Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
idevele!
csendes tag
válasz AlyrArkhon #43208 üzenetére
Köszi. Csak "videó"-ra kerestem rá az egész fórumban.
Van egy VGA Y 1 apa-2 anya kábelem is. De akkor sem tudom milyen hardverrel és szoftverrel lehetne rögzíteni a kép és hangjelet pl. avi formátumba, amit valahogy a PC SSD-re átvíve fel lehet tölteni pl. youtube-ra. Nem tudom bevezetni a jeleket a PC-be, hogy pl. a camtasia programmal rögzíthessem.
Videomagnó 2014-ben? Ez érdekes lenne. Nem analóg, hanem digitális videó kell.[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz AlyrArkhon #43206 üzenetére
AlyrArkhon, krealon: Köszönöm a választ.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
idevele!
csendes tag
válasz AlyrArkhon #43213 üzenetére
Beírtam ezt a topikjába, de nincs ott semmi mozgás.
Valami olcsó jó minőségű VGA-kompozit konverter kéne, postával lehetőleg kevesebb, mint 5e-ből.
Használt is jó. Tudsz valahol ilyet?
Mi az a TV dongle?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz AlyrArkhon #43204 üzenetére
Hat ez az. Minden fontos dolog az adat hdd-n van. Ugy fogalmazok, hogy majdnem uresnek kellene lennie az ssd-nek. A programok max 5 GB-ot foglalnak. Ezzel szemben 17 GB van mar csak szabadon. De hiaba keresem nem talalom mi foglal ennyit
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz AlyrArkhon #43220 üzenetére
bocs, kicsusztam a szerkesztés alól. a másik kérdésre : egyes USB tv tunereken van kompozit bemenet is. erre gondoltam mint alternativa
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
idevele!
csendes tag
válasz AlyrArkhon #43220 üzenetére
Arról sok rosszat hallok, hogy hulladék, meg kb. féláron is van máshol. Max. pár 1000-ért érdekel, inkább használt, mint új, mert csak 1 hétre kéne. Kár hogy nem lehet kölcsönözni. Csak azok az eszközeim vannak, amiket írtam.
-
rgeorge
addikt
válasz AlyrArkhon #43282 üzenetére
Nincs ilyen, nem is volt.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
félisten
válasz AlyrArkhon #43358 üzenetére
Ugyanúgy van beállítva az összes gépem évek óta, semmi optimalizálás vagy egyebek.
-
beleszólok
senior tag
válasz AlyrArkhon #43369 üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű. Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy elég rapszodikus a megjelenése. Van, hogy napokig nem jelentkezik, máskor meg öt percenként.
Eddig egyedül az új FF-szal nem is kompatibilis helyesírás ellenőrzőt sikerült így kiszűrni, mert az véletlenül épp le volt tiltva amikor megkergült legutóbb. (bár még ez sem jelent sokat, mert ha nincs törölve, akkor a tiltás ellenére is bekavarhat egyik-másik )Ezért kellene valami olyan eszköz, ami windows alatt működhet és megtalálja azt a threadet, amit a processmonitor.exe nem...
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
válasz AlyrArkhon #43369 üzenetére
Jó matekos mindig felezi, akkor derül ki a leggyorsabban, nem egyessével csinálja
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Melorin
addikt
válasz AlyrArkhon #43381 üzenetére
Na de melyik programból?
-
Melorin
addikt
válasz AlyrArkhon #43391 üzenetére
Ma megint bekapcsolt a gép, hiába tiltottam le pár napja mindent a feladatütemezőben
Most megnéztem újra, és ez jelent meg:-MP Scheduled Scan: Állapot: Kész Legutóbbi futtatás ideje: 2014.09.26. 3:33:14 A művelet sikeresen befejeződött.
- Proxy: Állapot: Kész Legutóbbi futtatás ideje: 2014.09.26. 3:19:27 A művelet sikeresen befejeződött.- HotStart: Állapot: Kész Legutóbbi futtatás ideje: 2014.09.26. 2:49:26 A művelet sikeresen befejeződött.
Meg még egy rahedli más egyéb ami ma hajnalban futott le.
Pedig ezt is letiltottam legutóbb, és mégis visszaköszönt
Hogy a gyíkba szabadulhatok akkor meg az ilyen makacs dolgoktól?[ Szerkesztve ]
-
beleszólok
senior tag
válasz AlyrArkhon #43467 üzenetére
És mi van azokkal a kártevőkkel, amik a böngésző biztonsági hibáit vagy a figyelmetlenségedet kihasználva másznak fel a gépedre? (Mást ne mondjak, yahoo reklámok nemrégiben)
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz AlyrArkhon #43470 üzenetére
Pl. mert lehet, hogy egy hete átengedett valamit, amit a későbbi update-ekkel már észrevesz.
Egyébként van aki azt állítja, hogy nincs víruskereső a gépén, mégsem találkozott vírusokkal, mert megválogatja, hogy hova jár a neten.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
LonGleY
veterán
válasz AlyrArkhon #43856 üzenetére
Sérült a partíció. Több ilyennel találkoztam már (általában a hulladék WD Green-ek, vagy egyéb olcsó HDD-k csinálják). Van rá egy eszköz, ami szokott segíteni, van partíció-mentő része: Active@ Partition Recovery (a többit privátban).
[ Szerkesztve ]
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz AlyrArkhon #43856 üzenetére
Hosszas szenvedés után talán megoldódott a probléma, talán még az oka is meglett
Leírom, hátha máskor másnak is segít. Miután semmiféle ráolvasás (értsd: segédprogramok) nem segített, végül valahogy - többszöri rendszervisszaállítás, chkdsk stb után) hozzáférhetővé vált a partició tulajdonságlapja, ahol megdöbbenve tapasztaltam, hogy a felhasználóm egyáltalán nem szerepel a jogoknál.Felvéve a felhasználót, odaadva neki a megfelelő jogokat, némi (sok ) tekerés után visszaállt minden a rendes kerékvágásba. Valószínűleg a gép átnevezésénél (amire egy másik, hálózati probléma nyomozásakor került sor) vesztette el a felhasználót a leíróból...Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
almos94
aktív tag
válasz AlyrArkhon #44244 üzenetére
Tudsz esetleg párat név szerint, ami működhet?
Az a baj, hogy azóta már telepitettem pár dolgot C-re-Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
válasz AlyrArkhon #44246 üzenetére
Köszönöm Neked és Tamy kollégának is. Nem sikerült visszaállitani, valószinűleg túl sokat piszkáltam bele a törlés után. De legalább megtanultam használni ezeket a programokat is, későbbiekben jól jöhet majd.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
geris197
tag
válasz AlyrArkhon #44734 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
Travelos
őstag
válasz AlyrArkhon #44747 üzenetére
Nem ismerem, sosem használtam, tartok tőle.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz AlyrArkhon #44772 üzenetére
Időközben már kipróbáltam ezt a registrys módszert, és bevált, de azért köszi, hasznos, elmentem magamnak. Köszi!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz AlyrArkhon #45248 üzenetére
Windows 7 Prof van a gépen és 1 felhasználói fiók, a másik 2 gépen ugyanígy.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
UFO1
senior tag
válasz AlyrArkhon #46935 üzenetére
Nem tudok ott semmit sem állítani minden szürke, de már rájöttem a speciális alatt kellett a tulajdonosi adatokat módosítani csak olyan ritkán kotorászok itt, hogy nem ugrott be, azért köszi.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz AlyrArkhon #47972 üzenetére
Ez újra is fogja indítani a gépet?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Peczek
aktív tag
válasz AlyrArkhon #58068 üzenetére
Köszi, este kipróbálom
-
Karakhul
újonc
válasz AlyrArkhon #58464 üzenetére
Ahogy látom ezek szerint nincs egyértelmű megoldás erre a hibára?!Nem tudom mennyire oldana meg bármit is ha teljesen újra installálnám a gépet,vagy a win7et upgradeolném a 10esre?!Ez megoldhatja vajon?
Nem tudom már mit raktam fel 2-3 hete,egyszer csak elő jött a probléma és azóta fenn áll,kezdetben csak a tört wownál majd a rendes wownál is előjött,ma meg egy másik játéknál is.A kérdés ugyanaz,vajon egy teljes újra telepités vagy upgrade win 10re megszüntetné/megoldaná,mert eléggé idegesitő.
Ezek szerint más még nem találkozott ezzel a gonddal. Wownál mondták,hogy telepítsem újra,meg használjam a 32bites verziót de egyik se oldotta meg a gondot.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz AlyrArkhon #61020 üzenetére
Az van beállítva, hoyg a power gomb megnyomására kikapcsoljon (de hetek óta, és sose volt gond).
Frissítéseket hetek óta nem raktam fel, úgy van beállítva, hoyg keressen, de én döntöm el hogy letöltse-e és felrakja-e azokat.Most lefuttattam a Malwarybytes-t, ez az eredmény, lehet az az egy Malware a ludas.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest