Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz Morden24 #23948 üzenetére
golyót érdemelne az olyan felfogású patkány, mint te.
Azért sztem ez már erősen a durvaságba tartozik. Mindegy végül is ez viszonylagos, nem offolom ezzel tovább a topikot, főleg azért is, mert egyetértek a tartalmával.
Szerk.: Egyébként van egy olyan tippem, hogy egy újonc ezért permbant kapott volna.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Nekem aztán mindegy, 2mp sleep-ből. Ennél hosszabb már nem lehet...
(#23951) WonderCSabo: Sanszos, bár egy újonc nyilván nem több év távlatából bukik ki egy emberre. Értem ezen azt, hogy nem csak azért a 3-4 kommentjéért kapta tőlem, amit kapott. Meg az is elég jellemző, hogy senki nem is kelt ám a védelmére.
De tényleg ne OFF-oljunk. Egyáltalán nem vagyok rá büszke, hogy beszóltam neki, de ha a diplomatikus képességeimről lennék híres, akkor követségen dolgoznék[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
kozyadam
tag
válasz Morden24 #23949 üzenetére
azért kellene, mert a feltelepített oprendszerből lemezkép lenne csinálva, ami hálózaton lenne streamelve a klienseknek.
a kliensek csupa egyforma gépek, 1 GB memó, vinyó nélkül, érintőkijelző, és csak böngésző menne rajtuk. abból is IE + Flash + Java.
ha vki vmit elpöcköl a gépeken, akkor restart és megint lejön a lemezkép netről, és lehet netezni
Szerk: Találtam közben egy Win Integrator nevű kis programocskát, ami elég igéretesnek tűnik. nemsoká telepítem a buherált Win7et
[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
Mit gondoltok egy p4-es 1.5ghz-es 768ram-os gépre nyugodt szivvel fel merjem rakni xp utódjául? Én ezt használom béta óta és meg vagyok elégedve de az egy ősi gép, ez meg egy újabb.
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
flash-
veterán
Windows 7 home premiumot vennék.
hol lehet olcsón azt a változatot megvenni,amit most felrakok a gépemre,és ha később veszek új gépet,arra is legálisan lehet feltenni?ilyen kéne,hol tudom olcsón megvenni?
(relative olcsón) -
Laccoss
addikt
válasz kozyadam #23953 üzenetére
Én ezt úgy oldanám meg, mint annó vékonyklienssel csináltuk csak xp alatt. Vagy egy embeded win7, vagy távoli asztal, és egy atomkemény szerverre felcsatlakozva távoli asztallal, és a szerveren lévő windowssal dolgoznának az emberek. (persze ehhez már windows server 2008 kellene a szerverre)
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz FireShadow #23957 üzenetére
Futni fog rajta, de biztosan nem lesz gyorsabb, mint az XP.
Egymagos processzorral és 1Gb ram alatt maximum az XP teljesítményét fogja hozni. Ellenben appok alatt veszíthetsz teljesítményt.Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Srácok, valaki tudja, hogy is működik ez a fizetős, reklámok nélküli Live (Mail meg egyebek) dolog, mert én aztán nem találom.
-
Morden24
nagyúr
válasz bobsys #23965 üzenetére
Az kurvajó...
Na nem gond, beszéltem az üszivel, elvileg adnak egy e-mailt valami Windows Live-kompetens emberkéhez (a magyar üszi nem volt az), aztán mindjárt rákérdezek.(Ilyen téren azért nagyon tudom nem szeretni az MS-t... persze megértem, hogy ha szolgáltat egy országban, akkor lokális nyelvű support is kell, ami nyilván nincsen ingyen, de akkor is idegesítő.)
(#23966) WonderCSabo: Tééényleg, most hogy mondod, nekem is beugrott. Rákérdezek nála is, köszi
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz polonic #23969 üzenetére
More storage. Get 10 GB of storage that automatically grows with your needs.
No account expiration. You don't need to log in to keep your account active as long as your Hotmail Plus subscription is current.
Forwarding. Have your Hotmail sent to accounts not hosted by Microsoft.
No graphical ads. Just your e-mail.Morden24 Itt tudsz elofizetni, de csak USAbeli cimet lehet megadni
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Morden24
nagyúr
válasz polonic #23969 üzenetére
Reklámmentesség, nagyobb tárhely, kb. ennyi. Igazság szerint nekem a reklámmentesség simán megérne évi ~3000 forintot.
bobsys: Igen, ezt már megtaláltam. Elfogad az mást is, pl. UK kártyát. Magyarra eddig nem tudtam rávenni, mivel nem az ablakon belül állítod be a country/region adatokat, hanem gondolom beállításokból szedi.
Ha tudok valamit, írok. Egyébként jó dolog a magyar hotmail, kár, hogy nekem live.com-os címem van
Na nem mintha ettől függene, csak poén.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
felfér egy 32 bites Win7 11GB-ra ha a lapozófájlt és egyebeket áthelyezem másik partícióra?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Santiagain
őstag
Sziasztok!
Volt már valakinél olyan, hogy a Gpu-z nem akart futni?
Enterprise x64
Gpuz 0.4.3 (próbáltam a 0.4.0-t is)
Catalyst 10.5
Cpuz futHa a tűzfalat, vírusirtót lelövöm, akkor sem megy.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23975 üzenetére
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Felraktam a Win 7-et, de a dxdiag kiírja a dx11 van a gpéen, de a Unigine tesztprogi nem fut le mert valami d3dx10_39 kell neki, most akkor dx 10-et is fel kell installálni, mert ezt a fájlt leszedtem és bemásoltam de semmi változás!
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, mit és honnan szedtél le és másoltál fel vagy be, de nem kell semmit leszedni ezen kívül.
Ismétlem: semmit, és semmilyen más forrásból, csak ezt és az MS honlapjáról.Sectumsempra - For Enemies
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23979 üzenetére
nem tudom...itt hibátlanul megy...... CPU-Z-t esetleg ha bezárnád közben.....nem lehet, hogy valami bekavar neki? nincs tuning esetleg vidkártyán, vagy valami "egyedi" driver?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Santiagain
őstag
Esetleg AtiTrayTools bekavarhat?
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23981 üzenetére
elképzelhető...de innen nehéz lenne megmondani...
-
Santiagain
őstag
A Catalyston kívül más drivert nem pakoltam föl. Frissítettem a vid. kari biost, de csak miután nem indult a Gpuz.
-
Santiagain
őstag
Bakk.. Ha lelövöm az ATT-t, akkor megy. 1.6.9.1486
-
pzstm
titán
válasz Santiagain #23985 üzenetére
problem solved
-
varsam
őstag
válasz Santiagain #23985 üzenetére
ATT és Catalyst Controll Center nem megy együtt, vagy ez, vagy az... bár látom rájöttél.
-
Santiagain
őstag
Más.
Hogyan tudom testre szabni a jobb klikket?
Letöltöttem egyet a Wincustomize-ról, de nem tudom hová kell bemásolni. A fórumukon sem találtam rá megoldást.
-
bim
veterán
válasz bobalazs #23915 üzenetére
Egy XP. drivert sikerült rátenni és most már üzemel.
Még két dolog érdekelne!
Egyik az hogy miért nem tudom elaltatni a gépet. A monitor kikapcsol de a gép nem áll le. Ez miért lehet?
Másik. Oké hogy az élményindexem 1-es a játékteljesítmény miatt de miért van az hogy a legjobb minőségre állítva sem lesz áttetsző az ablakok kerete és a tálca. Ennyire csirke lenne ez az integrált vga? (845G) Lenne rá mód esetleg hogy ezt be tudjam kapcsolni? 2,4Ghz-es celeron és 1 giga ram van a gépben. -
-
pzstm
titán
1.0-s élményindex-el nincs AERO. Ez annak köszönhető, hogy a videókártyád nem támogatja hardveresen a DirectX 9.0-t, illetve nincs hozzá legalább WDDM 1.1-es driver.
(Az általad említett VGA DirectX 8.1-et támogat ha jól rémlik, legalábbis mintha régi laptopomban is olyan lenne )Sleep pedig alaplapod miatt nem lehet elérhető a legnagyobb valószínűség szerint, de nézz szét energiagazdálkodásnál azért
[ Szerkesztve ]
-
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hali!
Lenne pár kérdésem
1. Egy átlag felhasználó mennyire vesz majd észre különbséget az ultimate és a home premium között ha előbbiról vált utóbbira. Otthoni hálózat van, néha lanparty, játékok, zene + a külcsíny a szempont mert eléggé szép lett ez az OS.
2. A másik, hogy nem igazán vagyok képben, hogy hogyan megy ez az eredeti windows dolog mert az eredeti XP-nél volt egy matrica amit fel kellett ragasztani a házra plussz aktiválni és az egyéb ilyen dolgok. Ilyet is kiírt egy idő után, hogy azzal a kulccsal amit kaptam nem telepíthetek többet mert elértem valami limitet.
Ha most vásárolok egy új 7-est akkor, mik az érvényes licensz feltételei? Mi van ha házat váltok vagy új alkatrészt a gépben illetve korlátlan számban tudom telepíteni?
Lehet kissé buták a kérdéseim de számomra nem tiszta pár dolog.
A válaszokat előre is köszönöm.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Morden24
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #23995 üzenetére
1. Semmiben, a leírásod alapján. Külcsíny meg ugyanaz.
2. Ha retail-t veszel, akkor annyiszor telepíted, ahányszor akarod. Ha OEM-et veszel, akkor az alaplaphoz köti magát. Házat, egyéb alkatrészt nyakló nélkül cserélgethetsz, de hivatalosan alaplapot nem, illetve csak garanciális csere keretében, egyébként új licencet kéne venned.
A gyakorlatban ez úgy megy (általában), hogy ha mégis kicseréled az alaplapot, akkor neten keresztül nem fogod tudni aktiválni, így telefonon kell ezt megtenned. Az ügyintézők nem igazán szokták megkérdezni, hogy mi és miért lett cserélve... hangsúlyozom: ez nem hivatalos álláspont, "csupán" a dolgok gyakorlati menete.Egyébként limit itt is van OEM esetén, ha jól tudom, akkor 3 online aktiváció. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy utána kuka a licenced, hanem azt, hogy telefonon kell a további aktivációkat megejteni.
szerk.: Lassan egyébként Magyarországon is megszűnhetne az OEM licencek bolti árusítása...
-
veterán
Sziasztok!
Tervezek venni 3 gephez Win7-et!
Hogy lehetne megoldani a legolcsobban?
Professonalbol nincs csaladi csomag, mint a HP-bol?Udv. core2
-
pzstm
titán
válasz CsiguszMaxim #23997 üzenetére
egy kicsit bosszantó, hogy ma is így kötik az ebet a karóhoz alaplap terén
Maradjunk annyiban, hogy elviekben igen, gyakorlatban viszont sokkal rugalmasabbak, hála a telefonos kisasszonyoknak
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest