Hirdetés
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
munky: Shortcut eltávolítása1
vagy
Shortcut eltávolítása2Troly: Letöltöd ezt a programot, és használod, megmutatja a BSOD képernyőket, időrendbe rendezve, stb... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Steelmanus #14883 üzenetére
Nem valószínű, bár kizártnak sem tartom. Ez a "ghost" effekt már xp-n is jelen volt, sajnos olyan rég találkoztam vele, hogy már elfelejtettem a megoldást, és konkrét visszajelzést a megoldásról a google sem dobott ki
-
Laccoss
addikt
válasz vviktor1 #14885 üzenetére
Mert be kell állítani, win7 nem xp, a ping magasban, ha nem állítják jól be.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv\DependOnService
duplaklikk rá, majd MMCSS törlése a listából. Reboot, és már nincs is lag.pincehely: Próbáld meg ezzel a programmal törölni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
-
Laccoss
addikt
válasz pincehely #14996 üzenetére
0.9.5.3as verziószám alatt működik csak!
Telepítéskor csak a számodra való telepítést (nem a több felhasználósat) kell választani. Telepítőben a legutolsó opció.
Components könyvtárba berakod a pluginokat. Elindítod a foobar2000-ret, és rákérdez hogy mit akarsz használni, PanelsUI-t kiválasztod.
Kitömöríted a 7z fájlt, a foobar2000/PanelsUI könyvtárba és File - Preferences - Display - PanelsUI-nál kiválasztod a fooknorr.pui-t.
Utána még elkell kinlódni a fájlok beállításán, vagyis hogy cím, előadó, stb. de az már részletkérdés
Egyedüli probléma az volt hogy kb. a pluginok felét nem tudtam letölteni onnan, ezért össze kellett vadásznom.
-
Laccoss
addikt
válasz varga.balazs #15145 üzenetére
Alt+ctrl+del-re reagál? Egér van? Feladatkezelőben mik futnak? Csökkentet módot próbáld, ill. videókimenet van e, van e rá dugva bármilyen kijelző? Esetleg dugj rá egy monitort, hogy nem e arra teszi a képet, mert tapasztaltam már ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laccoss
addikt
válasz varga.balazs #15154 üzenetére
Ram kizárt, ahogy videókártya is. Próbáld wingomb + P vel beállítani másolást. Hátha mégiscsak másik videókimenetre ment az asztal.
-
Laccoss
addikt
De lehetséges hogy még csak az OEM verzióhoz került fel a WATU.
-
Laccoss
addikt
válasz hejesírásó #15356 üzenetére
Ha xpre tolja a win7et akkor lesz bootmenü, és választhat melyiket indítsa el. Ha fordítva, akkor is megoldható, csak akkor kicsit buherálkodni kell, amit egy kevésbé hozzáértő lehet hogy elront vagy nem megy neki.
-
Laccoss
addikt
válasz medvegy #15361 üzenetére
Itt le van írva a menete, hp alatt ugyan nem működik az ms xp mode-ja, de azért van kibúvó...
[link]Mellesleg én virtualboxot is ajánlanám
Gondolom amikor csináltad a partíció kiosztást, valami nagyon bekavart nálad. Dinamikusról nem tudsz váltani, de ha megpróbálod, talán még tudsz xp-t rá telepíteni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Predator666 #15401 üzenetére
Nálam 6 éves p4es (2.8ghz prescott proci) 1,2Gb rammal fut az ultimate, és még játszom is (pl. Avatar). Átlagos ramfogyasztás 600mb, amikor több azt már vagy a firefox vagy az utorrent generálja.
Akkor rakj 64bites rendszert ha van legalább 4gb ramod és 64bites a procid, és nincsenek régi eszközeid. Pl. nyomtató, scanner, hangkártya stb. Ezeknek előtte érdemes utána nézni van e hozzá 64bits driver.
Mindenképpen érdemes a 64bites ha van rá lehetőséged.
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
Kapsz egy ablakot hogy nem eredeti a windowsod és aktiválj, háttérképed fekete lesz, és a sarokba beírja hogy windows nem eredeti xy verzió build. Próba win7 alatt mit értesz? RC-t? vagy amire kíirja hogy próbaváltozat? Mert előfordul azoknál is hogy lejárat után két óránként kikapcsolnak.
bobalazs: Nézd meg eseménynaplóban, hátha ír valamit a dolog miértjéről.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laccoss
addikt
válasz hejesírásó #15422 üzenetére
Rendszergazdaként telepíted? Melyik win7et telepítetted?
-
Laccoss
addikt
válasz McKane #15470 üzenetére
4 hónapja használom, tökéletesen bevált, és remekül helytáll. Egy kis teszt!
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz matthew95(2) #15474 üzenetére
Úgy hogy feltelepíted. Nekem fent van 32bites win7en és tökéletesen fut.
-
Laccoss
addikt
válasz Zoli bácsi #15484 üzenetére
Nem kiszivárgott... MSDN és TechNet előfizetők előbb kapták meg a hivatalos verziót. A boltokba is az került októberben.
Sub-Zero: És ha a könyvtár tulajdonságainál több jogot adsz magadnak?
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz matthew95(2) #15503 üzenetére
Ugye bebootolsz a lemezről, és nem már meglévő oprendszerre próbálod rátenni?
Vinyó milyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest