Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
LampyG
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát lehet.. De eddig csak win7 alatt van leírás hogyan lehet!! de úgy meg nem is lehet.. érted?
mert én nem!
Kúreva fuji nem igaz hogy nem csinál valamit hozzá,hogy ne szívjanak..:S
Mező Érték
Déli híd tulajdonságai
Déli híd [ TRIAL VERSION ]
Revízió 01High Definition Audio
Kodek neve Realtek ALC268
Kodek azonosítója 10EC0268h / 17341110h
Kodek revízió 00100003h
Kodek típusa Audio
Támogatott hangformátumok 44 kHz, 48 kHz, 96 kHz, 192 kHz, 16 bit, 20 bit, 24 bit -
LampyG
csendes tag
ég mindig nem tudni mi a baj! Fujitsu Siemens v5555 hang recseg és csak a jobb oldali szól... :S[kép]
-
-
LampyG
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát itt sjana csak a Windows Update-k vannak! onna keressen onnan telepytsen vagy soha stb alaból minden soha meg hogy én döntöm el! a telepítőt elindítom úgy nem jó mert nekem kell rákeresteni a hangdriverre.. de úgy hogy annak nincs drivere még fenn! de ez állandóan visszarakja..
bonyomlúltan van a fs v555 nél a hangdriver!
ez volt a leírásban hogy hogyan kell felrakni hogy működjön.. na de így nem lehet..
-
LampyG
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szia! Ott az áll hogy én döntöm el- és soha ne telepítse automatikusan a drivereket és ne iskeresse őket a win update webhelyen..:S Friss win7 ultimate.. most raktam fel.. és amit ő felrakott alap drivert ugye! azt állandóan visszarkja! rányomok hogy hangeszköz eltávolítása a driverrel együtt..utána rákerestetek az új eszközökre.. felvillan hogy van és már telepíti is vissza ugyan azt+ 2 villanás az egész és végzett is..:S én meg ideg vok..
FS laptop hangal szívok már 1 hete:S jobb oldali szól csak és recseg..:S -
LampyG
csendes tag
Hi! HELP!! Win7 alatt hogy tudom letiltani az automatikus Driver telepítést?? leakarom cserélni a drivert! csak a baj az hogy mikor eltávolítom az alap Drivert.. meg hangeszközt akkor rákerestetek hogy rátaláljon! de ez a lami win7 egyből visszarakja az alap drivert amit telepítéskor feltett.. nem tudom lecserélni így.. me hogy azt mondja minden drivernél hogy a legfrisseb bla bla bla.. De nekem meg telepítenem kellene ezt hogy jó legyen a hang! Siemens esprimo Mobile v5555..:S
Köszönöm
Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert én nem!
mint az újratelepítés.. nálam is volt ilyen, vírustól.. és ugyan úgy se javítani nem engedte meg semmi..
bonyomlúltan van a fs v555 nél a hangdriver!