Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
válasz #93794560 #1729 üzenetére
Szerintem félreértettétek a kérdést: ugyanarra a gépre, azonos vinyó két partíciójára akarja telepíteni.
Ha igaz, amit egy hete a 2-MSINFO-n mondtak, akkor ennek gond nélkül működnie kellene, hiszen a MS support állítása szerint az OEM az alaplaphoz köti magát.
De a legbiztonságosabb, ha a kérdező hétfőn felhívja őket és megkérdezi.Bennük sem lehet 100%-ig megbízni, de nemrég valaki "hozzáértő" mondott olyat is, hogy az OEM automatikusan aktiválja magát. Hát egy nagy ******t! Telepítéskor be van jelölve egy pipával az automatikus aktiválás, de ki lehet szedni és akkor nem aktiválódik.
-
nagyúr
válasz #93794560 #5047 üzenetére
Nekem nem volt gond 32-ön sem. Annó mikor a 7-et bétában kiadták volt egy oldal ahol összegyűjtötték hogy melyik programok menne rajta és nero 7.2.x.x-től fölfele működött rendesen. Nekem is ez a verzió szám fölötti volt és ment is, hiba nélkül. Igaz csak a burning room meg a startsmartot dobom fel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
DonThomasino
veterán
-
DonThomasino
veterán
válasz #93794560 #6628 üzenetére
Én se láttam még ilyet.
Hogy betűjellle vagy sem arra már nem emlékszek.
K*rva sokat szórakoztam particionálással pont e miatt hogy
mindig ott volt ez a 100 MB.
Már akkor se értettem, vagy 10 20 percig szórakoztam vele.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
geprombolo
őstag
válasz #93794560 #10336 üzenetére
Bocsi, hivatalos oldalon olvastam, hogy ezeket nem támogatja a win7, mert régiek. Vagy tévednék? Passz
Hoppá, most néztem utána, félig jól tudtam, az Intel 915-945-ös videót nem támogatja a win7. tehát csak akkor van kis gáz, ha az embernek integrált videója van és az pont ez, vagy régebbi.[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
nagyúr
válasz #93794560 #10780 üzenetére
És ez olyan nagy baj?
Kijön a 8 úgy is a felhasználók 60%-a biztos át áll rá és akkor meg mindegy meddig van támogatás, nem beszélve arról, hogy max 3 éven belül a 9 is kijön. (gondolom én)
És akkor is átálnak a felhasználók az újabb rendszerre.
Nem értem miért olyan nagy baj ez, hogy most írták meg ezt a hírt.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ribery22
tag
válasz #93794560 #26362 üzenetére
De két teljesen különböző gépnél nem tartom valószínűnek a hardveres hibát, főleg, hogy mindkettőnél tegnap este/ ma reggel jelentkezett először. Gondoltam, hogy valamilyen frissítés kavar be.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
anonymus89
addikt
válasz #93794560 #29237 üzenetére
Pontosan 4 GB viszont ezzel a procival szerintem elég gyér ráadásul ha még a winyó is csak 5400rpm-es........(ásó, kapa..)
DS39: no és Neked milyen proci, winyó páros dolgozik a gépben?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
kispx
addikt
válasz #93794560 #41141 üzenetére
Szerintem normálisan leírta, csak sokan a hatásvadász cím elolvasása után szeretnének kommentelni.
"Az általános támogatást a Microsoft alapesetben 5 évig biztosítja ingyenes javítások keretében. Ezután a kiterjesztett támogatás lép érvénybe, aminek keretében már csak a biztonsági javítások maradnak meg"
De a lényeget is kiemeli.
"Az OS kiterjesztett támogatása ennek ellenére 2020 január 14-ig él, tehát addig a biztonsági foltozásokról gondoskodnak, ha valaki nem váltana rendszert. "Nem tudom, hogy akik a 7 végét vizionálták, azok az első 3 bekezdést elolvasták-e. Ezután, már csak a többi féltucat MS szoftverről szól a cikk.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz #93794560 #41143 üzenetére
egyébként maga a teszt hülyeség, mert igazából, aki végrehajt minden utasítást, azt sem bukik el semmin, egyszerűen csak az emberek túlnyomó többsége fölöslegesnek tartja kvázi kétszer végigolvasni az egészet, ezért "on-the-fly" csinálja, amit leírnak.
hogy az életben 100000-ből 1 alkalommal egy tesztet direkt úgy írnak meg, hogy ne ez legyen a jó módszer... nos, ezt nehezen fogom föl jellemhibánakGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
válasz #93794560 #41791 üzenetére
A 7-es az új XP, népszerűségében is ezt tükrözi. Személy szerint én nagyon örülök neki, ha szépen váltanak és tállnak, egy még mindig igen korszerű, népszerű, és még sokáig támogatott OS-re
Rendben kezeli az SSD-ket is, és még nincsenebek benne olyan szigorítások CPU utasítákészletek terén mint a 8.x-ben, ahol már a nyilván alacsony piaci részesedéssel bíró, de még jelenlévő 32-bites CPU-k elvéreznek. Így aztán 2003-as Athlon XP-s rendszerekre is telepíthető.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Nem hiszem, hogy túl nagy ugrás lenne, egyszerűen sokaknak kényelmetlen a felülete. Nem az XP/Win7-hez, hanem ahhoz képest, hogy asztali OS. Elég sok OS-t használok ilyen-olyan adminisztrációs szinten, de eddig a Win8 vezet kényelmetlenségben...
The only real valuable thing is intuition.
-
nagyúr
Elvégre aki évekig XP-s maradt, valószínűleg szereti az állandóságot, a megszokásokat.
Nem feltétlen igaz. Nekem van egy eredeti win8 a szekrényben, de ott rohad meg. A sima 8 még jó volt, az update-tel csak elk&rták, a többi frissítésről nem is beszélve. Vegyítik az asztalt a metro részel. Menjenek a pi..... Szóval majd a 9-nél visszanézek, addig marad a 7...
-
félisten
-
félisten
-
LonGleY
veterán
válasz #93794560 #42842 üzenetére
Még egyszer: nem azt mondtam, hogy használhatatlan, csak ha van jobb, akkor máris máshogy fest a kép. A driverproblémákon nyilván nehéz továbblépni, úgyhogy nem gondolok én rosszakat vagy nézek le senkit (bárhogy is jön le a mondandómból). Nálam mindenesetre nem ette magát a szívembe se a Vista, se a 8 (és nem azért, mert nem próbálkoztam volna velük több gépen többször). Nekem ugyanolyan felüdülés volt a Vista után a 7, mint a Millenium után az XP. Evvan.
[ Szerkesztve ]
-
ZeratulX
tag
válasz #93794560 #52555 üzenetére
Nem kell hozzá a gyári lemez, sőt, sokkal jobb, ha nem azt alkalmazod, hanem egy frissített verziót. Hogy csak a Win telepítő miatt kelljen DVD meghajtó egy gépbe? Ez eleve nonszensz. Én már régóta nem nyúltam hozzájuk, és gépet sem építek évek óta DVD-meghajtóval.
biker: Igazából valójában kicsit tapintatlan voltam. Kicsit érzékenyebb vagyok ma az ízlést/értelmet érintő dolgokban. Ideje kikapcsolnom a netet.
[ Szerkesztve ]
:: Eladó kishibás HD 7870 2G :: hardverapro.hu/apro/_185
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Google Pixel topik
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest