötődik szóval a HDD/SSD nem számít semmit.
-
JamesHun
addikt
válasz
xxSanchez #17132 üzenetére
de ha HDD-t cserélek, vagy HDD ről SSD re váltok akkor ugye nem fogja érzékelni, hogy van win8 a gépen, mert szűz lesz a partíció
ilyen esetben el fog küldeni a DVD re kiírt telepítő a búsba? Vagy hogy megy a telepítés menete upgrade esetén (sose ugradeltem még windowst). Eddig azt hittem levonják a pénzt, letöltöm az ISO-t , kiírom, reboot és boot DVD ről és megy minden mintha egy szűz gépre menne fel a windows install -
Penész Gomba
tag
Még mindig aktuális:
A Skype illetve az ARMED nevű játék azt csinálja, hogy elkezd tölteni, majd visszadob a csempékhez. Bal oldalt mutatja hogy fut, de nem tud betölteni.
F-Secure nem blokkolja, mert néztem. Tipp?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, így kellett volna az MS-nek is:
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Megvettem, felraktam, belakom és kész is.
-
Johnny001
senior tag
válasz
#41133696 #17096 üzenetére
Hi!
Nekem sok sárga figyelmeztetést dobott:
A rendszer ismét megpróbálta végrehajtani a(z) 2 jelű lemez 6a2d logikai blokkcímét érintő I/O műveletet.
.
.
.
Belassult tőle a rendszer, pláne hogy ReadyBoost-nak használtam. Most látom, hogy Nálad azért teljesen más a helyzet. Egy kicsit félrenézek már jött 50 hozzászólásBy.: Johnny
-
törölt tag
A visszaállítás megoldotta a dolgot.Most megint gyors, de a Modern UI tele van szemetelve, Firefox, Chrome stb maradványokkal...
A kérdés: Olyan szintre állt vissza a rendszer, amikor a telepítés még két órás sem volt. Ennek köszönhetően a négy fiókból csak kettő van meg, nincsen fent sem a Norton, sem a a hangkártya driver, lényegében semmi ,csak a szemét maradt hátra...
Meg ez:
Igazából csak azért nem tolom be a Windows DVD-t mert nem akarok egy aktiválást elpazarolni. Tehát mit csinálnátok?
1. Refresh
2. Reset
3. Windows újratelepítés klasszikus módban?A Reset-nek még nem olvastam annyira utána, lehet ott is elszáll egy aktiváció.
-
JamesHun
addikt
és ha majd újra kell tennem a win8-at akkor az hogy fog majd menni ha ilyen upgrade volt?
Mindenképp akkor is kell majd az eredeti OS és csakis onnan tudom majd megint feltenni az XP-t? -
Lall
veterán
A letöltés legvégén azt mondja a frissítési segéd, hogy a letöltés megszakadt, érvénytelen adatok. Ilyenkor mi van? Ki van fizetve, az MS elküldte a termékkulcsot hozzá.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #17116 üzenetére
Nekem eleve a PRO-t ajánlotta csak fel
Másikat nem is választhattam volna, meg sem jelent
Amúgy többen írják, hogy ez eddigi legkényelmesebb Windows telepítésük, hát még a hajnali gondok előtt is kicsit furáltam a dolgot, de csak azért mert lassabban haladtam mint Windows 7 esetében. Viszont mióta van egy a biztonsági centeres hülyeség, és hogy a keményen 22 órás rendszernél már SFC-s probléma van, hogy folyamatban van a rendszer-visszaállítás és lehet refresh is lesz...
szóval Windows 7-nél főként nem volt ennyi idős rendszernél ilyen gondom - egyszer telepítettem újra egy pár órás Windows 7 -est mert véletlen lejött a Norton előtt annak helyére az MSE - de a korábbi Vistánál, sőt még az XP-nél sem esett meg. Nem igaz, hogy nálam kell előjönni az ilyen x@rságoknak
-
viralmind
aktív tag
Miert nem toltitek le a tiszta msdn-es 64/32 telepitot,tele van vele a net azt kiirjatok es mehet a serial amit kuldtek aztan aszerint majd core vagy pro fog telepulni,nem ertem miert kell ezzel ennyit bohockodni.
-
netpeti98
addikt
Ha megveszem a dobozos frissítőt akkor majd hol tudom eldönteni hogy 32 vagy 64 Bit legyen?
Üdv netpeti98
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #17107 üzenetére
Ja volt, de nem oldotta meg a gondot, meg volt a restart is
Szerk: megvan a neve
A Windows felújítása, rendszer-visszaállítás vagy a számítógép visszaállítása alapállapotba
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #17100 üzenetére
Ja és nem találom az okát... illetve lehet a kártyaolvasó is, de ahhoz most a ház oldalát kéne lebányászni, meg ugye az olyan szilárdan rávan kötve az alaplapra.
Tegnap egyébként a Műveletközpont rinyált, hogy valamilyen rendszerprogramot kellene telepítenie, nem írta hogy mit csak hogy akarom e :XD Hát mondom oké, lehet az akavart be.
Magyar nyelvű nyolcasban mi a neve a Refreshnek? A Start-ot is jól lemgyarították Kezdőképernyőre
Ja de a CMD-s parancsok egy része angol, pl SFC /scannow.
Meg ugye azt nem vágom, hogy az USB dolognak, miköze van a nincs bekapcsolva a tűzfal meg AV dologhoz, viszont a 2013 -as Norton-ok több bosszúságot okoztak világszerte, mint az azt megelőző 4 évben az összes együttvéve.
No és megvan a Scannow eredménye
-
vrobi.nyh
csendes tag
Az iso természetesen elmenthető simán oda ahova akarod vagy kiírod amivel akarod vagy saját progijával.
Annyira nem félek amúgy mert nekem eredeti msdnes 64 bit volt a gépemen semmi ügyeskedés
csak 30 naponta újra raktamha bekér egy licencet akkor szétnézek a céges itsnél és lesz serialom xp vagy win 7 is eredeti leselejtezett gépből.
-
Kirrr
aktív tag
Azért az milyen dolog már, hogy az upgrade assistant hibát érzékelt a pendrive-omon, ezért nem tudta megcsinálni boot drive-nak, most meg megint meg akarja velem vetetni, nem pedig csak letölteni vagy valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest