- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
gaara01 #65627 üzenetére
Van még egy letölthető opció win 7-es drivereknél; úgynevezett EzInstaller. Beleintegrálja az USB drivereket a telepítőbe.
A Gigabyte hasonló programjával UEFI módban készíti a telepítőt és nincs is választási opció. Azért is írom, mert elsőre nekem úgy tűnt, hogy nem is működik, de csak UEFI opcióval kellett indítani. Ja. És a Sata drivert win 10 alól töltsd, mert 7-es alatt nem listázza. Megnéztem és kompatibilis. (readme.txt alatt olvasható)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest