Hirdetés

Aktív témák

• Cholard

tag

Üdv mindenkinek!
    Érdekes (?) problémám van, gondoltam hátha tud valaki a probléma mibenlétét. Adott 3 gép win7-te, mindannyian az otthoni csoport tagjai. Win7 otthoni csoport beállításai alapon, minden gép fix IP stb stb. A probléma az, hogy hol látom az egyik gépet a hálón, hol meg nem. Ami különbség közöttük, hogy az egyik gép (a problémás) wifin keresztül kapcsolódik a routerhez 32bites rendszerrel, a másik két gép kábelen, az egyik 32 a másik 64 bites HOME premium. A furcsaság pedig az, hogy van, hogy totalcommanderben nem látom az adott gépet, de ki tudom explorerrel tallózni, vagy úgy sem, de a megosztott média tartalmakat látja, de a gépet magát nem. Olyan is előfordul, hogy explorer látja, totcom nem, de csináltam az eszköztárra gombot, ami megnyitja a másik gép megosztott mappáját, és az működik, de beletallózni nem tudok (a gombnál is explorerben "előtallózva" másoltam be az elérési utat). Szóval hogy van ez? Totcomban persze minden fájl látható, rendszergazdai jogosultság... Remélem érthetően írtam le a csatlakozási gondomat, érdekel, tallálkozott e valaki hasonlóval, és, hogy van e ésszerű magyarazáta valamint megoldás.

Aktív témák