Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Érdekes (?) problémám van, gondoltam hátha tud valaki a probléma mibenlétét. Adott 3 gép win7-te, mindannyian az otthoni csoport tagjai. Win7 otthoni csoport beállításai alapon, minden gép fix IP stb stb. A probléma az, hogy hol látom az egyik gépet a hálón, hol meg nem. Ami különbség közöttük, hogy az egyik gép (a problémás) wifin keresztül kapcsolódik a routerhez 32bites rendszerrel, a másik két gép kábelen, az egyik 32 a másik 64 bites HOME premium. A furcsaság pedig az, hogy van, hogy totalcommanderben nem látom az adott gépet, de ki tudom explorerrel tallózni, vagy úgy sem, de a megosztott média tartalmakat látja, de a gépet magát nem. Olyan is előfordul, hogy explorer látja, totcom nem, de csináltam az eszköztárra gombot, ami megnyitja a másik gép megosztott mappáját, és az működik, de beletallózni nem tudok (a gombnál is explorerben "előtallózva" másoltam be az elérési utat). Szóval hogy van ez? Totcomban persze minden fájl látható, rendszergazdai jogosultság... Remélem érthetően írtam le a csatlakozási gondomat, érdekel, tallálkozott e valaki hasonlóval, és, hogy van e ésszerű magyarazáta valamint megoldás.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest