Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy nagy problémám. Ma az első indításnál azt írta hogy az előző leállítás nem volt megfelelő, ezért választani kellett hogy milyen módon indítok. Normál módban tettem. Pár perc használat után észrevettem hogy a műveleti központ valamit jelez. Megnéztem, azt írta hogy az automatikus update ki van kapcsolva. Vissza akartam kapcsolni, de nem lépett be a vezérlőpulton belül a windows update-be. Újra akartam indítnai a gépet, de azt írja hogy az a fájl sérült, vagy hiányzik: \windows\system32\drivers\pctcore64.sys
Azt írja tegyem be a telepítőt, és válasszam a javítás lehetőséget. Megtettem, csinál is valamit, majd amikor végez újraindítanám a gépet, de ismét az a fekete képernyő fogad, a már említett szöveggel
Mit lehet ilyenkor tenni, azon kívül hogy újratelepítem?
Aktív témák
- Arc Raiders
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest