Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Nekem lenne egy butuska kérdésem.
Eddig 32 bit-es xp-t használtam, vistát kihagytam, win7 rc-vel barátkoztam pár hétig, megvoltam vele, pedig angol volt.
Jövő hét végéig váltok arra a 90 napos win7 64bit!!-re, mert a "sok" (4GB) RAM megköveteli.
Ehhez vonatkozna a kérdésem, amit már egymilliószor megkérdeztek biztos, de ha vki türelmes válaszolna nekem pár mondatot lebaxás helyett, annak nagy tisztelettel adósa lennék.

Ugye a 64 bit kb annyi tesz ki, hogy a drivereket 64-bit-esben kell leszednem. Új konfig lesz, így talán kicsit könnyebb a dolgom.
A programok, amiket felteszek, gondolom nem lehet mindent 64 bitesben megtalálni. Pl xvid ha minden igaz 64 bites is van, de mi van akkor ha nem létezik 64 bites, vagy csak én nem találok? Akkor ha minden igaz simán felmegy rá a 32 bites is.
Kell ezen kívül valamire figyelnem a rendszer átállásakor? Vagy ezeken kívül nincs is különbség? Gyorsaságot/lassúságot leszámítva.
És ami a legfontosabb. Most xp 32 bit alatt egy meghajtó egy mappáját rejtetté tettem.
Jövő héten ezt a mappát win7 alól, 64 bit-en újra elő tudom varázsolni? Nem tudok rá ép magyarázatot adni, miért is ne tudnám, csak biztos ami biztos megkérdezem, mert ha mégsem tudom, akkor inkább még most kiveszem a rejtést.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen TV-t vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest