- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Sziasztok!
A történet a következő... Adott két merevlemez. Az egyik egy 30 gigás, csak adattárolásra. A másik egy 120 gigás, melyből 16-ot anno lecsíptem az XP-nek, így lett egy 16 és 94 giga körüli partíció. Elterveztem, hogy felteszem a Win 7-et, de az alá nem ártana 30. Így partition wizard-dal lecsíptem a 94-ből még 16-ot, de ezt win alatt nem tudtam hozzákapcsolni a másik 16-hoz amin az XP van. Gondoltam ha formatálom az XP-s partíciót win 7 telepítő alatt, majd megoldom. Persze nem így lett, így most van egy 80 gigás partícióm és egy 30 gigás lemez, amkiről semmiféleképpen nem szeretnék adatot veszteni, és két formatált 16 gigás partíció egy lemezről amiket nem tudok összekapcsolni...
Még szerencse, hogy van itthon több gép, így tudok segítséget kérni...
Várom a javaslatokat!
Előre is köszi!
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest