Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
fgordon
üzenetére
WAIK, oszt olyan telepitokeszletet csinalsz magadnak amilyet akarsz, annyi ram foglalassal amennyivel akarod
a servicezek egymasra epulese nem bonyolultabb, mint az xpnel csak talan tobb service van
virtualis gepkent hasznalni szavak alatt gondolom mint host os erted mert guestkent megoldja a hipervisor (lapozas, ballooning stb.) ha kevesebb a ram mint kene
host oskent pedig tadaaam fogja es szepen kilapozza azokat a dolgokat amik eppen nem kellenek a memoriaban es igy lesz hely a guest oseknekegy masik topicban irtad
Máshogy látjuk a memória kérdést. Én szeretem tudni, hogy mi van a memóriában, mi mire használja, és míg XP-nél kb lehet tudni, Win7-nél már nem igazán, annyi a process... De túlléptem már ezen, hogy csak engem érdekelnek az ilyenek
Szeretnem leszogezni, hogy lehet tudni, hogy melyik process mire valo es melyik folyamat mogott milyen service van
Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest