Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
nfsu17
üzenetére
Azert olvasgattam moonman cikket még regebben, mert nalam is megjelent az Esemenynaploban olyan bejegyzes hogy a rendszer megszuntette a kotet arnyekmasolatat.
Azert irom igy mert nalam altalaban a C:\-t jeloli meg, mikozben en ahhoz hozza sem nyultam vagyis nem telepitettem semmit, se uninstall nem volt, megis kaptam a bejegyzest.
A W7 64 bites rendszeren a C:\ 50 Gb (100 Mb-os particiot nem hasznalok) es abbol 35 Gb
mindig szabad tehat sosem erem el hogy megteljen a kritikus pontig a D:\ 60 Gb ebbol altalaban 45-50 Gb szabad vagyis a D:\ particion sem erem el sosem a kritikus pontot megis eszrevettem hogy hiaba nem hasznalom valtozik a szabadterulet merete.
Ezert inkabb ugy fogalmaznak hogy csak egy tipp volt, de valoban mergesito ha az ember egy ilyenbe belefut.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest