Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48044) cpt_psycho


cpt_psycho
újonc

Sziasztok! Van egy kis problémám a külső meghajtómmal, de valószínűleg nem hardverhiba lesz. Jártam a HDD topicban is, ott javasolták, hogy kérdezzek rá itt is. Íme a helyzet.
A Samsung S2 Portable 500 GB-os külső meghajtómmal akadt gondom, méghozzá az, hogy nem ismeri fel a laptopomra (HP Compaq 610) telepített Win7 Professional. A rendszer pár hónapja van fenn a gépen, a legújabb frissítéseket folyamatosan telepítem. Amikor bedugom az USB aljzatba, a meghajtó elindul, a rendszer pedig érzékeli, de nem jeleníti meg a meghajtók között. A samsung drive manager is érzékeli, sőt le is tudom választani a rendszerről, de ennyi. 3 aljzat van a gépen, egyikben sem működik. Más eszközöket (pendrive, mobile stick stb.) gond nélkül felismer. Az otthoni PC-m és más számítógépek is probléma nélkül érzékelik. A laptopomon a Win7 mellett Linux Ubuntu is van, az a rendszer is felismeri és kezeli. A meghajtót leformáztam (NFTS), vírusirtottam, nem változott semmi. A "legérdekesebb" az egészben, hogy ez a probléma egyik napról a másikra jött elő. Segítségeteket előre is köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.