Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Morden: pont ez az, hogy Win7-ben sok service egymásra épül, és nem lehet leállítani a többségét, ahogy vizsgálgattam párszor rövid ideig. Van több olyan hálózati szolgáltatás, aminek semmi haszna az én szempontomból, mégis használják dolgok, és nem lehet leállítani, stb stb...
Igazából az lepett meg, hogy milyen komor, harcias, barátságtalan válasz jött, például tőled is. Biztos én értem félre, ha nem ilyennek szántad, én értelmezem rosszul. Nyilván az volt a gond, hogy én más célból kérdeztem rá ezekre, mint a többség.
Mondok még egy szempontot, amire NEM jó a Win7, a sok memóriahasználata miatt: virtuális gépként használni. Tudom, tudom, nem erre tervezték.

Mindegy, ettől függetlenül köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest