- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
-
48100 - 48001
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
LonGleY
veterán
-
törölt tag
-
doland
csendes tag
Üdv!
Most váltottam XP-ről 64 bites Windows 7-re, és sajnos egy elég bosszantó probléma merült fel. Ha videót nézek, vagy zenét hallgatok, akkor folyamatosan véletlenszerűen, 1-2 másodpercre beszaggat, bevibrál(talán nem a legjobb kifejezés) a hang. Akárhányszor megnézem feladatkezelőben, se a processzor, se a RAM nincs teljesen leterhelve azokban a pillanatokban, mikor ez jelentkezik. A legfrissebb audio driver van felrakva a Realtek oldaláról. Vajon mi lehet a probléma? -
LonGleY
veterán
-
törölt tag
1. 3GB van a Windows 7-es gépemben.
2. "Persze ettől többnyire még nem kell kézzel kevesebbet telepíteni, csak újraindítás után megint kell frissítéseket kerestetni, és telepíteni."Amikor én telepítem a frissítéseket akkor is van 4-5-6 újraindítás, de ezek jelentős része a .Net és annak frissítései miatt van. Felőlem mindenki úgy telepíti ahogyan akarja, de nálam mindig úgy települ és hiba nélkül, ahogy a Windows Update felajánlja. Felmegy az első hullám (100+ frissítés), újraindítás, Windows Update elindítás, ha kell manuális keresés, és jöhet a második, és így tovább...
Szerk: Ja igen. Az SP1 telepítése után, rögtön az offline installeres 64-bites Windows Internet Explorer 11-et, szoktam feltenni manuálisan, az is leszed pár frissítést, így nem esik az meg, hogy foltozgatja a régi IE8 verziót a WU.
-
szabonagyur
félisten
-
mezis
félisten
Win7/32, Win7/64-et telepítettem jó fél éve. Nem mai hw-ekre (Intel proc, 2 - 4 GByte RAM). Tapasztalatom pontosan egyezik krealon fórumtársunkéval. Ha egyszerre rászabadítottam a frissítéseket, annak vagy lefagyás vagy valami hibaüzenet lett az eredménye. Kikapcs/bekapcs után aztán valahogy rendbe jött. Amikor meg "szeleteltem" a frissítéseket akkor lassacskán, de leállások, egyéb problémák nélkül lezajlottak.
-
brd
nagyúr
Attól még, hogy neked nem tetszik, ez egy létező probléma, főleg viszonylag kevés memória esetén (Microsoft termék lévén, ez a viszonylag kevés esetenként akár a 3-4GB is lehet), előfordul, hogy 50-60 frissítésnél több nem települ újraindítás nélkül, és ha megnézed a hibakódot, amit ilyenkor dob, az többnyire arra utal, hogy elfogyott felhasználható RAM. Persze ettől többnyire még nem kell kézzel kevesebbet telepíteni, csak újraindítás után megint kell frissítéseket kerestetni, és telepíteni.
-
Doky586
félisten
(#48075) quailstorm & (#48079) DS39 & GoodSpeed:
Látom a trollkodó beírása olyan sikeres volt hogy teljesen megtévesztett benneteket. Teljesen egyetértek a magyarázatotokkal, csak a lényegről sikerült elterelnie a figyelmeteket, mivel az általatok leírtaknak sose mondtam ellent. -
törölt tag
Emberek tízmilliói telepítik és telepítés után frissítik a Windows Vista, 7 és 8.x rendszereket, majd telepítés után rögtön engedik rá a Windows Update-re - minden gond nélkül - ,de te megmondod a tutit, hogy rosszul csinálják, szívassák magukat, hogy pár tíz frissítést jelöljenek csak ki. Ja és ha így tesznek, akkor mi alapján döntsék el, hogy melyik legyen az első tíz? Csak simán ahogy jön a sorban - ezzel csak az a baj, hogy sokszor pont azzal tennének a hivatalos ajánlásnak keresztbe például az ilyen esetekben:
-
HZoli87
veterán
-
szabonagyur
félisten
-
törölt tag
Ja, meg nem igazán tűnt olyan keménynek ez foltozó kedd

(#48076) bogyo112: UAC engedélyhez kötött, de azt csinálhatod nem rendszergazdai fiók alól is. Viszont jobb ilyenkor szerintem átjelentkezni arra az időre mivel, egyébként is frissíteni kell Windows 7-en, Flash, és Google Chrome-ot is.
(#48077) Doky586: Windows 8.1 topicban is vannak érdekességek

(#48083) szabonagyur: Ezt már azt hiszem a Windows Vista topicban is terjesztetted, a tapasztalatod egy dolog, a valóság meg egy másik. A Windows Update szervereiről úgy jön le a frissítés ahogyan az MS mérnökei (olyan sorrendben), azt jónak látják, ezért is van, hogy a frissítési ügynökben, akadnak olyan update-ek, amik első körben nincsenek bepipálva, azt célszerű is úgy hagyni, de ez az egyszerre csak egy tucat frissítés, aztán restart el, egy butaság. Vistánál is minden újratelepítésnél az SP2 után, első körben felmegy vagy 100+ frissítés, és sosincs belőle baj.
Szerk: Ja igen, terjesztetted...

-
ETOM
addikt
-
szabonagyur
félisten
Első telepítéskor nem szabad automatára állítani tapasztalatom szerint. A WU nem mindig logikusan telepít, ilyenkor van pl. hogy leszedi az IE8 frissítéseket is, feltelepíti, majd IE11 aztán újraindul és kiírja hibásnak az IE 8 frissítéseke.
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
krealon
Nagyon szépen köszönöm, az ötletet, legközelebb biztosan alkalmazni fogom. Az összes frissítés ezen megoldása sikeres volt, egytől egyig.
szabonagyur
Telepíteni kívánt frissítések kiválasztása után, a rendszer automatikusan újra megkereste letöltötte telepítette a fájlokat, nem volt más teendőm mint várni míg teszi dolgát, és újraindítást nyomni. A konfigurálás pillanatok alatt lezajlott, minden egyes alkalommal. Úgy tűnik nagy falat volt egyszerre a 176 darab frissítés. Köszönöm még egyszer.

J.M.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
-
DS39
nagyúr
talán rá kellene kattintani a rendszerfájlok törlése gombra

Doky586: Windows 7 rendszerbiztonsági frissítések jöttek, arra gondoltam. XP-hez olyanok már nem jönnek. GoodSpeed képéhez képest nekem is jöttek még frissítések Office-hoz de azt most nem említettem, csak a rendszerét.
amúgy a WMP-vel vmit csináltak akármilyen jellegű frissítések is jöttek, mert azóta 2 újraindításból, kétszer kellett újra Quick Launch-ba rakjam az ikonját (XP-szerűen, nem tálcára rögzítve), és elindítva választani az ajánlott beállításokat, stb. Why?

-
quailstorm
félisten
-
Doky586
félisten
Kedves szobanagyur (csupa kisbetűvel)
Látom megint nem érted a lényeget, és félremagyarázod. mindegy...
de próbálj leszállni rólam és a nagyúri felsőbbrendűségedet máson tornáztasd. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
quailstorm
félisten
Szerintem az én hsz-emmel zárjuk ezt az offot.
XP-hez nem jönnek frissítések. XP-re igen! Virnyakergető, Office, Visual studio, Skype. Esetleg egyéb S cuccokhoz meg igen. Amit XP-re is lehet telepíteni.
Ezeknek meg ugyanúgy van uninstallerje, meg backup az előző állapotról. Amit lehetne törölni. -
szabonagyur
félisten
Megint nem vagy tisztába a dolgokkal...
XP-re most sem kapsz frissítést, ezt te magad is leírtad-->>értelmezd.
A lemezkarbantartó Windows Update része nem csak a windows-hoz tartozó frissítések után takarít.
A kolléga amúgy teljesen más dolgot írt, Xp-hez nem jön semmi, Windows7-hez pedig csak biztonsági, újítást nem kap.
-
Doky586
félisten
"ahhoz képest hogy csak biztonsági frissítések jöttek"
Ahhoz képest hogy XP-re 0 frissítés jön, ahhoz képest 0-nál jóval nagyobb MB-ot írna a karbantartó...
-
szabonagyur
félisten
-
Doky586
félisten
-
DS39
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
szabonagyur
félisten
-
krealon
veterán
"Újra kezdődik minden, telepíteni akarja a 176 darab frissítést"
Nekem az valt be, hogy 20-30 darabos csomagokban telepitem a frissiteseket, nem egyszerre.
Radasul amikor vegzett egy adaggal, megvarom, amig a processzorterheles visszaesik nulla-korulire, es csak utana inditom ujra a gepet. Ilyenkor az ujrainditas gyorsabb, es nem szokott hiba elofordulni. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Napokban olyan dolgot figyeltem meg Windows frissítés telepítésekor, amit eddig sosem. Update frissítések alapból bekapcsolt állapotban vannak, így amikor a rendszer talál letölti őket és telepíti. Azonban a telepítést követően amikor konfigurálásra kerülne sor ez az üzenet fogad. A Windows konfigurálása nem sikerült Módosítások visszavonása Ne kapcsolja ki a számítógépet Módosításokat visszavonja, utána ismét zavartalanul tudom használni a gépet, a következő kikapcsolásig. Újra kezdődik minden, telepíteni akarja a 176 darab frissítést, start kikapcsolás menüből nem tűnik el a telepítésre figyelmeztető jelzés. Tapasztaltatok ilyent? Ha igen mi rá a megoldás? Köszönettel:
J.M.
-
quailstorm
félisten
Bővítsd fel 2GB-ra a RAM-ot, valamint az irdatlan gagyi integrált VGA-t cseréld le például legalább egy Radeon 9600-ra. Aztán a home premium is értelmesen fog futni.
Ez még annyira nem is lesz neked drága. -
hape60
aktív tag
-
hape60
aktív tag
-
brd
nagyúr
Pl. a Windirstat mit mond? A rendszervisszaállítás mekkora helyet foglal?
-
hape60
aktív tag
-
DS39
nagyúr
jött, csak nem tűnt fel, mert nem kötelező frissítés, így nem jelzett nekem.
-
Gubek-Einste
legenda
-
brd
nagyúr
Ok. Csak kérlek ne a Rendszer nevű panel képét tedd be, hanem az Eszközkezelőt, ahol az "Erőforrások típus szerint" van kiválasztva a menüből, valamit a "Memória" kategória van lenyitva, és a "sokkal több" mellett a VGA neve lesz kiírva. A Motherboard resources, vagy a System board melletti nagy foglalás (több, mint 256MB) az az általam írt "chipset 'aromsága".
Egyébként nem állítottam, hogy ne foglalhatna többet. Csak azt, hogy hibás az az általánosan elterjedt nézet, mely szerint 4GB fizikai RAM-nál "fizikai RAM"-"VGA RAM"="használható RAM" (32 bites asztali Win esetén).
-
szabonagyur
félisten
xp vagy linux kell neked
-
szabonagyur
félisten
-
mkristof97
csendes tag
Sziasztok !
Van nekem egy IBM ibm thinkcentre 8189 krg gépem.P4 1 magos 3.0 ght proci
1,3 gb os drr1 ramos
80 gb os sata II
Integrált vga 96 mbÉs az lenne a kérdésem , hogy erre felrakom a Windows 7 Starter 32 bitet , akkor szerintetek elfogja bírni ?
Netezeés , youtube videónézésre alkalmas lesz ? Vagy hagyjam rajta a Windows XP-t ? -
brd
nagyúr
Az elterjed hibás elképzelés szerint igen, a teljes RAM benne lesz a 4GB-ból levonandó tartományban. A valóságban viszont csak kicsivel több, mint 256MB-ot láttam eddig legfeljebb a VGA-nak lefoglalni (még akkor is, ha 2GB-os VGA van a gépben, nyilván valamilyen lapozási technológia működik a háttérben), ezek mellett még úgy pár 100MB jogos lefoglalás a HW címeknek (egy átlagos asztali gépnél), így ha 3.5GB-nál kevesebb az elérhető RAM, akkor az a chipset 'aromsága.
-
MaciG
addikt
Kicsit hülye a kérdés, de az hogy a win7 32 bit 3,5gb-ig kezeli a ramot, azt úgy kell érteni hogy ebben benne van a videókártya is? (pl. ha van a gépben 4gb + 2gb a videókártyán akkor oda már nem jó a 32 bites? )

-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
cpt_psycho
csendes tag
Sikerült megoldanom a Win7 lemezkezelővel, betűjel probléma volt a háttéreben... A Linux máshogy kezeli a meghajtót, így ezért nem gyanakodtam erre. Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
-
szabonagyur
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Érdeklődnék, hogy a lemezkezelő a BIOS szintjéig is lelát, vagy az + eggyel mélyebb?
Egyszerűbben. Van úgy, hogy a lemezkezelő nem látja, de a Bios igen?
-
AlyrArkhon
senior tag
-
szabonagyur
félisten
Lemezkezelő mit mond rá? Látja? Ha látja adj neki betűjelet.
-
cpt_psycho
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis problémám a külső meghajtómmal, de valószínűleg nem hardverhiba lesz. Jártam a HDD topicban is, ott javasolták, hogy kérdezzek rá itt is. Íme a helyzet.
A Samsung S2 Portable 500 GB-os külső meghajtómmal akadt gondom, méghozzá az, hogy nem ismeri fel a laptopomra (HP Compaq 610) telepített Win7 Professional. A rendszer pár hónapja van fenn a gépen, a legújabb frissítéseket folyamatosan telepítem. Amikor bedugom az USB aljzatba, a meghajtó elindul, a rendszer pedig érzékeli, de nem jeleníti meg a meghajtók között. A samsung drive manager is érzékeli, sőt le is tudom választani a rendszerről, de ennyi. 3 aljzat van a gépen, egyikben sem működik. Más eszközöket (pendrive, mobile stick stb.) gond nélkül felismer. Az otthoni PC-m és más számítógépek is probléma nélkül érzékelik. A laptopomon a Win7 mellett Linux Ubuntu is van, az a rendszer is felismeri és kezeli. A meghajtót leformáztam (NFTS), vírusirtottam, nem változott semmi. A "legérdekesebb" az egészben, hogy ez a probléma egyik napról a másikra jött elő. Segítségeteket előre is köszönöm! -
mezis
félisten
Időnként próbálkozom én is ilyesmivel ( pl.: System Volume Information alkönyvtár). Utoljára talán a WinXP alatt sikerült. Esetleg a Win7/32-nél. De mostanában a Win7/64 alatt sehogy.

-
szabonagyur
félisten
-
mezis
félisten
-
Joker88
őstag
A merevlemez két részre van osztva. Cirka fele-fele arányban. Egyik rész az operációs rendszeré, a másik az adatoké (képek,zenék,személyes doksik) .
Nemrégen azonban újratelepítettem a Windows7-et, és akármit csinálok az adatos merevlemez-részen állandóan rendszergazdai jogosultságért kiabál a Windows. Még akkor is ha másolok bele valamit az adatos részbe.. Kitömöríteni 7ZIP-el,Winrar-al , pedig abszolút nem enged. Még letölteni IE-vel sem,sem pedig Firefox-al sem enged oda..
Mit kellene csinálnom a partícióval ? -
h1ght3chzor
őstag
Microsoft Windows Automated Installation Kit Supplement for Windows 7 SP1 mire lehet jó?
-
mezis
félisten
TCP/IP : Hálózat, Adapterbeállítások.
Az intézőben a Hálózatoknál megjelenik a másik PC ?
A megosztott mappa megnyitható ?(Csak TeamViewer-t használtam eddig, ott is lehetnek problémák bőven. Távoli asztalt nem használtam csak HSZ-ekből tudom, hogy működik és van elképzelésem, mi kellhet hozzá.
Ha nincs rá szükség, biztonsági okoból ki kell kapcsolni. Nálam ez az alaphelyzet. -
pinnacle
nagyúr
-
Pityke78
őstag
-
törölt tag
Akkor talán, itt tedd fel a további kérdéseidet: http://prohardver.hu/tema/tavoli_asztali_kapcsolatot_hogyan/friss.html
-
szabonagyur
félisten
-
Pityke78
őstag
Kipróbáltam a teamview-ert, valóban működik, elérem az asztali PC-t, viszont az egerem nem tudom áthúzni a kiterjesztett képernyőre.

Ez mitől lehet? -
pinnacle
nagyúr
PC-re csatlakoztattam egy másik monitort, de csak az üres asztalt viszi át, mindegy, hogy Másolás, Kiterjesztés, Csak kivetítőt állítok be. TV-re simán ment bármelyik beállítás. TV-t letiltottam, de semmi változás. Monitor DisplayPort, TV HDMI, 2. monitor DVI-al van csatlakoztatva. ATI 6850 VGA. Mi lehet a gond?
-
szabonagyur
félisten
-
Pityke78
őstag
Amúgy a Teamview-er hogy működik akkor, amikor az asztali PC-hez (amit el akarok érni) HDMI-n csatlakozik egy HD TV mint kiterjesztett képernyő. Látni fogom azt a képernyőt is, vagy csak a monitorét?
Remélem érhetően írtam le.....

-
Doky586
félisten
-
Pityke78
őstag
Gondoltam nem kell plusz programot telepíteni mindkét gépre, ha ezt alapból a windows is tudja. Ráadásul a laptop céges, így ha nem muszáj nem tennék rá újabb progikat.
De persze ha csak ez a megoldás van, akkor ezt az utat kell választanom.
-
szabonagyur
félisten
-
Pityke78
őstag
Szia mezis!
Köszönöm a hozzászólásod a távoli asztal eléréshez.
Esetleg tudnál kicsit még segíteni és bővebben leírni, hogy milyen beállításokat nézzek meg?Sajnos elég láma vagyok a témában.

Az asztali Pc-n beállítottam a távoli asztal elérésének engedélyezését, de a laptop-ról sajnos nem tudtam elérni, Hiába írtam be az asztali PC nevét, vagy az IP címet, amit a router kiosztott neki.
Mi lehet a gond, hol tudom beállítani, megnézni?
Köszi
-
mezis
félisten
-
Pityke78
őstag
Csak a teamview-errel tudom megoldani? A windows-os távoli asztal elérést nem pont erre találták ki, amit én szeretnék?
-
szabonagyur
félisten
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy van egy asztali PC-m, ami UPC-s wifi modemen (Ubee EVW3226) keresztül csatlakozik az internethez. Szeretném ezt az asztali PC-t távoli asztal eléréssel elérni a laptopomról, ami szintén ehhez a UPC-s wifi modemhez csatlakozik.
Hogy tudom megoldani, hogy a laptoppal elérjem az asztali PC-t?
A neten az alábbi leírást találtam.
Ennél egyszerűbb megoldás nincs? Illetve feltétlen szükséges portot nyitni, illetve dinamikus DNS-t "regisztrálni", beállítani?
Ennél egyszerűbb megoldás nincs?
Köszönöm a segítséget és bocsánat ha esetleg off lettem volna.
-
JokerMaffia
tag
Már minden úgy működik, ahogy kell, rákattintva az szólal meg amelyik hangszóróra kattintok. Köszönöm.
Valami miatt a narancssárga csatlakoztatásra nem reagált a rendszer, bizonyára biosban kellene utána nézni. Jó így is, a kékbe csatlakoztatva.
Hallottam ismerőstől, hogy hasonló gondja volt, neki a fekete csatlakozót kellett narancssárga aljzatba helyeznie, ez nyilván alaplap függő.
J.M.
-
brd
nagyúr
A középső csatorna / Mélyhangszóró kimenet felcserélése ne legyen bepipálva (bár attól még szólniuk kellene, csak fordítva). A csatlakozókra kattintva be tudod állítani, hogy mi van oda csatlakoztatva. Egyébként a narancssárga lenne gyárilag a center/bass, a fekete a back pár, a zöld pedig a front pár. A hangszórókra kattintva sem szólalnak meg?
Eh..., megint nem frissítettem időben...
-
JokerMaffia
tag
Közben megoldódott a probléma, cserélgettem a csatlakozókat, olykor csak a hátsó hangfalpár szólt csak, vagy az elsők. Míg rájöttem, bios babrálása nélkül valami miatt a narancssárga csatlakozó alapállásban a csatlakoztatást nem érzékeli. Végül narancssárga bemenetet felváltottam kékre. A jelen állás szerint, fekete a hátsó hangszórók kimenete, zöld első hangszórók kimenete, narancssárga csatlakozó a kékbe dugva középső csatorna mély hangszóró kimenet. Így tökéletesen szól mindegyik, bármilyen alkalmazással hallgassak zenét, avagy DVD-t nézzek.
Köszönöm a segítségeteket.
J.M.
-
törölt tag
Alaplapi elemcserére lesz szükség minden bizonnyal. De majd a többiek is véleményt mondanak.

-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy a windows 7 1 órával kevesebbet mutat.
-
rapidsquirel
aktív tag
Lehet hülyeséget mondok, de stereo-nál eleve nem szól a center és a mélynyomó. Csak akkor ha 5.1-es hangsávot hallgatsz. Ha csak a zöldre dugod rá, akkor szól mindegyik hangfal.
-
mezis
félisten
A manual szerint (5 - 7, 11. old) az egyik csatlakozó a közép hangszórók és basszus, másik a hátsó két hangszóróké, harmadik az elülső két szélsőé.
(Ezek általában 3,5-es, 4 érintkezős csatlakozók. Előfordul, hogy a dugó nem teljesen illeszkedik az aljzathoz. Kicsit még beljebb kellene hatolnia, vagy mégsem annyira.
Az első - hátsó két szélső csatlakozót felcserélve mit tapasztalsz ? -
7Sony7
addikt
-
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy következő problémámat ide írom, az aktuális topic eléggé inaktív. Problémám a következő. Gigabyte GA-H81M-HD3 alaplapomon nem szól tökéletesen a Genius 5.1 hangfalszettem. Operációs rendszerem Win 7. A lap így néz ki --> [link] , nekem pedig csak 3 csatlakoztatási lehetőségem van, fekete, narancssárga és zöld. Színre színt csatlakoztatva nem szól a center és a mélynyomó.

Bízom benne tudtok segíteni. Köszönöm.J.M.
-
törölt tag
1. Külsőleg a Bad sectoros HDD is pont úgy néz ki általában, mint a makulátlan!

2. CHKDSK C: /F /R /X (ha több partíció is van, a C betű szabadon változtatható olyanra, amelyik az ellenőrizni kívántnak a sajátja.)
3. Ez miért Windows 7 téma?
: HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma) -
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van egy második vinyóm, ami sentinel szerint beteg, de egyébként nem látszik rajta.
Tudom valahogy ellenőrizni a rajta lévő adatok épségét? -
Winnie The P
őstag
Azzal tisztába vagyok, hogy a chkdsk nem vírusirtó. Azt csak azért írtam le hogy a gép tiszta, nehogy vki ezzel hozza összefüggésbe.
Egyébként köszönöm a válaszokat!
-
szabonagyur
félisten
A chkdsk nem vírusirtó így nehéz lenne összekapcsolni a két jelenséget. Ha nem jön elő akkor nem nagyon kell vele foglalkozni, hibát érzékelt melyet Windows alatt nem tudott megoldani csak így.
-
törölt tag
Ritkán megeshet, hogy a Windows szerint ellenőrizni kell a lemezen a konzisztenciát.
-
HoTaZo
addikt
De bamba vagyok!

Köszönöm! Meg is vagyok.
brd: A link valamiért hibás, de neked is köszönöm!
-
szabonagyur
félisten
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lehet, elmebeteg ötlet jutott eszembe: lehet-e (Win7 alatt) egy telepített program parancsikonját, az általam kívánt .ico kiterjesztésű képpel lecserélni?
Már vannak saját mappáim melyekhez alkottam saját ikont, de programhoz nem tudom, hogy miként lehet, ha lehet egyáltalán...
-
Crytek
nagyúr
Van. SSD-n. Nem tudom számít-e valamit nem értek hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
-
48100 - 48001
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bemutatkozott a OnePlus Pad 4
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gitáros topic
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Keresd a képen a Honor új táblagépét!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- iPhone topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Harmadjára már nálam nem ajánlotta fel újból.