- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
20100 - 20001
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
W. A. Lacky
tag
Sziasztok!
W7-ben hogyan lehet több hónapra visszamenőleg visszaállítási pontot találni?
-
justaview
senior tag
ASUS P5Q PRO alaplapom van, amelyen
ICH10R vezérlő van (6 x SATA 3G), plusz egy
Silicon Image Sil 5723 (2 x SATA 3G)Az SSD az ICH10R-re van kötve.
-
Fire/SOUL/CD
félisten
Első körben az alaplapod BIOS-ában nézz körül és keress a meghajtók beállításai "környékén" eSATA, extended sata, ESP vagy hasonló opciókat. Ha van(nak) ilyen(ek), akkor azokat tiltsd le.
Ha ez nem segít(ilyen is van), akkor az alaplapodnak megfelelő AHCI driver-t célszerű telepíteni, azok is le szokták tiltani ezt a funkciót(ha ki lenne töltve az adatlapod vagy leírod az alaplapod pontos típusát, akkor meg tudom mondani melyik AHCI driver-t telepítsd) -
justaview
senior tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
albert8
veterán
DX frissités megtörtént. Igazából a legfrissebb van fent igy nem telepitett.
Utána nvidia driver leszed, maradék letakarit driver sweeperrel és manuálisan is.
Ez után reboot és Nvidia felrak. 306. valahanyas, legújabb felrakva. Probláma ugyan úgy fenn áll.
Hiba kód ugyan az: 0x00000116
-
zsotesz81
senior tag
-
Freddy TNT
őstag
-
sanyek2
senior tag
Annak a két proginak mindegy, én prioritást szeretnék állítani, ugyanis az avast! a frissítéseivel leszívja a teljes sávszélességet, és mindenek előtt elindul.Ami nem is baj, ha a vírusírtást vesszük alapul, de bekavar a chrome-nak, illetve a torrentnek, és oda vissza.A progik meg a progiknak...rangsorolnám a programok töltési idejét, és az alapján prioritást állítanék be.
-
vilmaboy
őstag
tiltsd le a kártyát eszközkezelőben és nézd meg, hogy mi történik. Ha megjavul, akkor kuka a driver, vagy a hardver. 2000ft-os kérdés.
Nézz rá még esetleg feladatkezelőben, hogy mi fogja enyire a procit.
-
Freddy TNT
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
Úgy értettem ha nincs csak 2 GB ram a gépben mindegy mit tesz fel, ha 4 gigánál több van akkor csak a 64 bitest van értelme feltenni.
(#20083) zsotesz81
Nem tettél fel új biztonsági programot, vagy valami optimalizálást nem nyomtál a gépre?
-
zsotesz81
senior tag
-
vilmaboy
őstag
ha van fent total commander, akkor \ jelű meghajtó... elvileg ha start menü / keresésbe simán csak egy space-t ütsz, akkor kellene keresse... Soxor fontos, hogy egy munkacsoportban legyetek, hogy megtalálja a masinát. Pl mindketten a workgroupban, vagy a munkacsoportban, vagy a kiskutyafüle nevüben.
-
vilmaboy
őstag
-
flash-
veterán
helyi hálózatban a munkacsoportban van egy olyan pc-hogy jani.
hogy keressek rá?hova írjam be?windows xpnél csak beírtam a keresés számítogépek keresésbe.de windows 7 nél hogy kell?
-
zsotesz81
senior tag
Sziasztok
Egy elég érdekes problémába futottam bele ma reggel. Tegnap semmi gond nem volt a géppel, ma reggel bekapcsoltam, win betöltött, majd indítanék valami programot, de csak forog a kis kék karika. Megpróbáltam start menüből indítani valamit, de onnan nem is engedi. Ráállok a programra de ki sem jelölődik. Csökkentett módban elindul és ott nincs ez a hiba.
Ami fura, hogy mikor a win elindul és tölti be a progikat akkor még tudok mindent indítani, aztán mikor mindent betölt utána kezdődik ez a gond.
Szerintetek mi lehet a gond? Olyan mintha valamit elindítana és az blockolná a programindítást.
Csökkentett módban megnéztem az msconfigot, de nem találtam semmit. -
Freddy TNT
őstag
-
vilmaboy
őstag
csak eltaláltam pont... bár mindenhez értenék...szívesen tenném, de 2ig melózom, utána pénzt keresek és nem nagyon érek haza este 7-8 előtt és reggel 6kor ismét kelek. ha felmegyek netre még a család mellett, akkor nagyon szívesen segítek neked, de nem tudom garantálni, hogy odaérek. Megy a privi az elérhetőségekkel.
-
sfdrakex
nagyúr
-
CoolMan
MODERÁTOR
Szia!
32 bitest mert nincs 4GB-nál több ramod. Amennyiben a közeljövőben tervezed a ram bővítést akkor 64 bitest telepíts.
-
Freddy TNT
őstag
[link] ez alapján 64 bites szóval mnejne a 64 bites oprendszer rá
-
tininindzsa
csendes tag
Sziasztok,
most szeretném telepíteni a notebookomra a Windows 7 Home Premiumot, de nem tudom, hogy x64 vagy x86-os kellene nekem.
A gépem adatai:
AMD Athlon DualCore QL65
2,1 GHz, 3 Gb Ram
nem tudom, hogy kell-e még valamilyen adat a kérdés eldöntéséhez, én sajnos így sem tudom eldönteni. Ajánljatok valamit légyszíves!
Köszönöm! -
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a win induláskori prioritásokat átállítani? Indítópultban indul a windows-al a winamp és a chrome, valamint programon belül indul a torrent, avast, daemon tools, o&o defrag és egy letöltésvezérlő. Utóbbi kettőt hiába tiltom ccleanerrel, ugyan úgy elindul win-el... A kérdés tehát adott.
-
Kiskokó
veterán
-
Freddy TNT
őstag
Hello mindenki !
A problémám a következő :
Adott egy win7 32 bit. Alatta egy 2 GHz-s cerka 1 Gb DDRI ram. Az oprendszer persze megeszi reggelire a gépet, de irodai célra kellene.
Szóval fel lett telepítve az OS és még normális volt minden. Elég gyors stb stb.
Van benne egy öreg wifi kártya. 11Mbps max sebességgel. Kb amióta annak a drivere fent van akörül jelentkezett a probléma
A CPU terhelés 100% állandóan. A feladatkezelőben a folyamatokat nézve azonban max 15-25% terhelésnek kellene lennie alapjáraton.
MI okozza ezt szerintetek ?
-
vilmaboy
őstag
-
Kiskokó
veterán
Agnitum outpost tűzfalról hallottatok már?
Jóféle? vagy hadjam a francba és maradjo na sima win7 tűzfal ? -
Kiskokó
veterán
-
vilmaboy
őstag
-
Kiskokó
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
Hello
Semmi nincs fent csak a zone alarm. Másig nem is jutottam.
Lehet újra telepítem és megoldódik. Esetleg másik verzió a tanácsolt inkább vagy mi ?
HDD sentinelt szedek le mindjárt.
Vadi új a vinyó augusztusi gyártás XD ha gyárilag hibás...... akkor Nagyon boldogok leszek és összeteszem a kezem hogy nekem mindig minden olyan könnyen megy ezzel a géppel.... :S
Köszi -
vilmaboy
őstag
Elsőre azt mondanám, hogy ellenőrizd a winyót HDD sentinellel. az hogy menyi idős, részletkérdés. Másodszor, hogy nem jött össze a win telepítés. ez gondolom nem egy full hivatalos win Zone alarm nem hiszem, hogy bekavarna, de teszt képpen kapcsold ki a francba. Attól hogy neked van egy felhasználód a gépeden, pl Józsika és neki rendszergazdai jogköre van, attól ő még nem rendszergazda... Milyen vírus kergető, anti malware stb... stb van fent Zone-on kívül?
-
Kiskokó
veterán
Enyémre senkinek semmi ötlet ?
? -
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Ahogy korábban írták, nyugodtan mehet a 64 bites. Ha 2G RAM-od van csak, akkor meggondolandó, hogy lehet, hogy elég a 32-es is, mert talán több memóriát eszik alapból egy 64 bites rendszer (nekem is 2G van most, Win7x64 alatt, és néha mintha megszaladna, de pont most, amikor linkelni akartam 40% memórihasználatot mutat a task manager).
Ha 4G RAM van a gépben, akkor már nem nagyon szabad gondolkodni, menjen a 64. Anélkül ugyanis csak 4G RAM-ot tud a windows megcímezni, de abban a 4-ben benne van a videókártya memóriától a perifériáknak kiosztott címterületig minden, és kb 3.2 - 3.5G memóriát lát a rendszer.
Akkor nem javallott, ha valamiről előre tudod, hogy nem fog menni 64 biten. Mittudomén, van valami olyan hardvered, amiről mások már kiderítették, hogy gond van vele. De akkor szerintem már a 32 bites win7-el is baja van, és nem a 64 bit lesz a kizáró ok.Régen, még az XP idejében azért volt baj a 64 bittel, mert 64 bites XP nem létezett. A Windows Server 2003-at címkézték át 64 bites XP-nek, és ebből sok gond volt, de a Vista, a 7 és a 8 már rendesen, előre megtervezetten 64 bites, teljesen egyenértékű a 32 bitessel. Még az sem követelmény, hogy a driverek 64 bitesek legyenek, bár az nem hátrány. Nekem pl. az USB3-as kártyámhoz 32 bites driver van, de megy tökéletesen.
Csak hát az elmúlt 8-10 év beidegződése, hogy jajj vigyázat a 64 bittel, az már megvan, ezért félnek az emberek tőle.
Szoftverekből azonban egyenesen felesleges a 64 biteseket hajkurászni, még a Microsoft is inkább a 32 bites Office 2013 telepítését ajánlja 64 bites windowsra. Kivéve azok az alkalmazások, amik ténylegesen tudnak profitálni a sok memóriából. Mint pl. videóvágó szoftverek, képszerkesztők, satöbbi. De akkor már a gépbe is elkél a 8G, vagy több memória.De ez a szöveg, hogy "ne rakj fel 32 bitest, mert nem támogatott", ez kábé az autószerelőnél a dűzni belever a karterba kezdetű hablatyolással ér fel.

-
hNp88
aktív tag
-
albert8
veterán
Olyat be lehet állitani, hogy egy idő után magától leálljon a gép?/mint a TV-n/
-
MasterMark
titán
Üdv
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy felhasználónál, azt hogy lehetne beállítani, hogy jelszót kérjen internethasználathoz? Lehetőleg külső program nélkül szeretném megoldani.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Semmilyent. A 64 bites kezeli a 4GB felett is a ramot a 32 bites nem. Olvasnivaló.
-
törölt tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
qqcqqc
őstag
-
törölt tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
törölt tag
Dell Inspiron M5010es gépem van 2 GB rammal, Win 7 32 bites rendszerrel. Ahogy néztem a proci 64 bitet támogat, illetve a support oldalon is 64 bites driverek vannak (a kicsomagoló után előjön, hogy a 32 bitest és 64 bitest is támogatja).
Milyen windowst érdemes feltenni? -
dodopek
addikt
Nincs fél éves. Asus M5A97,Athlon 2 X3 460, 2x2gb kingston hyperx blu,7750oc... Szóval szerintem nem, de kipróbálom. Bár ez előtt is ugyanígy indult a telepítés óta....
Hát, úgy tűnik, hogy bejött a trükk.Újraindítottam a pen nélkül, és elmúlt a hosszú boot, és az ismeretlen eszköz probléma is. Viszont mivel továbbra is szeretném readyboostnak használni, mit javasoltok? Minden kikapcsoláskor vegyem ki? Kicsit macerás, mert a gép hátuljában van az USB3 csatiban. Alternatívakeresésként még annyit kérdeznék, hogy ha USB 2.0 csatiba dugom, lassabb lesz a readíboost felhasználása, mintha 3.0-ba lenne? Verba Store&go 4gb usb2.0 a pen...
-
sfdrakex
nagyúr
Pendrive nélkül indítsd el. Nem tudom mikori a géped, de régebbi gépen volt olyan, hogy ha pendriveot rádugtuk nem ment a nyomtatás, és valami olyan gondja volt hogy nem tud usb-n annyi áramot kinyomni hogy minden eszközt kiszolgáljon. Lehet induláskor a pendrive megeszi az usb-t annyira hogy a többi eszközt emiatt nem érzékeli.
-
Kiskokó
veterán
Hello
Kérlek segítsetek!
Vadi új 1tb WD vinyó, felraktam rá egy Win 7 professional 64 Bites verziót.
Vadi új rendszerem azt csinálja hogy tök teljesen magától egyszer jó egyszer meg azt csinálja hogy semmit se tudok megnyitni se fájlok/programokat inditani se a vezérlőpultban csinálni semmit mert mindenre azt írja ki hogy (nincs megfelelő jogosultságom), aztán 5 perc múlva magától jó lesz. vagy ha ki és be jelentkezek.
Egy felhasználó van csak a rendszergazda.Aztán nem megy a net... lehet hogy a 32bites Zone alarm zavarja be és nem engedi ?
Illetve hogy eléggé lassúcskának tünik a gép...Ezekre mi a magyarázat és megoldás? Köszi előre is Hello
-
dodopek
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Ma bekapcsoláskor a win 7 először nem ismerte fel a megszokott( nem átdugott) egeret, majd átdugás után felismerte. Viszont kiírta, hogy egy usb eszközt nem tudott azonosítani. Hiába húztam ki minden USB-s cuccot, nem tünt el a felsorolásból...
Most látszólag minden usb-s eszközöm működik, de az usb 4es portjában továbbra is ott jelzi az ismeretlen eszközt.Hogyan zudhatom meg, hogy melyik a 4escsatlakozó, illetve honnan tudhatom, hogy mivel szórakozik? Ja, és a boot idő is többszörösére nőtt a kezdőképnél...Win 7 Ultimate x64...
Köszi!
-
vlevi
nagyúr
-
Sami22
aktív tag
-
W. A. Lacky
tag
Nos, megtörtént a törlés. Semmi változás. Továbbra se írja ki a csatlakoztatott eszközök listáját. Illetve amikor a hálózati UTP kábelt visszadugom, egyből telepíti az összes hálózaton fellelhető nyomtató drajverjét, pedig a kutya se kéri rá! Továbbra se listáz ki sem eszközt, sem nyomtatót. Ötlet?
-
Weaver
senior tag
olyan problémám van, hogy bizonyos oldalakon, ahol belépés után elvileg meg kellene hogy jegyezzen az oldal kidobál. ilyen pl a PH is , ahol be is pipálom belépéskor hogy ne léptessen ki mégis kidob, ha pl 1 napig nem lépek be. néhány torrent oldalnál is u.e. a helyzet: van amelyik megjegyez, van amelyik nem.
mitől van ez? -
W. A. Lacky
tag
-
W. A. Lacky
tag
-
vilmaboy
őstag
-
Sami22
aktív tag
Mikor még hajlandó volt elindulni, akkor a HD sentienl 72%os kondíciót, a HD tune pedig 5 hibás szektort jelezett, szóval a HDD akkor sem volt éppen tökéletes.
Tovább gondolkozva, a renszer annyira friss volt, hogy a windowson és a vga illesztőprogjamján kívül semmi nem volt rajta, ezért talán a szoftveres hiba kevésbé valószínű. -
vilmaboy
őstag
-
Sami22
aktív tag
Sokadik kérdésem, ebben az ügyeben, de próbálom biztossá tenni, hogy a hdd a ludas, nem szeretnék rossz alkatrészt venni, kölcsön kérni most nincs lehetőségem.
Most azt csinálja a gép, hogy a win betölt, kapok egy "üdvözöljük" képet, majd minden elsötétül, a kurzort látom, tudom is mozgatni, fél óra után pedig hibaüzenetek kezdenek megjelenni, mindegyik egy-egy .dll fájl betöltésének hibájáról . Közben is nagyon hangos a merevlemez. Ez inkább a HDDre, vagy a videókártyára tereli a gyanút? Vagy talán szoftveres a probléma? (ez a lehetőség sem hagy nyugodni) A windows szó szerint egy napos, de előtt hónapokig ment gond nélkül.
-
vilmaboy
őstag
esetleg ezeken?
MS Termékaktiválási ügyfélszolgálat: (+36 80) 018-406
MS Általános ügyfélszolgálat: (+36 1) 267-4636 e-mail: msinfo@microsoft.hu -
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Le lehet ellenőrizni azt valahol hogy egy win7 pro OEM kulcs aktiválva/használva volt-e már?
-
vilmaboy
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
-
vilmaboy
őstag
-
localhost
Közösségépítő
Kókányolt, eszkábált, okosított, barmolt, tákolt verziójú ABLAKOKAT használsz, vagy eredeti PiciPuhát ?
-
nubreed
nagyúr
Van, a neve Driver Sweeper Letöltés a guru3d-ről. De úgy kell csinálni, hogy a drivert rendesen uninstallod a saját eltávolítójával, utána bebootolsz csökkentett módban és úgy futtatod a Driver Sweepert, ki tudod jelölni mit akarsz leszedni, vigyázz hogy nehogy leszedj olyat is amit nem kéne, tehát csak at amd/ati catalyst cuccokat jelöld ki, leszedi az ott maradt szemetet. Elmojol egy kicsit ha jól emlkészem aztán kiirja, hogy kész, újra lehet indítani a gépet és felrakhatod az új drivert.
-
törölt tag
Azt honnan tudom, hogy a BitLocker be van-e kapcsolva?
Anno beakartam kapcsolni az 500GB-s külső vinyómra, el is kezdtem, de visszavontam. Megnéztem vezérlőpultban ott kikapcsolva-t ír, ha rádugom a gépre, nem kér semmit. Akkor ezek szerint ki van kapcsolva?? -
droti25
őstag
-
Visormail
addikt
-
droti25
őstag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
droti25
őstag
Registry átírás után beállítottam a biosban a vinyót AHCI módra!
Megnézve az eszközkezelőt ez fogadott!
Hibát nem tapasztaltam de mégis érdekel mi ez a hiba!?
-
sfdrakex
nagyúr
Távolítsd el a nyomtatókat eszközkezelőből, aztán telepítsd újra.
-
albert8
veterán
-
albert8
veterán
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
albert8
veterán
-
W. A. Lacky
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, amelynek megoldásához Profi W7 szakembert keresek. A probléma a következő: Az "Eszközök és nyomtatók" megnyitásakor percekig olvassa be az adatokat, megy a zöld csík, tovább is megy mint a rendelkezésre álló hely, de semmikor sem áll le és nem talál semmilyen eszközt vagy nyomtatót. Pedig van nyomtató telepítve, kettő is. Ha újra akarom telepíteni bármelyik nyomtatót, akkor kiírja, hogy telepítve van és működik. Tesztlapot tudok nyomtatni, de semmi mást. A nyomtatásvezérlőben sorakoznak a várakozó dokumentumok, de a nyomtató nincs benne a listában, a lista üres, így a nyomtatásvezérlőt sem tudom megnyitni, hogy törölhetném a várakozó dokumentumokat. Ugyanebből a problémából adódik a másik is: Ha pendrive-t csatlakoztatok és le akarom választani, szintén nem nyitja meg az "Eszközök és nyomtatók" opciót, nem listázza ki a csatlakoztatott pendrive-t sem, ezért szabályosan nem tudom leválasztani.
Ha valakinek volna ötlete, hogyan állíthatnám helyre a dolgokat, nagyon megköszönném! -
Krystal_s
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
Easus Partiton Master programmal tudsz a C -hez csapni, úgy hogy a D meghajtód ELEJÉBŐL vágj le, ekkor az ott lévő adatokat elmozgatja onnan ,szóval adatvesztésed nem lesz.
-
artiny
őstag
1.)
Bootmgr is missing hiba üzenet WINDOWS 7 nél, mi okozhatja?
okozhatja az hogy kevés a hely a rendszerpatcion (megtelelt csurdik es azert jon elo ez - bootrec el azonban megoldotta es elindult de a C szinte csurdik volt)2.)
Rendszerpatrició kibővítése - megoldható?
20 gb volt hagyva a windows 7 nek. Egy winyo van a gepbe tobb patriciora szedve.
Ugy probaltam hozzadani meg 20GB-ot hogy az utolso patriciobol vettem le 20GB-t,formataltam NTFS re ahogy a C van. Majd mikor kapcsolni szerettem volna a C hez nem engedte csak az elozo patciohoz.
Ha hozza akarok kapcsolni akkor a D-rol kell levalasztanom majd ures helyet?akkor mukodne? -
polaar
tag
Befejezte a windows a javítàst,nem tudja javítani azt írta,6.1.7600.16385.a probléma aláirása
-
polaar
tag
-
vilmaboy
őstag
-
polaar
tag
-
vilmaboy
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
-
polaar
tag
Sziasztok!
Segítség kellene:nem indul a laptopomon a win7 el,azt írja a számítógép nem tudott elindulni,az indítási javítás ellenörzi a rendszert.Már 35 Perce megy de semmi men történik-mit tegyek?(win 7 home) -
ledgeri
nagyúr
Egyébként mit csinál a sfc /scannow, és hova is kéne beírni?
-
törölt tag
Helló, az miért van, hogyha az ember megpróbálja regisztrálni az egyébként beaktivált eredeti Windows 7 -esét vagy Windows Vistáját, az alábbi oldalakon:
A Windows 7 regisztrálása - Microsoft Windows
akkor bekéri a személyes adatokat, de onnan nem lép tovább?
-
cigam
titán
-
potyi23
senior tag
-
brd
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
20100 - 20001
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- Amazon
- E-book olvasók
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Futás, futópályák
- Aranylemezre került a Forza Horizon 6
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

1 óra állás után hibernálja magát... kva jó, mert nehezen alszok el, ha nem hallom a gép zúgását, ugyanakkor az sem jó, hogy egész éjjel ment, míg XP-t használtam

és 128Giga azért, mert sokkal gyorsabb, mint a 64-es.