Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Dany007
veterán
A vinyót nekem is ajánlották, hogy próbáljam ki. De szerintem alapértelmezetten van az energiagazdálkodás.
@bobsys:
Az áramingadozásos dologhoz még annyit, hogy én ezt azért nem tartom lehetőségnek, mivel Win 7 telepítése előtt nem volt ilyen probléma.
Ha ilyen gyakori áramingadozás lenne, mint ahogy a naptárban bejelöltem, akkor valószínű, hogy előtte is volt, hasonló gyakorisággal. De előtte semmi ilyet nem tapasztaltam.
Sajnos vagy sem, de elég sokat ülök a gép előtt, főleg most tavasszal / nyáron. Szerintem akkor is feltűnt volna ez a sorozatos restartolás, ahogy most is feltűnik.Persze, azért kipróbálom a szünetmentes' megoldást, de kizártnak tartom, hogy ez legyen az oka.
Mért pont a Win7 telepítését követő 1 hónapon belül indul újra a gép látszólag ok nélkül? Majd utána megint, aztán megint, aztán sorozatosan is...
Előtte meg mért nem volt ilyen egyszer sem!?
Szerintem a két dolog üti egymást. Több, mint 2-2,5 éve ez a gépem van. Először Xp, majd Vista, és most nemrég Win7. Csak a Win7-nél csinálta ezt az újraindítgatást, máskor más op.rendszernél nem.
Aktív témák
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- BMW topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- További aktív témák...
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest