Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Tényleg ne haragudj meg, de nem értem, hogy miért kell mindenáron válaszolni valamire. Fentebb leírtam feketén-fehéren, hogy fagy az egész. Se Num Lock, se semmi. Eseménynaplóban kritikus hiba bejegyzés. Semmire nem reagál. Hibernálást, Sleep-et kikapcsoltam midenhol, de ezt is leírtam. És ezen után szerinted még mindig sleep-be megy vagy hibernálásba? Komolyan?

Köszönöm a segítő szándékot, de szöveget értelmezni tanuljunk már meg így a 45e hozzászólás környékén.
Kb 1-2 hónappal ez előtt kékhalálozott a gép. Akkor még azt a metódust követtem, hogy fel minden drivert, és abból is a legújabbat. Az Intel Turbo Memory drivere kékhaláloztatta be a cuccot. Ezek után - szintén itt a topikban a nagy Win7 varázslók - azt tanácsolták, hogy csak azokat a drivereket tegyem fel, ami feltétlen szükségesek. Turbo Memory nélkül megvoltam, így elkerültem a napi 2 kékhalált.
Nod-ot frissíthetném, meg is teszem, de kétlem, hogy ez lenne a baja.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest